Ya heryere o kadar gereksiz eleman aliniyorken, küçücük çocuklarımızın gittiği okullara temizlik personeli alınmıyor, öncelik olarak oraya alınsa keşke, emeğinize sağlık umarım güzel bir dönem olurBugün iki velim geldi canım dün kötü olunca. Bugün onlarla beraber sınıfı tertemiz yaptık.
Sabah cocuklari da aldım okula geçtim. Bizde gelelim nolur dediler. Arkadaş da mesaj cekti çocukları getir Sibel az vakit geçirsinler. Markete geçtik çocuklarla sabah o arada bir velim ile denk geldim. Nasıl oldunuz dedi. Ben de sitemvari konuştum biraz. Bu halimle sınıfı hazırlıyorum. Şimdi bir abla geldi camların ikisini sildirdim. Bari camlar temiz olsun dedim. Yaz boyunca her yer toz olmuş. Hocammm sakın siz zorlamayın. Şimdi ben diğer arkadaşı da alıp geliyorum bir saate dedi. Sonradan da bir veli geldi. Dordumuz girdik sınıfa. Saat üç buçukta çıktık. Dört senedir o sınıf hiç temizlenmemis. Okul da zaten 4 yıllık okul. Şimdi parmaklarım ağrıyor. Dolapları ciflemekten.
Asla gocunmam canım. Baştan da dediğim gibi iki değil bir veli yanımda olsun yapamayacag.sey yoktur. Geçen sene ilk gelmistim bu okula . Senenin başında tek yaptım. Ama artık her sene ben tek yapamam zaten ameliyatliyim. Bugün yine dikişlerim şiş. Ama sınıfım temiz.
hadi bakalım . Haftaya dört gözle seni bekliyor olacağım.
Ay ben niye hep tartılıyorum yaBilmiyorum ki canım ben hiç tartıya dokunmuyorum salı ve cumartesi dışında tek bildiğim her salı ve cumartesi heyecanlı oluyorum sabaha nasip artık
Ben de her sabah tartiliyorumAy ben niye hep tartılıyorum ya
Bizde aynı şekildeBen de her sabah tartiliyorum
Güne tartiyla basliyorum. Kanka olduk :)))
Afiyet olsun menü güzel afiyet olsun09.30:
Kabak/biber sote + 3yk lor + 4 altınbaşak
11.00: 2 kare bitter türk kahvesi
14: orman meyveli kefir(sadesi yoktu)
17.00: 5 köfte + salata
19.00: 2 yk yulaf ve süt ile kakaolu yulaf
2 lt su
Spor yok
Bu hafta ne kadar dikkat edersem edeyim deli dehşet ödemim var ve tartıda artı çıkıyorum adet öncesi olsam da kurtulsam diye bakıyorum
İyiyim canım sen nasılsın
Afiyet olsun canım biraz proteinsiz ve yeşilliksiz bir gün olmuşİyi Akşamlar
06.09.2024 Cuma
11:00 4büyük erik, 300ml.yağsız sütle şekersiz filtre kahve, 2tk.lor
1büyük fincan şekersiz dibek kahvesi
17:00 Akşam yemeği
4 kepçe yağsız çorba, 2yk.lor, 2yk.patlıcan salatası ve biber, 2avuç kuru yemiş
Birazdan çay yapıcam şekersiz büssürü içicem
3 litre su
LenaG Hallederiz Mthn83
Adım sadece bukadarcık
Yarın protein ve sebze yerim kaptaniçem ❤Afiyet olsun canım biraz proteinsiz ve yeşilliksiz bir gün olmuş
Hoşgeldin bizde seni özledikGünaydın
Bugün son gün yarın evim evim güzel evim
Bu hafta boyunca sağolsun kızlar etiketlendi beni
Sonradan görme olarak nerenin nesi meşhur dedilerse oraya damladim
Ben herşeyi yerken dönüp size aaa bu olmamış demek olmadı kusura bakmayın.
Bugün fırsat bulursam tartı yaparım. Evime cumartesi gece varirim çünkü. Pazar sabahı yol ödemi olur pazartesi sendromu salı sallanır derken liste uzar gider
Özledim sizi
Gerçek dünyadan kaçmak için aralamış bir boyut kapısı gibi
Son gününüzü güzel değerlendiringörüşürüz
Ayyy okurken yoruldum kolay gelsin canım benim allah yardımcınız olsunGünaydınlar diyecem nerdeyse öğlwn olmuş
Benden birkaç tane daha olmalı ki bu hafataya yetişebisin.
Mesela dün sabah kızımı okuluna götürdüm öğretmeni ile tanışsın diye. Uyuma götürememiştim. Aşıtı mutlu oldu.
Sonra kzımla seminere gittim oğlen bire kadar.
Sonra okulumun old köye gittim. Velilerle odunları odunluğa dizdik. Hocaö siz yapmayın dinlenin diyorlar ama ne mümkün. İçeride dizmek bana kaldı.
Üç gibi tekrar merkeze geldim zümreye katıldım. Zümre sonrası tekrar okuluma gectim kalan işleri tamamladık.
Sonra eve geçtiğimde perttim.
Maalesef ben de elimi atmadan işler hallolmuyor.
Odunlardan sonra kitaplıkşarda geri dönüşüme gidecek olanları ayırdım. Bugün de silecem inş.
Bir de bugün hediyelerini yapacam karton çantalarım geldi içine hoş geldin hediyeleri.
Yarın da kömür poşetleyecez
Ben 2 gündür kardeşim deyim yine ayni sorun tam da tartı öncesiKızlar ya bende WC soru olmuş. Dünden beri karnım davul olmuş. Mideme sanki taş oturmuş gibi
Sabah aç karnına 3 yk yoğurda yarım yk chai tohumu attım yedim
1 bardak elma sirkeli su içtim yine aynıyım
Ne yapayım ya var mı bir öneriniz.
4 gun baya uzunn Bende evden uzaklasayim başka yerde kalayım hemen kabızlık takviye yapicam bende sanırım 2 gündür evde değilimAynı sorun bende de var. Takviyesiz 4 gün cikamadigim oluyor. O yüzden ben takviye ile düzenli cikabiliyorum maalesef.
Ay hiç sorma canım yaHoşgeldin bizde seni özledik
Ayyy okurken yoruldum kolay gelsin canım benim allah yardımcınız olsun
Ben 2 gündür kardeşim deyim yine ayni sorun tam da tartı öncesi
4 gun baya uzunn Bende evden uzaklasayim başka yerde kalayım hemen kabızlık takviye yapicam bende sanırım 2 gündür evde değilim
Masterfit 131.Etap | 31.08 | 07.09. | Fark | Oran |
KIRMIZI TAKIM | ||||
| 85.10 | |||
@Jou | 74.20 | |||
@Mina45 | 96.20 | |||
| 87 | |||
@sibel_84 | 73.30 | |||
G Goklerce | 72.60 | |||
@Bravequeen | 67.70 | |||
@leyl76 | 72.10 | |||
@irmaknehirgol | 69 | |||
@Sitare55 | 76.60 | |||
| 58.40 | |||
| 70.90 | |||
@Makaron23 | 65.10 | |||
Ortalama | ||||
MAVİ TAKIM | ||||
| 82.90 | |||
@Azmet5255 | 67.65 | |||
@Tesnim1903 | ||||
@gezegenfeza | 79.90 | |||
A Asya89 | 79.20 | |||
@Beyaz leylak | 84.30 | |||
@trueliving_ | 66.95 | |||
| 53.40 | |||
| 67.40 | |||
@Efenin_Annesi | 102.30 | |||
| 75.40 | |||
| 95.50 | |||
@Boncuk2307 | 70.10 | |||
Ortalama | ||||
HAZIRLIK | ||||
| 73 | |||
| 61.30 | |||
| 91.45 | |||
@60kiloyum | 85.50 | |||
| - | |||
@Beklenen2 (baş.01.09.) | - | |||
@medine66 | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?