Diş çıkarıyor olabilir canım azı falanburdayım balım bebegimi şimdi yatagina koydum cok huzursuz neyi var anlamiyorum herseye agliyor
Bence çok güzel menü canım afiyet olsun lahana sarmasında beş taneyle durabilöişsin valla helal sana15 Eylul Menü ve Spor
10.3o
kücük bir pogacanın yarısı (misafirlikteydik bebegimin parcasi)4siyah zeytin,domates,salatalik,3 yk yumurta salatası, 1 catal recel(tatlılar kizartmalar borekler hicbirini yemedim)
13.30
5 tane kücük lahana sarması,1 kase yogurt
17.30
1 kase mercimek corbası, bolca salata
spor yok, 3 saat temizlik
2lt
Sitare55
@LenaG
Çok korkuyorsun benden@sibel_84
nurovic
Jou
@Efenin_Annesi
@trueliving_
@Goklerce
@irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
naber arkadaşlarımmm bugünn ben 1 saat veyaa 1,50 saat yürüycem yarınki savaşı kazanabilmek içinn siz bugün ne sporları yapacaksiniz bakimmm kaptanınızn gözü üzerinizde ona göree
ne korkccam bee sen benden kork ama sende verecek kşlo çok o yüzden bşrazcık tedirginim evett bende verecek bişi kalmadıÇok korkuyorsun benden
Haspam... o zaman burada işin ne diye sorarlarne korkccam bee sen benden kork ama sende verecek kşlo çok o yüzden bşrazcık tedirginim evett bende verecek bişi kalmadı
Vuuuu maşaallahhhh benden yoğun geçiyorrsimdi benim kosusturmam baslasın
şu an kahvemi alıp vurda kalmak istedim halbukiiii
yemek yapilacak
ortalık toplanacak
biraz ütü
vee sporrrr
digerini okuldan almaya gidilecek
kursa birakilacak
ahahaha kız işte bir iki kilo motivasyon burada yaa zaten diğer 10 kiloyuda verdim şimdi gram gram vericem bi de seni delirtmek var ya işin ucunda hahahahahHaspam... o zaman burada işin ne diye sorarlar
dun kahvaltıdan döndüm o kadar actım ki insanin onunde daha fazla cesit yiyen birileri olunca insanin canı sıkılıyor ya ben hoslanmıyorum bende yumruta salatası yedim bir sorun yok doymus olmam lazim aslındaDiş çıkarıyor olabilir canım azı falan
Bence çok güzel menü canım afiyet olsun lahana sarmasında beş taneyle durabilöişsin valla helal sana
Huhuuuuuuu işte benim kaptanımmmmm@sibel_84
nurovic
Jou
@Efenin_Annesi
@trueliving_
@Goklerce
@irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
naber arkadaşlarımmm bugünn ben 1 saat veyaa 1,50 saat yürüycem yarınki savaşı kazanabilmek içinn siz bugün ne sporları yapacaksiniz bakimmm kaptanınızn gözü üzerinizde ona göree
Benimki sütten kesilince hiç ağrı olmadı canım zaten sütüm bitti diye kestim kendi isteğimle değil birkaç damla ancak geliyordu sağınca istersen makine varsa makineyle yoksa elinle bir sağ rahatlayacak mı diyeKızlar var mı başına gelen. Ben 2 hafta önce küçüğümü sütten kestim. Dünden beri sağ göğsümde ağrı var, solda çok az. Diğerlerinde sütten kestiğimde sütüm çoktu ilk bir hafta ağrı oluyordu. Bu sefer sütüm çok çok azdı acaba onun için mi şimdi ağrı oldu. Gerçi geçen yıl doktora gittiğimde sırt damarlarımda sertleşme vardı oda özellikle sağ göğsümde ağrı yapıyordu. Şimdi sırtım çok ağrıyor fizik tedavi için doktora gideceğim
Dün bende benzer bir sofradaydım canım bir arkadaşım çok baskı yaptı hatta. Bence irademi kıskandı ama tarzı yanlıştı. Diyor ki çarşamba akşam günde yemezsen küserim daha neler dedimdun kahvaltıdan döndüm o kadar actım ki insanin onunde daha fazla cesit yiyen birileri olunca insanin canı sıkılıyor ya ben hoslanmıyorum bende yumruta salatası yedim bir sorun yok doymus olmam lazim aslında
duygusal aclık tamda dünkü yasadığımdı
Menüyle beraber paylaşırım ben@sibel_84
nurovic
Jou
@Efenin_Annesi
@trueliving_
@Goklerce
@irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
Geçmiş olsun cnmSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü
Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri ya şimdi ondan oluyordurSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü
Hemen zencefilli limon çay yap bogazını yakSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü
Çok geçmiş olsun canımSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü
ben zaten diyettetyim demedim yoksa insanın üstüne daha cok dusuyorlarDün bende benzer bir sofradaydım canım bir arkadaşım çok baskı yaptı hatta. Bence irademi kıskandı ama tarzı yanlıştı. Diyor ki çarşamba akşam günde yemezsen küserim daha neler dedim
Canım biraz sıkınca süt geliyor ama ağrı oluyor. Benim bazen canımın isteyipte yiyemediğim birşey oluncada böyle ağrı oluyordu. Tabi ozamanlar emzirdiğim için 3 güne geçiyordu. Bakalım biraz bekleyeceğim geçmezse doktora giderim artıkBenimki sütten kesilince hiç ağrı olmadı canım zaten sütüm bitti diye kestim kendi isteğimle değil birkaç damla ancak geliyordu sağınca istersen makine varsa makineyle yoksa elinle bir sağ rahatlayacak mı diye
sifa olsunnnyosunlupapatya çamaşır katlıyormuş
Ben geldiimm kahvaltımı ediyorumm
Fileden fırınindan aldığım siyez ekmekle
Eki Görüntüle 3479652
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?