Doğrayıp buharda pişirip stoklayabilirsin. yulaf lapalarının içine karıştırabilirsin. bir de ben daha önce balkabaklı tahıllı ekmek yapmıştım Çok lezzetli olmuştu.Günaydın canlar elimde birkilo kadar tatlikabagi var onu nasıl tuketebilirim geçenlerde tatlısını yaptım ama şeker girdiği için vicdanım rahat etmiyor cunku kendimi zor çekiyorum yememek iicin
Afiyet olsun kaptanimmm
Teşekkürler canm deneyeyimSana link atayım. Diyetisyen vermişti bana o şekilde yap. Ben yaptım mi yapmadım daha bende
Hiç duymamıştım teşekkür ederim canmTeşekkürler canım benim ayyy ınsalhhh kalabilsem ama zor gibi
Çorbası da güzel oluyor süt ile
Sağol canım misafir olunca dikkat edemem biliyorum kendimi Hem psikolojik olarak biraz iyi değilim ama sık sık uğrarım yinede
İnşallah kaptanicem pes etme noktasına geldim ama birkac haftadr ruhsal dalgalanmalar yaşıyordum dün aklıma geldi amenerrasulu duasını açtım evin içinde dinledim kendime geldim çok şükürAfiyet olsun keşke poğaçalar ekmek gibi olsa ama çok az yemişsin zaten
Çok iyi olmuş hatta ara öğün bile olurdu afiyet olsun
Afiyet olsun yanında bar taşımak mantıklı bence tek bir fileto kızartmada sorun yok canım
Geçmiş olsun canım ihmal etme dr u
Afiyet olsun hem beyaz peynir hem 50 gr kaşar fazla olmuş ama akşamki plan olduysa dengelenmiş
Afiyet olsun canım çok erken kapatıyorsun bence 18:30-19:00 birşeyler atıştırmalısın
Oldukça hafif olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunk.fasulye+bulgur+ayran inşallah şişlik olmamıştır
Günaydın ablacım inşallah güzel bir eksi görelim
Günaydııın
Afiyet olsun sabahları özellikle biraz eksik kalıyor gibi ama akşamki tabak güzel olmuş
Canım çok tebrik ederim çok güzel eksii28 Eylül Cumartesi kilo bildirimi
Geçen Hafta: 84.6
Bu hafta :83.4
Fark : -1.200
Yuzdelik: %1.42Eki Görüntüle 3484415
LenaG @Cicekbocekkaktus @Mthn83
Vaay harika bir eksi çok tebrik ederimLenaG kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum annem gelecek bu kış bende kalacak rahatsız kendisi yaşlı sırayla bakıyoruz o yüzden gelenim gidenim çok olur aktif olamam ama kapanışı güzel kapatıyorum hedefime ulaşarak
Mthn83 kupami isterim
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 64.9
Eksi 1.700
LenaG Sitare55 @Mthn83 Eki Görüntüle 3484416
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar tartının yüzünüzü güldürdüğü bi gün olsun inşAllah
Kaptanlara yaraşır bir menü afiyet olsunDünkü Menümü vereyim hızlıca kahvaltı hazırlığına başlamam lazım
erken gidecekler inş
LenaG @Cicekbocekkaktus
Sabah sade gold kahve
Kahvaltı 10.00: yulaf lapası
(3 y k yulaf, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi, 3, k kayısı)
Ara 12. 30: çay
2 ceviz 9 badem
2 hurma 1 k kayısı
Akşam 17.30: kabak yoğurtlusu
(2 kabak, 2 ceviz, 4 kasık yoğurt)
2.,5 litre su
Açarsın sen o kilidi tebrik ederim
Günaydın maviş kaptaaannnGunaydin arkadaşlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
Ben tartılıp yola çıkıcam. 2 gün şehirdışında olucam. Tartılmak için ec bekliyorum
Çok iyi olmuş canım hem doyurucu hem dengeli afiyet olsun27 Eylül menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 2 grissini
10.30 2 Wasa arasina 1 yumurta yarım dilim peynir bol yeşillik ile sandviç, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
12.30 1 bardak ayran 1 salatalık 1 galeta
16.00 3 kaşık yoğurt içine 7-8 tane çilek 5 fındık biraz tarçın, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.30 8 kaşık kıymalı brokoli yemeği 3 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmek
3 litre su 30 dk yürüyüş
LenaG @Cicekbocekkaktus
Başlangıcın hayırlı olsun tatlım
Günaydın tomrs cumGünaydın canlar
Canım çorbası güzel olur,oturtması da güzel olur (bildiğin patates oturtma gibi)Günaydın canlar elimde birkilo kadar tatlikabagi var onu nasıl tuketebilirim geçenlerde tatlısını yaptım ama şeker girdiği için vicdanım rahat etmiyor cunku kendimi zor çekiyorum yememek iicin
Günooo lotus cum ödem için ananas yesen ve bol bol suya yüklensen zaten artı da bişi değil aslında kaybediyorsundur kiloGüno
Geçen cumartesi 92.6kg
Bugün 92.7kg
Fark: +100gr
Kızlar ellerim sis yumruk sıkınca bende ödem var bence belli.
Tamam canım hazırlığa not aldım
Tebrik ederim kaptan çok güzel eksi
Tebrik ederim canımKaptanlarım geçen hafta
66.20
Şimdi 65.75
-0.450
Salı da 65.75 dim snaırım yani cumartesiden salıya veriyorum sonra al ver al ver cumartesi yine eksi çok şükür ama 1-2 kg lar yok
En azından 65.75 ile kapattım bu haftayı
Ben 1 hafta hazırlıkta kalmak istiyorum
2-3 gün misafirler olacak sonra dikkat edeceğim cumartesi geri geleyim takıma etkim olmasın çok uzaklaşmayacağım
Çünkü burası olmasa 65i görmezdim hala 67-68 takılırdım
Burası gerçekten otokontrol sağlıyor
LenaG @Cicekbocekkaktus
Günaydın canım başlangıç kilonla -1.250 tebrik ederimGünaydın kızlar mutlu haftasumuz olsun inşallah
Kilo bildirimini yapıyorum.LenaG Eki Görüntüle 3484457
Günaydın canım özlemiştik bu güzel fotoları
Tamam canımLenaG ben de bu hafta masterfite katılmak istiyorum.
En son 85.5 tim
Bugün 87.5
Eki Görüntüle 3484463
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 3484468 inat etti kilo gitmiyo
Geçen hafta cumartesi 98.9 kg
Bugün 98.3 kg
FARK -600
Sitare55 Jou LenaG
Harikasın canımLenaG kaptanım ben izine ayrılmak istiyorum annem gelecek bu kış bende kalacak rahatsız kendisi yaşlı sırayla bakıyoruz o yüzden gelenim gidenim çok olur aktif olamam ama kapanışı güzel kapatıyorum hedefime ulaşarak
Mthn83 kupami isterim
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 64.9
Eksi 1.700
LenaG Sitare55 @Mthn83 Eki Görüntüle 3484416
Gelmene çok sevindimLenaG ben de bu hafta masterfite katılmak istiyorum.
En son 85.5 tim
Bugün 87.5
Eki Görüntüle 3484463
Günaydın hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Kaptanım bazen böyle yapıyorum. Yoksa artılardan kurtulamıyorumCumartesi izni olsun o da tabi abartmadan benim günüm yok kendi basima parti duzenlicem
Oy korkudan bahanelerini de yazmis hemen1600-1800 kalori eder sanirim. Genel olarak da dengeli olmus. Bizim kilomuza gore eksi kalori zaten hep bu kadar yeseydik kilo almazdik degil mi
Bir tahlil yaptir bakalim. Ben yorum yazarken kimin bebegi var kimin kilosu kacti unutuyorum bazenbilseydim az ye demezdim hic .Bebebegin kac aylikti ? Kahvaltin ekmeksiz guzel kahvaltiymis belki tam bugday ekmekli guzel kahvaltilara geçebilirsin.
Bunlari birer birer kahvaltilara ekleyebilirsin
Afiyet olsunyürüdün mü
cık kadarbu ne kiz nasil doydun ☺ afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun , az yenilmis kabak detoksu yapilmis
Çok tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?