- 14 Temmuz 2024
- 2.356
- 14.164
- 123
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımGecmis olsun ❤
Saol canımm benimm daha iyiyim şükür sen nasılsın su tadilatin bitse de bi oh diyiversen sende
Vicdanım da oy oy dedi kaptanım ama yarına kalmaz.diye umuyorumGüzel olmuş afiyet olsun
Çok güzel menü ama sarmalar serçe parmağı kadar olsa bile 10 fazla kaçmış olsun toparlar benim kaptanım Afiyet olsun
Canım çok geçmiş olsun görünmez kaza işte ucuz atlatmışsın
Afiyet olsun canımcım tost varken makarna nereden çıktı çok mu canın çekti neyse ki 1 yk ile atlatmışsın
Günaydın nuroooo
Çok geçmiş olsun
Günaydın canım
Günaydııınnn tomrs cuum
Günaydın
Afiyet olsun canım protein ve yeşil yapraklı salata olsa çok iyi olurmuş
Günaydın canım kolaylıklar diliyorum
Afiyet olsun geç olmasaymış tatlı için iyi olurmuş halka tatlısı hem kızartma hem şerbetli oy oy diyorum
Afiyet olsun doyurucu olmamış ve dengesiz olmuş arada olur bugün toparlarsın sen
Bitti bitti canımSaol canımm benimm daha iyiyim şükür sen nasılsın su tadilatin bitse de bi oh diyiversen sende
Ohh cokk şükür canım yaa geçti bitti şükür şimdi gönlünce doya doya temizlik yap valla temizlik bana terapi gibi geliyorBitti bitti canım
3 aydır perişan oldu heryer herşey bundan sonrası yavaş yavaş temizlik
Regl oldum yaa hiç bir belirti yoktu halbuki dün de ne güzel bir rakam görmüştüm tartıda
Gelmiş geçmiş olsun şimdi çok güzel fit yemekler yapacak orda benim arkadaşım boncuk da annesini seyredecekBitti bitti canım
3 aydır perişan oldu heryer herşey bundan sonrası yavaş yavaş temizlik
Gayet güzel canım afiyet olsunDünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah
Tb ekmeği ile tost
Domates salatalık
Öğle
4 yk yeşil fasulye
2 yk pilav
Akşam
Bi kase çorba
Bi kase güveç
Salata
Su 2.5 lt
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun akşam yemeğinin yanında eşlikçileri unutma canım (yoğurt ve salata bizim için önemli çünkü wc çok önemli)27.09.24
11.00
Sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık maydanoz, 1 dilim ekmek 1 çk pekmez
16.00 sade kahve
19.00
1 kase et haşlama,4 YK taze fasulye, 1 dilim ekmek,az siyah üzüm
Çay ile fındık
Su2.5 lt. LenaG Cicekbocekkaktus
Günaydın kaptanım afiyet olsun
Olsun canım bugün çözülğrse yarın az bi etkiler çok etkilwrse de canın sağolsunRegl oldum yaa hiç bir belirti yoktu halbuki dün de ne güzel bir rakam görmüştüm tartıda
Gelmiş geçmiş olsun şimdi çok güzel fit yemekler yapacak orda benim arkadaşım boncuk da annesini seyredecek