Hoşgeldin canımMerhaba 61 kiloyla bende başladım diyete 1.5 yasinda bebegim var burası motivasyon oluyor bana hepimize kolay gelsin
Sen bebişine bak canım, benim hedef 78 di, 79 olsun razıyım, aşırı tatlı isteğim varcanlarım benim çok tesekkür ederim
Bebegim bu ara hep yürümek istiyor 11. aydan basladı simdi emeklemek istemiyor ama düse kalka dün oyuncaklarıyla oynarken elinde oyuncakla dustü elindeki oyuncak kesik yeri acıttı herhalde . Gozüm hep ustünde hep yanındayım ama oluyo iste
onun vani acıyımca için eriyo kesik derin olunca iyilesmedi daha
Benim canım mavi takımım
sizinle guzel sporlarla basladık moral motivasyon veriyordum ama yarım kaldı hakkınızı helal edin nolur
gezegenfeza
@Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya8978.8
Boncuk2307 ...69
@Beyaz leylak..83.3
trueliving_
@nurovic. 52
@Nergis 3565
Efenin_Annesi 99
@bluegreeneyes74.8
Lotus1234 94
Hedefleri yazan arkadaslari kenarina not ettim baska yazan vardı ve gormediysem affola
Hedeflerimize bu hafta ulasmak nasip olur insa
Bugun son spor günu yapabilen varsa bugun tam eksilere gecme günü yarın her sey icin cok geç
bugun suları detoksları salatları bol bol yiyen icen cumartesi eksileri görür insa
benim için zor pazartesiden beri spor yapamadım malesef gozüm bebegimde
Hallederiz bu hafta kapısamadık ama bunu bir kere daha baska bir zaman yapmak isterim kusura bakma canımm
harika gidiyorsunn canım
LenaG dualarım seninle guzel kuzum
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım , Allah şifa versinSelam kızlar nihayet bitti ama bir sonuca ulaşamadık dr un verdiği ritim düzenleyici bana yan etki yaptığı için birkaç gün kötü olmuşum şimdi diyorlar ki hiç gerek yokmuş niye vermişler o ilacı gayet iyisin. Biri de diyor ki hayır ritim düşük ve efordan birşey anlaşılmıyor detaylı tarama lazım net bilelim ondan sonra bakalım durumaeşim de illa detaylı tarama da bakılsın istiyor ama ben çok bunaldım bu hastane işlerinden günlerdir acillerde gezmekten,polikliniklere gitmekten bıktım bırakmak istiyorum peşini
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar nihayet bitti ama bir sonuca ulaşamadık dr un verdiği ritim düzenleyici bana yan etki yaptığı için birkaç gün kötü olmuşum şimdi diyorlar ki hiç gerek yokmuş niye vermişler o ilacı gayet iyisin. Biri de diyor ki hayır ritim düşük ve efordan birşey anlaşılmıyor detaylı tarama lazım net bilelim ondan sonra bakalım durumaeşim de illa detaylı tarama da bakılsın istiyor ama ben çok bunaldım bu hastane işlerinden günlerdir acillerde gezmekten,polikliniklere gitmekten bıktım bırakmak istiyorum peşini
1 lt su + 3 poşet yeşilçay + 1 şişe maden suyu + yarım limon normalde, ben 2 poşet de kiraz sapı ekliyorum daha iyi geliyor. Hem ödeme, hem de bağırsaklara.Bu dukan
1 litre su + 1 maden suyu + 2 yesil cay ve 1 limon mu mu tarifi ?
Ramazanda ben kimseyi çağıramıyorum ya, eşim 11 kardeş, 8 kardeş izmirde oturuyoruz hepimiz, 2 si sivasta, 1 i mersinde. Çağırmaya kalksam hepsi aynı gün geliyor sanki anlaşmış gibi. Bu sefer ben çok yoruluyorum. Oruç çok sarsıyor beni zaten kendimize yemek zor yapıyorum, misafire yetişemem. Keşke dışarı gitsek biz de ne iyi olurduEskiden iftara 4 5 aile davet ediyorduk, iftar saati 16:30
3 çocuk, kaynana, büyük ev olunca bende yemeklerin yarısını 1 önceki gece yapardım, ancak yetişirdi
Nerde o günler
Şimdi sadece 6 aile lokantaya gidiyoruz
Tutmaç çorbası, patatesli tavuk (but, kanat)soğan falan da var içinde başka şey sevmiyorlar diye koymadım, nohutlu bulgur pilavı, kabak-havuç tarator sarımsaklı, kapya biber kavurdum çok az ekşili zeytinyağlı maydanozlu salata gibi koydum. En sona da kardelen pastası yaptım.Misafir menün nedir ? Meze vs. Bu konuda kendimi geliştirmeye pratiklesmeye calisiyorum
Bugün iki velim geldi canım dün kötü olunca. Bugün onlarla beraber sınıfı tertemiz yaptık.Aynen öyle çok güzel calisanlari da vardı ama çok az denk geldi, bizde de şimdi birisi var iş yaptırmak çok zor, sürekli telefonla konuşur işi söylersin 1 saat oturur sonra malzeme bakar sonra da bugün geç oldu yarın yaparım deyip bırakırkoca insanlara hergun ne iş yapacağını söylemek çok saçma
Asla gocunmam canım. Baştan da dediğim gibi iki değil bir veli yanımda olsun yapamayacag.sey yoktur. Geçen sene ilk gelmistim bu okula . Senenin başında tek yaptım. Ama artık her sene ben tek yapamam zaten ameliyatliyim. Bugün yine dikişlerim şiş. Ama sınıfım temiz.Ama öğretmenin de gidip temizlik yapması saçmalık artık. Hal etsinler madem
hadi bakalım . Haftaya dört gözle seni bekliyor olacağım.Tatildeyim canım
Arada ceee diyip kaçıyorum. Toparlanmana sevindim
İnşallah haftaya bende dahil olacağım
Hayırli olsun cnm güzel gelismeKızlar okul çıkışı diyetisyene gittim
Hemen başladık. Şimdi
Listeyi de göndermiş. İnşallah uyabilirim.
saglik olsun canım benimHedeflediğim kiloyu göremeyeceğim Sanırım ya regl öncesi şişkinlik var Ancak haftaya sanırım Kaptanım
sagol kuzummSen bebişine bak canım, benim hedef 78 di, 79 olsun razıyım, aşırı tatlı isteğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?