Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım kaptaniçem çook teşekkür ederimGünaydın kızçem tebrik ederim canım
Ay masallahhh kaptanimmm darısı başımaaaa aminnnGünaydııınn kızçeler
Geçen cumartesi 90.45
Bugün 89.90 (aslında perşembe 89 dum ama regl olunca böyle oldu yine de eksi gelmesine sevindim)
Fark - 0.550
Sitare55
Hoşgeldin
Yediklerime gerçekten dikkat ediyorum ama yavaşladı kg vermem sankiTebrik ederim canım nasıl gitmiyor gayet istikrarlı bir şekilde eksi geliyorsun
Öyle tabi cnm da 9lu rakamlardan sıyrılmak istiyorum sanırım biran evvel ondan canm sıkılıyor600 gr az bi eksi değil canım haksızlık etme kendine
Teşekkür ediyorum kaptanimHer eksilen çok değerli canım tebrik ederim
Salı günü büyük bir artın vardı ondan kurtulmuşsun tebrik ederim
Artı gönderilmiş eksiye geçilmiş tebrik ederim canım benim
Vay vay vay regle ragmen yeni lig hayırlı olsun canım kaptanım
Tebrik ederim canım hiç de az değil harikasın
Baya byyyy 90.lar Hoşgeldin 80 ler tebriklerGünaydııınn kızçeler
Geçen cumartesi 90.45
Bugün 89.90 (aslında perşembe 89 dum ama regl olunca böyle oldu yine de eksi gelmesine sevindim)
Fark - 0.550
Sitare55
400 az mı canım benim tebriklerKilo bildirimim
LenaG Mthn83 Cicekbocekkaktus
Gecen hafta 72.8
Bu hafta 72.4
Fark - 400 Eki Görüntüle 3484488
İki hafta çok verince bu haftaki az geldi gözüme ama önemli olan yolda olmak
Teşekkür ederim canımHarikasın canım
Regle 1 gün var birde yediğin hurmalar durumu(halka tatlısı) ama yine de iyi geliyor şimdi kaptanımCok güzel bir eksi tebrik ederim
Harika bir eksi gunde 1 menu bildirmek icin de mi gelemezsin istersen takimdan ayrilmaya hemen karar verme
afiyet olsun ,bugun guzel bir eksi gelir diye düşünüyorum
Perşembeden sonra kesin denge saglamm lazımdı kaptanımCanım çok tebrik ederim çok güzel eksii
Vaay harika bir eksi çok tebrik ederim hedef te tuttuuu tabiiki izinli yazayım anneciğinle vakit geçir
Günaydın canım inşallah
Kaptanlara yaraşır bir menü afiyet olsun
Açarsın sen o kilidi tebrik ederim
Günaydın maviş kaptaaannn
Günaydın canım
Günaydın canım hayırlı yolculuklar
Çok iyi olmuş canım hem doyurucu hem dengeli afiyet olsun
Başlangıcın hayırlı olsun tatlım sağlıkla keyifle verirsin kilonu inşallah
Günaydın tomrs cum
Canım çorbası güzel olur,oturtması da güzel olur (bildiğin patates oturtma gibi)
Günooo lotus cum ödem için ananas yesen ve bol bol suya yüklensen zaten artı da bişi değil aslında kaybediyorsundur kilo
Tamam canım hazırlığa not aldım
Tebrik ederim kaptan çok güzel eksi
Tebrik ederim canım tamam hazırlığa aldım
Günaydın canım başlangıç kilonla -1.250 tebrik ederim
Günaydın canım özlemiştik bu güzel fotoları
Tamam canım
Canım su miktarını takip edemedim ama şöyle ki ben 3 litre nin altında içince ve bitki çayı içmeyince açlıktan ölsem kilo veremiyorum aslında bu hepimiz için geçerli bak görüceksin bir dene daha öncede söylemiştim 5 ay önce tam 1 Mayısta 110 ile başladım sende kışın 70 li rakamlarda olucaksın yeterki inanalım ve isteyelim pes etmek yok ona göre bak burada bir kaç arkadaşımız hipotroid hastası yani troidlerimiz çok az çalışıyor her sabah hapımız var kaptaniçem de aynı şekilde o kızçede kaç kilo verdi yeterki isteyelim her günümüz yeni bir başlangıç olsun ve bugün başlıyoruz ayrıca tebrik ederim kilo vermen durmuş falan değil gayet istikrarlı ilerliyorsun belki 60 larda kilomuz biraz sabit ilerleyebilirYediklerime gerçekten dikkat ediyorum ama yavaşladı kg vermem sanki
Öyle tabi cnm da 9lu rakamlardan sıyrılmak istiyorum sanırım biran evvel ondan canm sıkılıyor
Teşekkür ediyorum kaptanim
Tebrik ederim canım çok güzel eksiiiKilo bildirimi
geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.0
Fark 700gr
%0.94
LenaG Cicekbocekkaktus Mthn83 Eki Görüntüle 3484496
Teşekkür ederim inşallah birlikte güzel kilolar veririzBaşlangıcın hayırlı olsun tatlım sağlıkla keyifle verirsin kilonu inşallah
Tebrik ederim canım
Vuhuuu 77 geldiii tebrik ederim canım şimdi baş aşağı doğru gidecek inşallahLenaG Cicekbocekkaktus
cumartesi 78.10
Salı 78.80
Bu gün 77.8
Fark- 0.300
Salı dan cumartesiye 1 kilo gitmiş
Eki Görüntüle 3484506
canım benim çok geçmis olsun Rabbim en kısa sürede şifası versin insa tüm dualarım seninleGünaydın herkese. Dün ugrayamadim. Doktor kontrolüm vardı. Patoloji sonucum çıkmış. Üç dört yerde mikro kanser hücreleri görünmüş. Dün bir daha kan verdim. Bugün sonuçlar çıkacak. Canım çok sıkıldı. Kendimi vurdum alışverişe. Eve geldim kafamı vurdum yattım. Halen daha uykusuzum. Ve bugün ikinci nöbetim var. Şansıma çift nöbetim var bu hafta.
Aaa çok şaşırdım. İnşallah çok almamışımdır diyordum. teşekkür ederimGünaydın canım hoşgeldin ne alması kız en son 71.3 müşsün maşallah bişi almamışsın