Hiiccc merak etmeeee kaptanımm yarina kadar güzel gram gelcekkbalımmm menü güzel ama cıs da var yapma etme yüzümü kara çıkarmayın benim mavi takıma gününü göstercem ama siz olmadan olmaz sizin desteğinize ihtiyacım var bak görüyorum kurabiye tarfilerinde geziniyonsakıınnn küserim hee ben size diyorum tek tek hepinize güveniyorum ona göre azıcık daha sabret canım cumartesi ödül günü yersen ne yemek istiyorsan
Elimizden geleni yapacağız hepimiz için ve canmYarın tartı günü ve takımdan kan kaybetmemek sadece benim vereceğim kiloya bağlı
Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama karşı tarafta 50 kiloluk çeyrek porsiyon birinin yüzdesi ile yarısıyorumYani ben 500 versem o 400 yine o yener anlatabiliyor muyum o yüzden üzerimde daha fazla sorumluluk hissediyprum. Siz de daha özenli ve düzenli menülerle gelin he mi mavi güzeller
@Nergis 35
@Beyaz leylak
@Tutku44
@MAKE UP_
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
bluegreeneyes
@Beklenen2
@Tesnim1903
D Deltavealfa
@tomrs
50.75 mişim ahahah hesap kitap mı yapcen kızzSen cumartesi kaç kiloydun
he yaa biliorum zatenn ama arkin yok ona da bi mesaj neyim atsan menü bekliyor kaptanımız deyinnHiiccc merak etmeeee kaptanımm yarina kadar güzel gram gelcekk
Kilonu bilmeden hesap kitap yaptım da yazdım ya buraya zati50.75 mişim ahahah hesap kitap mı yapcen kızz
inan anlamadım dün bi artı bi eksi bi sabit tartım çok sağlam değil o yüzden herzamanki tartıldığım yere sağlık ocağına gidicem :)Sen dün sabah kesin artıydın dün o artıyı vermek için uğraştın o kadar
Geçeçeksen bugün eksiye gececeksin hahahyosunlupapatya
yap bakem hesap kitap ahahah hayırlısı olsun ahahahKilonu bilmeden hesap kitap yaptım da yazdım ya buraya zati
Yapmicem baaneee yarın her şey belli olacakyap bakem hesap kitap ahahah hayırlısı olsun ahahah
Haftasonu kaçamak edince kaçiyoruzzzhe yaa biliorum zatenn ama arkin yok ona da bi mesaj neyim atsan menü bekliyor kaptanımız deyinn
Kıyamam kaptanima beninankı güveniyorum size canım sen gazla çalışırsın bende çokk hassas bir insanım biriniz yedim dese kötü bişey üzüldüğümle kalırım kimse kırılmasın diye bir şey de yazamam yanlış anlaşılırım diye ama inan ciddi üzülürüm dünya hassas kalpler için çok fazla cidden
Dün yapamadım kaptanım menümü yazmak için girmiştim şimdiCanımm pazar menüsü yok bildirim yapanilir misin hem söz de verdin onu buraya alıntılayamadım ama okudum beğendim o bildirimini aklımdasın yanii hem dün he de bugün için bekliyorum menülerini ve spor lütfen olsun lütfen lütfen olur mu kzumm
afiyet olsun canımm çok geçmiş olsun bu arada menün güzel sadece eğer seni çok yormayacaksam bi 15dk da olsun leslie yap olur mu15 Eylül menü
11.00 2 yumurta ile sucuklu yumurta sucuklu 2 dilim anca vardır salatalık 1 tatlı kaşığı labne 1 dilim tam buğday ekmeği 1 zeytin
15.00 türk kahvesi 2 kare bitter ciko 1 şeftali
17.00 2 ceviz
18.30 sulu köfte bir kase 1 yk pilav 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yk yoğurt
Su 2.5 litre
LenaG yosunlupapatya
tamam tamam sen yaz ama genede arkidişine bekliyorum mutlakaa ikinizdeeHaftasonu kaçamak edince kaçiyoruzzzo ögleni anca bulur bebeleri ev işi öğlene kadar anca bitiriyo
TAmam kuzuşummtamam tamam sen yaz ama genede arkidişine bekliyorum mutlakaa ikinizdee
Kaptanım yüzdeden kaybediyoruz genelde üzülme ama kahvaltı öncesi sporumu yaptım süper menü yazacağım bugün sanaSen dün sabah kesin artıydın dün o artıyı vermek için uğraştın o kadar
Geçeçeksen bugün eksiye gececeksin hahahyosunlupapatya
Harikasın ya bunu düşünerek günü planlaman çok değerliKaptanım yüzdeden kaybediyoruz genelde üzülme ama kahvaltı öncesi sporumu yaptım süper menü yazacağım bugün sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?