Kaptanım bu çarşamba günü artık daha da artmıştı mecbur perşembe cuma böyle yaptım ki dengelesin o artıdan kurtulayım diye.Afiyet olsun keşke poğaçalar ekmek gibi olsa ama çok az yemişsin zaten
Çok iyi olmuş hatta ara öğün bile olurdu afiyet olsun
Afiyet olsun yanında bar taşımak mantıklı bence tek bir fileto kızartmada sorun yok canım
Geçmiş olsun canım ihmal etme dr u
Afiyet olsun hem beyaz peynir hem 50 gr kaşar fazla olmuş ama akşamki plan olduysa dengelenmiş
Afiyet olsun canım çok erken kapatıyorsun bence 18:30-19:00 birşeyler atıştırmalısın
Oldukça hafif olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunk.fasulye+bulgur+ayran inşallah şişlik olmamıştır
Günaydın ablacım inşallah güzel bir eksi görelim
Günaydııın
Afiyet olsun sabahları özellikle biraz eksik kalıyor gibi ama akşamki tabak güzel olmuş
Yumurtayi kir icine az bir yag tuz ekle , tam buğday ekmegini yumurtaya guzelce bulayip airfyde pisir . Istersen de ystune kasar ekle. Airfry yoksa yumurtaya degil yapismaz tavaya az yag ekleyerek yaparsin olur biterÇok zor bi durumdayım karşı komşum pastane gibi mübarek durmadan şahane kokular geliyor şimdi de yumurtalı ekmek kızartıyor ühüüüü
Gecen hafta
Bu hafta
Fark
Şeklinde yazabilir misin
Günaydın canım hoşgeldin ne alması kız en son 71.3 müşsün maşallah bişi almamışsın
Tebrik ederim guzel eksi ❤Başlangıç 95.65
Güncel 94.40
Fark -1.25
Vallahi çok doğru söyledinAllah yardımcın olsun canım bebekle hasta olmaya bile hakkı olmuyo insanın
600 gr az bi eksi değil canım haksızlık etme kendineEki Görüntüle 3484468 inat etti kilo gitmiyo
Geçen hafta cumartesi 98.9 kg
Bugün 98.3 kg
FARK -600
Sitare55 @Jou LenaG
Menulerin cok güzeldi , dun aksamki pilav bugun tartida gözükür artiyi pilavdan say ama genel olarsk da odem veya adet öncesinin belki
Her eksilen çok değerli canım tebrik ederim
Salı günü büyük bir artın vardı ondan kurtulmuşsun tebrik ederimGüno
Geçen cumartesi 92.6kg
Bugün 92.7kg
Fark: +100gr
Kızlar ellerim sis yumruk sıkınca bende ödem var bence belli.
Artı gönderilmiş eksiye geçilmiş tebrik ederim canım benim
Vay vay vay regle ragmen yeni lig hayırlı olsun canım kaptanımGünaydııınn kızçeler
Geçen cumartesi 90.45
Bugün 89.90 (aslında perşembe 89 dum ama regl olunca böyle oldu yine de eksi gelmesine sevindim)
Fark - 0.550
Sitare55
Tebrik ederim canım hiç de az değil harikasınEki Görüntüle 3484468 inat etti kilo gitmiyo
Geçen hafta cumartesi 98.9 kg
Bugün 98.3 kg
FARK -600
Sitare55 @Jou LenaG
Günaydın canım hoşgeldin kısa bir mola vermiş oldun şimdi yeniden devammGunaydın
Yeniden başlamak istiyorum. Bu hafta bilinçsizce vahşice yedim. Karmaşık duygular içindeyim toparlanmam lazım. Bi taraftan hersey den vazgeçmek istiyorum. Ama
Yeniden başlıyorum.
LenaG canım listeye al beni. Bana iyi geleceğini düşünüyorum
Günaydın kızçem tebrik ederim canım
Tebrik ederim kaptanım azlı çoklu gidiyor misler gibiiiKilo bildirimim
LenaG Mthn83 Cicekbocekkaktus
Gecen hafta 72.8
Bu hafta 72.4
Fark - 400 Eki Görüntüle 3484488
İki hafta çok verince bu haftaki az geldi gözüme ama önemli olan yolda olmak
Kaptaniiçeem hoşgeldin 80'ler LigineeeGünaydııınn kızçeler
Geçen cumartesi 90.45
Bugün 89.90 (aslında perşembe 89 dum ama regl olunca böyle oldu yine de eksi gelmesine sevindim)
Fark - 0.550
Sitare55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?