• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar Günaydın herkese kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum eşim rahatsız landi kalp sorunu vardı zaten onlarda irsi abisi kalp piliyle yaşıyor kız kardeşi erkenden kalp den öldü zaten ama yemek filan doğru düzgün yiyemedim yarına güzel bir eksi bekliyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayın @yosunlupapatya nasılsın nasıl oldun canım
Sitare55 Sitare55 kaptanım herkesi öpüyorum 🥰
Çok geçmiş olsun nergisim 🙏
Ne kusuru canım biz de seni öpüyoruz 🥰
Günaydın herkese.
Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 bardak kefir
2 adet kuru incir
1 çay kaşığı chia
1 çay kaşığı keten tohumu bizzzt yapıp içtim
Akşam
Küçük bir diljm ekmek
Sarelle sürdüm bir güzel yedim 🫣🫣
İki üç parcada sonrasında et kavurma attım ağzıma
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
1 bardak yeşil çay
Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG
Afiyet olsun canım bugün bpl su iç etkilemez bile 😘❤️

27.09.24
11.00
Sütlü kahve

12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık maydanoz, 1 dilim ekmek 1 çk pekmez

16.00 sade kahve
19.00
1 kase et haşlama,4 YK taze fasulye, 1 dilim ekmek,az siyah üzüm
Çay ile fındık

Su2.5 lt. LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun gayet guzel 👌💙

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah
Tb ekmeği ile tost
Domates salatalık
Öğle
4 yk yeşil fasulye
2 yk pilav
Akşam
Bi kase çorba
Bi kase güveç
Salata
Su 2.5 lt
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Tb ekmegi dilimlerinin 25 g lik tost ekmegi oldugu varsaymak istiyorum :KK47: oyleyse ,atistirma olmadığı icin ,öğünler de kontrollu olduğu için diyete uygun bir gün olmus. Öğlen bir yogurt aradi gözüm. Afiyet olsun💙

Güzel olmuş afiyet olsun ❤️

Çok güzel menü ama sarmalar serçe parmağı kadar olsa bile 10 fazla kaçmış olsun toparlar benim kaptanım ❤️ Afiyet olsun

Canım çok geçmiş olsun görünmez kaza işte ucuz atlatmışsın ❤️🙏

Afiyet olsun canımcım tost varken makarna nereden çıktı çok mu canın çekti 🫠 neyse ki 1 yk ile atlatmışsın ❤️

Günaydın nuroooo ❤️

Çok geçmiş olsun ❤️🙏

Günaydın canım ❤️

Günaydııınnn tomrs cuum ❤️

Günaydın 🥰❤️

Afiyet olsun canım protein ve yeşil yapraklı salata olsa çok iyi olurmuş ❤️

Günaydın canım kolaylıklar diliyorum ❤️🙏

Afiyet olsun geç olmasaymış tatlı için iyi olurmuş halka tatlısı hem kızartma hem şerbetli oy oy diyorum 🙈

Afiyet olsun doyurucu olmamış ve dengesiz olmuş arada olur bugün toparlarsın sen ❤️🙏
Sağol kaptanım Allah razı olsun♥️aynen görünmez kaza. Şimdi çok şükür iyiyim

IMG-20240927-WA0003.jpeg

Tb ekmegi dilimlerinin 25 g lik tost ekmegi oldugu varsaymak istiyorum :KK47: oyleyse ,atistirma olmadığı icin ,öğünler de kontrollu olduğu için diyete uygun bir gün olmus. Öğlen bir yogurt aradi gözüm. Afiyet olsun💙
Evet canım onlardan .yoğurtda yedim sahi yazmamışım

Kızlar 4km yürüdüm. Adimsayarin pili bitmiş adım olarak hesaplayamadim. Ama resmen düz yolda yürümeyi unutmuşum. Bir ara kendi kendime çelme taktım zor toparladım :işsiz:. Artık en azından haftanın 4v5 günü açık havada yürüyeceğim. En azından havalar bozana kadar.
Bnde dün iki çocukla biraz hava alayım hemde yürüyeyim dedim ne cesaretse bndeki perperişan oldum geri döndük eve

Bnde dün iki çocukla biraz hava alayım hemde yürüyeyim dedim ne cesaretse bndeki perperişan oldum geri döndük eve

Benim eşim evdeydi bugün onunla gittik çocukları zapdetsin diye. Çay vs de alır kahvaltı ederiz dedik piknik tarzı. Ben güzelce hepsine kepekli sandiviçler yaptım. Bir baktım benim koca gitmiş börek almış yağlı yağlı banada diyordu bugün ye yarın başlarsın diyete 🙈. Adam yiyip yiyip fit geziyor gerçekten uyuz oluyorum. Birde böreğin üzerine kepekli sandiviçi yedi. Banada diyorki böreği bastırın diye yedim :ruh:

Benim eşim evdeydi bugün onunla gittik çocukları zapdetsin diye. Çay vs de alır kahvaltı ederiz dedik piknik tarzı. Ben güzelce hepsine kepekli sandiviçler yaptım. Bir baktım benim koca gitmiş börek almış yağlı yağlı banada diyordu bugün ye yarın başlarsın diyete 🙈. Adam yiyip yiyip fit geziyor gerçekten uyuz oluyorum. Birde böreğin üzerine kepekli sandiviçi yedi. Banada diyorki böreği bastırın diye yedim :ruh:
Ay benim eşimde öyle ya. Bunlar doğuştan şanslı anacım.

Dün akşam çaya misafir vardı. Halka tatlılar poğaçalar çerezler havada uçuşuyordu 😱ben fukara gibi şekersiz çay içtim😂
Dalıp tam ağzıma bir kaju atacaktım ki son anda tuzlu olduğu aklıma geldi yemekten vazgeçtim😃

Bnm eşimde öyle valla benden kat kat fazla yer gece yatmadan yer kiloyu onun yerine bn alırım sanki

Detoks yapmalıyım dediğim gün Burger yedim mini boy ama allahtan 🫣 çocuk menüsünden aldım

Kalorisi çok değildi içinde köfte vardı ama beyaz ekmekti🥲

Ben yarından sonra 1 hafta hazırlıkta kalmak istiyorum biraz motivasyonum düştü :( toparlanıp gelmeliyim umarım yarın eksi çıkarım

Genel kendime yorumum Salı eksi çıkınca hemen cozutup cumartesi az eksi ya da aynı çıkıyorum filan :((

Sabah
3 zeytin
1/4 parça tost
1 dilim helva

ara
Tarçınlı yeşil çay
Su

Öğle
2 mini burger
1 ayran

Ara
Yeşil çay kahve su tarçınlı su vs vs

Akşam
2 kase yoğurt

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG

Detoks yapmalıyım dediğim gün Burger yedim mini boy ama allahtan 🫣 çocuk menüsünden aldım

Kalorisi çok değildi içinde köfte vardı ama beyaz ekmekti🥲

Ben yarından sonra 1 hafta hazırlıkta kalmak istiyorum biraz motivasyonum düştü :KK43: toparlanıp gelmeliyim umarım yarın eksi çıkarım

Genel kendime yorumum Salı eksi çıkınca hemen cozutup cumartesi az eksi ya da aynı çıkıyorum filan :KK43:(

Sabah
3 zeytin
1/4 parça tost
1 dilim helva

ara
Tarçınlı yeşil çay
Su

Öğle
2 mini burger
1 ayran

Ara
Yeşil çay kahve su tarçınlı su vs vs

Akşam
2 kase yoğurt

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Bu hazırlık mevxusu nasil işliyor bilmiyorum ben de takima ayak uyduramayinca haziliga geceyim gibi düşünüyordum. Biri şubat depreminden 3 gun once , digeri de 2 hafta önce. Ozur mesajimi LenaG LenaG sag olsun öyle güzel karsiladi ki:KK37: ustune ameliyat açlığı olunca bir silkelendim.
Düşün boğazıma tutamıyorum canım onu istiyor Bunu istiyor diyorum fakat sıra ameliyata gelince mecbur bir şey yiyemiyorsun ne duygusal açlık kalıyor ne Atak:olamaz:. Mecbur olunca ac durdum.
Sen de yediginin farkindasin, ne kadar kusaniliyirsan o kadar olmus , istemeye istemeye olmus. Hangisi seni motive edecekse orada ol. Ama uzun sure hazırlıkta kalmak yoldan cikmaya sebep olabilir. Belli olmaz bir bakarsın yarin eksi cikar

Daha iyiyim nergisim saolasinn sanada cokk geçmiş olsun çok dikkat edin bı doktora göründunuz dimi kalp bu asla ihmale gelmiyor Allah korusun 😥
Sagol kuzumm iyi olmana sevindim bi de bakalım 15 gün sonra ultrason çekilecek şah damarında tıkanıklık şüphesi bakalım
Gecmis olsun ne durumdasiniz simdi ? Kalp miymis sorun ?
Sağol canım şu an çok iyi de şah damarı tıkanıklığı şüphesi var ultrason çekilecek 15 gün sonra ya randevu alabildik
Çok geçmiş olsun ❤️🙏
Sağol kaptanım
Çok geçmiş olsun nergisim 🙏
Ne kusuru canım biz de seni öpüyoruz
Canım benim sağol

Back