- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
Amin canımm saolasin onlarda siz sağlam durursaniz alışır diyor ama okulu ayağa kaldırınca da bizi arıyoar gelin diyeOkulun rehberlik servisi vardır muhakkak. Oradan destek alsanız. Asilamayacak birşey değil ama çok kararlı ve istikrarlı olmalisin. Allah kolaylikla asmanizi nasip etsin canım benim.
Afiyet olsun canımSabah 6 da uyandım, filtre kahvemi içtim.7.30 da oğlumu okula bırakmak için evden çıktım. 8.10 da eve geldim yarım saat yürüyüş yapmış oldum. 2.kahvemi icicem birazdan. Normalde sabah akşam 2 kupa içerdim ama bugün nedense canım tekrar istedi.
Ayy ne tatlış o öyle maşallah
Menümü ekliyeyim ceza alır mıyım acabaMenü yoklaması başlasın(15 Eylül Pazar)
Nergis 35
@Beyaz leylak
@Tutku44
@MAKE UP_
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@bluegreeneyes
@Beklenen2
@Tesnim1903
@Deltavealfa
tomrs
Menüsünü veren mavi kalbi kazanır tabi bir de benim kalbimi
Tammdr kaptanicem ikigundur yoktum telafi edecegim burdayım artikMenü yoklaması (15 Eylül Pazar)
Nergis 35
@Beyaz leylak (verecek)
@Tutku44 menü bekliyoree
@MAKE UP_ menü ve aktiflik bekliyoree
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@bluegreeneyes
@Beklenen2 menü nerde kız sütünü çektirtme bana
@Tesnim1903 menü ve aktiflik bekliyoree
@Deltavealfa
tomrs menü ve aktiflik bekliyore
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar.
Günaydın canım afiyet olsun aç karnına mı içiyorsun yeşil cayiHerkese günaydın canlar
Yeşil çayımı içiyorum kendime gelmeliyim diyetcinin mazotu yeşil çay olsa gerek bol eksiler
GünaydınlarGünaydın canım
Günaydın canım afiyet olsun aç karnına mı içiyorsun yeşil cayi
Afiyet olsun canım benim bugün pazartesi dikkat edelim olur mu yarın tartımız var ne kadar eksi görsek bizim yararımıza canım benim senin azmine güveniyorum ben ama yinede bi 15dk olsun yürüyüşün yanına leslie filanda ekle olur muAkşam (17.00)
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık patlıcan salatası
1 avuç içi büyüklüğünde
fırında beyaz et
3 lt su
LenaG yosunlupapatya
Günaydın canm evet ama sabah öğleden sonra icersem beni sarsıyorGünaydın canım
Günaydın canım afiyet olsun aç karnına mı içiyorsun yeşil cayi
balımmm menü güzel ama cıs da var yapma etme yüzümü kara çıkarmayın benim mavi takıma gününü göstercem ama siz olmadan olmaz sizin desteğinize ihtiyacım var bak görüyorum kurabiye tarfilerinde geziniyon15 EYLÜL- PAZAR
Açkarna 1 litre su --ceviz suyu ve ceviz 1kabuk
Kahvaltı : 10.00
Eki Görüntüle 3479521
Rezene kimyon çayı
Akşam : 17.00
1 tabak barilla makarna
5 kanat izgara
2 avuç cips
Sade maden suyu
3litre su
Çook canım çekti kaptanım yarın sıkı bi diyete giriyorumm
@Efenin_Annesi @yosunkupapatyaLenaG
.
canımm kişisel olarak hepinize özel mesajlarda yazdım ama sen hala 2 gündür menü yazmıyorsun aklım sende takılı kaldı ona göree lütfen paylaşımlarına devam et burada diğer arkadaşlarımızda motive olur benimde görmem lazım cıs bişi yedin mi spor yaptın mı?yosunlupapatya Kaptannnnn bendeee böylee kisiselll mesaj istiyorummmm takım arkadaşlarıma ve kendimeeee kiskandiimmm
Bende aç karnına içersem tansiyonumu düşürüyorGünaydın canm evet ama sabah öğleden sonra icersem beni sarsıyor
canım menü çok güzel maşallah sana biliyorum bebişinde var ama 15dk cık da olsa leslie yapsan olur muLenaG yosunlupapatya
15 Eylül menü
Sabah 10:30 Türk kahvesi 2 tane hurma
Öğlen 1 büyük kase salata içinde 2,3 yk nohut
Ara yeşil çay
Türk kahvesi 1 hurma
Akşam 18:50 4,5 yk z.yağlı taze fasülye 3,4 yk pirinç pilavı
3 litre su spor yok
ohh menüye bakk ne güzell azıcık mısır oradan ben burdayım diyor ama spor var ise belki yakmışsındır suyu da birazcık daha arttırabilirsen çok iyi olur göklerce cim sana da güvenim tam biliyorsun dimi15.09.24
11.00
1 haşlanmış yumurta domates salatalık, 1 dilim peynir,3 dilim sucuk, 2 dilim ekmek, 1 TK kuşburnu.
15.00 yarım haşlanmış mısır
19.00
1 tabak zeytinyağlı fasulye, 3 YK pilav, cacık, 1 dilim kavun.
Şu:1.5 lt.LenaG yosunlupapatya
Sadece bende etki ediyor sanıyordum, ben limonda ekliyorum birkacgun deneyeyim diyorumBende aç karnına içersem tansiyonumu düşürüyor
canımmm menü tamammış aslında ama karam niye yedinn kuzumm bak ırmakcım gel anlaşalım seninnen cumartesiye kadar tatlı canın isterse hurma veya kayısı yiyorsun söz mü bak karşı tarafın takım kaptanı dahil ekibindekiler bile bana yürüme ye iç yat diyor azıcık desteğinize ihtiyacım var nolur yemeyin kız azıcık sana da çok güveniyorum bunu bil olur mu spor da yapıcan bugün dünden söz verdin banaVira bismillah
15 Eylül menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 ta ekmeği
1 çikolata(karam)
Öğlen
1 bardak meyve suyu
Yarım porsiyon döner
1 tb ekmeği
Bir dilim kavun
Akşam(19)
2 tavuk pirzola
Spor yok
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?