Canım akşam yemedimSağol canımçocuk yok evet ama 21 yıllık evliyim
Afiyet olsun güzel menü de akşam nirdeeee
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım yeşillik yok menüde bu sana kabızlık yapabilir
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun çok az yemişsin akşam da sadece çorba içmişsin bişicik olmaz
Afiyet olsun dengesiz olmuş protein yok ama misafir olunca böyle şeyler oluyor
Ellerine sağlık
Ohh miss ellerinize sağlıkbugün nasıl dikişler dinlen azıcık
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım ama akşam olmamış yanına salata yiyeydin keşke
Günaydın canım
Afiyet olsun
Günaydıngüzel olmuş afiyet olsun adımlar da süper
İnşallah
Günaydııınnn seni buralarda görmeyi özledik
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalar
Çok güzel bir gün olsun inşallah
44 ama geceleri saymıyoruz 22 yaşındayımAmeninn kaptanimm ben seni 25lerinde sanıyordum sen kaç yaşındasınama maşallah evliliğinde bir ömür mutlu devam etsin inşallah
Afiyet olsun güzel plan6 Eylül 2024
Gün planım
LenaG
Sabah
8.30
2 hurma
3 ceviz
12.00 Öğle y.
Salata
15.00 ara öğün
Badem kiraz sapı çayı
18.00-19.00
Çorba sebze y.
Hoşgeldin canım Allah kolaylık versinGünaydın kızlar, kayıp kaptan geri geldi24 saati yettiremediğim zamanlardayım, sanki her iş yarım kalıyor, uyuz oldum kendime şu 2 gün Okul siparişlerimiz geliyor, onları hazırla etiketle, yanlış gelenleri geri gönder, ekstraları tamamla, çocuğu bırak/al, onunla vakit geçir, yemek, temizlik derken telef oldum. Umarım herkes iyidir, umarım her şey yolundadır
Yaa cidden kaptanım bu profildeki resimde sensin sandım hatta ne güzel gencecik kız bile dedim içimden ben de 30oluncaGünaydın canım
44 ama geceleri saymıyoruz 22 yaşındayım
Afiyet olsun güzel plan
Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin
Hoş geldin balımMerhaba kizlarrr ben geldim bu bir hafta bana cokk iyi geldiiLenaG kaptanimm nasılsın iyi misin ara ara bakabildim sayfaya internet herzaman çekmedi iyisindir umarım Sitare55 sen nasılsın canımm diğer arkadaşlarım hepinizi özlemişim vee bombayı bırakayım şöyle 50.700 olarak ayrılmıştım şuan geldim tartıldım 52.50 çıktım ama tabii tok karnına hani açlık 52.10 / 52.20 filan ise birbuccuk kilo almış gibiyim bu hafta katılacağım inşallah takıma bir aksilik olmaz ise ve tabii Lena kaptanım sende kabul edersen benii
Tartıyı bu kadar heyecanla beklediğine göre güzel eksi olmuşsunYupppiiii yarın tartı günüüü
Aynı sorun bende de var. Takviyesiz 4 gün cikamadigim oluyor. O yüzden ben takviye ile düzenli cikabiliyorum maalesef.Kızlar ya bende WC soru olmuş. Dünden beri karnım davul olmuş. Mideme sanki taş oturmuş gibi
Sabah aç karnına 3 yk yoğurda yarım yk chai tohumu attım yedim
1 bardak elma sirkeli su içtim yine aynıyım
Ne yapayım ya var mı bir öneriniz.
Kayisi ye canım iyi olur senin için bir de bişey sorucam sana ikidir görüyorum mesajlarında peynir yapıyorsun kilo kilo bu peynirleri satmak için mi yapıyorsun yoksa kışlık filan mıKızlar ya bende WC soru olmuş. Dünden beri karnım davul olmuş. Mideme sanki taş oturmuş gibi
Sabah aç karnına 3 yk yoğurda yarım yk chai tohumu attım yedim
1 bardak elma sirkeli su içtim yine aynıyım
Ne yapayım ya var mı bir öneriniz.
Ahahaha Allah iyiliğini versin kısmen benim fotom animasyon karakterleri çok severim bir programla fotomu bu hale getirdim.Yaa cidden kaptanım bu profildeki resimde sensin sandım hatta ne güzel gencecik kız bile dedim içimden ben de 30olunca
Ohooo maşallah kolay gelsinGünaydınlar diyecem nerdeyse öğlwn olmuş
Benden birkaç tane daha olmalı ki bu hafataya yetişebisin.
Mesela dün sabah kızımı okuluna götürdüm öğretmeni ile tanışsın diye. Uyuma götürememiştim. Aşıtı mutlu oldu.
Sonra kzımla seminere gittim oğlen bire kadar.
Sonra okulumun old köye gittim. Velilerle odunları odunluğa dizdik. Hocaö siz yapmayın dinlenin diyorlar ama ne mümkün. İçeride dizmek bana kaldı.
Üç gibi tekrar merkeze geldim zümreye katıldım. Zümre sonrası tekrar okuluma gectim kalan işleri tamamladık.
Sonra eve geçtiğimde perttim.
Maalesef ben de elimi atmadan işler hallolmuyor.
Odunlardan sonra kitaplıkşarda geri dönüşüme gidecek olanları ayırdım. Bugün de silecem inş.
Bir de bugün hediyelerini yapacam karton çantalarım geldi içine hoş geldin hediyeleri.
Yarın da kömür poşetleyecez
Ne ka eksi gelecek kızzzYupppiiii yarın tartı günüüü
Yok canım ne satmasıKayisi ye canım iyi olur senin için bir de bişey sorucam sana ikidir görüyorum mesajlarında peynir yapıyorsun kilo kilo bu peynirleri satmak için mi yapıyorsun yoksa kışlık filan mı
Bilmiyorum ki canım ben hiç tartıya dokunmuyorum salı ve cumartesi dışında tek bildiğim her salı ve cumartesi heyecanlı oluyorum sabaha nasip artıkTartıyı bu kadar heyecanla beklediğine göre güzel eksi olmuşsun
Kaptaniçem işte bende bundan korkuyorum ya artı gelirseAhahaha Allah iyiliğini versin kısmen benim fotom animasyon karakterleri çok severim bir programla fotomu bu hale getirdim.
Ohooo maşallah kolay gelsin
Ne ka eksi gelecek kızzz
Maşallah biraz da fazla görünce ondan dedim acaba satıyor mu ki diye bugün başladığım yarın gece bitiyor demiştin de ama sende haklısın 4 bebiş iki de siz olunca eşinle ancak yeterYok canım ne satması. Çocuklar seviyor diye kendimiz için yapıyorum. Marketlerde satılanlardan çok daha sağlıklı olduğu için
Çiftlikten süt alıp mayalıyorum kalsiyum çocuklar için daha sağlıklı oluyor.
Biraz yorucu oluyor ama ben seviyorum içim rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?