Göbek düşme denir aynen. Kalp atımı farklı yerde hissettiğim zaman eşimde bana yapar ağrımaz ama huylanirimBugün sabah oğluma 16 kutu süt geldi, İzmirde küçük çocuklara belediye süt dağıtıyor. Dört kutu ayrı 12 kutu bir kolinin içinde. Sabah kendimi herkül gibi hissettim heralde bir kaldırdım içeri taşıdım. O andan beri mideme kramplar giriyor sabah bu kadar şiddetli değildi ama öyle bir şiddetlendi ki. Hastaneye gittim ağrı kesici kas gevşetici iğne yaptılar sadece. Sonra görümceme gittim. Göbeğin düşmüş dedi yerine getirdi şimdi daha az ağrı var ama hala geçmedi yarına geçer dedi başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba
Afiyet olsun kaptanim gayet gzuel su spor da masallahSelam kızlar nasılsınız? Bugün sıcaktan zor hareket ettim adımlarımı zor tamamladım. Menümü de yazayım
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı hatırlamıyorum saati lavaş tost(40 gr kaşarla),domates,salatalık
Ara 15:00 5 adet kayısı( içinde toplam 1 yk fıstık ezmesi)
Akşam 19:00 Kıymalı bezelye yemeği,3 yk bulgur,2 yk yoğurt
2.5 lt su
8500 adım
Mthn83 Sitare55
Afiyet olsun canim gayet dengeli bence
Afiyet olsun canim baklava disinda her sey guzel baklava da zencefilli soda ile erimiz gitmistir insallahSitare55 LenaG Mthn83
07 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı arasında 45 gr köy peyniri, 1 d. et füme, 3-4 dilim domates
öğlen 12.10
4 yk yoğurt, 10 kırmızı dut, 3 yk moms granola,
aralar 15.00-17.00
25 gr züber nohut cipsi chili
1/2 havuç
akşam 19.30
2 tavuk baget, 4 yk bulgur pilavı, biraz salatalık turşusu, birkaç dilim salatalık, 2 baklava, 3 yk tarçınlı yoğurt
ara 21.30
zencefilli limonlu madensuyu
2 lt su
12.000 adım yürüyüş
Boyle olunca daha normal geldi
Reddedilenler yenilenler hepsi harika.afiyet olsun canimMerhaba menüm
Sabah 2 YK menemen (yumurtalı) 1.5 dlm çavdar ekmeği 2 parça ceviz
Arada filtre kahve maden suyu
Öğlen 2 kabak 2 patlıcan 2 patates fırınlanmış kızartma yarım kase yoğurt yarım kase tavuk çorbası
Arada 6 Badem 1 kasen az şekerli sütlaç (annem yaptı)
Akşam ton balıklı salata
Şuan yaklaşık 9 bin adım
Annemelere durum aldım onu reddettim
Öğlen profiterol çıktı reddettim
sabah ilk arada çikolatalı gofret aldılar reddettim (bazen arkadaşlarda reddedilebiliyor)
Zafer bende umarım
Sitare55 LenaG @Leyl35
Afiyet olsun canim eksi getirecek menu sifa olsun,
Afiyet olsun canim daha dengeli ve guzel olmus. Suyun harika az da spor katsan tadindan yenmezİyi Geceler Kızlar
07.08.2024 Çarşamba
10:30 2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, 1tk.dolusu eşimin tava yumurtasından, domates, salatalık,
acı biber, 30 gr. kadar mercimek ekmeği,
şekersiz çay
500 ml. nane saplı, zencefilli kiraz sapı çayı
18:30 300ml.az yağlı süt, 4yk.yulaf ezmesi, 2çk.kadar bal, 1tk.chia tohumu, 1muz, 1şeftali, 1yk.ceviz
1 lira büyüklüğünde salatalık turşusu attım ağzıma
Akşam 1kupa sade şekersiz filtre kahve
3.5 litre su
Spor yok.
LenaG Sitare55
Güle güle kullan canımmerhaba kızlarrr
bugün dikiş makinem geldiiğne, makara falan almam lazım. içinden gerçi iğne çıktı ama kot iğnesi bakayım.
makinaya bir de kutu sipariş vermiştim. o da yolda
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun baklava ordan ceee diyorSitare55 LenaG Mthn83
07 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı arasında 45 gr köy peyniri, 1 d. et füme, 3-4 dilim domates
öğlen 12.10
4 yk yoğurt, 10 kırmızı dut, 3 yk moms granola,
aralar 15.00-17.00
25 gr züber nohut cipsi chili
1/2 havuç
akşam 19.30
2 tavuk baget, 4 yk bulgur pilavı, biraz salatalık turşusu, birkaç dilim salatalık, 2 baklava, 3 yk tarçınlı yoğurt
ara 21.30
zencefilli limonlu madensuyu
2 lt su
12.000 adım yürüyüş
Estağfurullah canım
Afiyet olsun canım ya kıymalı makarna ya nohut olsaymış ikisi beraber biraz fazla olmuşİyi akşamla
LenaG Mthn83
Kahvaltı 9.30
1 yumurtadan menemen
1 dlim ekmek
Yarım salatalık, bir tane kıl biber
3 zeytin, 4 kuruyemiş
Öğlen 13.30
5-6 yk kabak yemeği
1 dilim ekmek
2 kepçe çorba
1 bardak ayran
Ara öğün: 16.00 gibi
3 tane minik kuru erik
1 fincan şekersiz kahve
Akşam 18.00
4-5 yk nohut yemeği
4-5 yk kıymalı makarna
Yarım bardak ayran ve salata
Şu an kızımı uyutuyorum. Uyuduktan sonra da spor yapacağım.
Bugün hava felaket sıcaktı. Sanırım Güneş çarpmış eşimi de. Hiç hali yoktu, ben de kolumu zor kaldırdım bugün. Şimdi de karnım sancilaniyor. Soğuk suyu güya ilistirarak iciyordum ama sanırım usuttum mideyi
Vaaay afiyet olsun iradene sağlıkMerhaba menüm
Sabah 2 YK menemen (yumurtalı) 1.5 dlm çavdar ekmeği 2 parça ceviz
Arada filtre kahve maden suyu
Öğlen 2 kabak 2 patlıcan 2 patates fırınlanmış kızartma yarım kase yoğurt yarım kase tavuk çorbası
Arada 6 Badem 1 kasen az şekerli sütlaç (annem yaptı)
Akşam ton balıklı salata
Şuan yaklaşık 9 bin adım
Annemelere durum aldım onu reddettim
Öğlen profiterol çıktı reddettim
sabah ilk arada çikolatalı gofret aldılar reddettim (bazen arkadaşlarda reddedilebiliyor)
Zafer bende umarım
Sitare55 LenaG @Leyl35
Afiyet olsun hafif bir akşam olmuş
Afiyet olsun canım 1 er dilim ekmek eklenebilir
Tamam canım izinli olursun gelince tekrar katılırsınKaptanım ben cumartesi 10 günlük tatile gidiyorum nasipse takımdan çıkıp geri girebiliirm dönünce değil mi?LenaG
Afiyet olsun güzel olmuşMerhabalar bugün biraz yürüyüş yaptım, bir De masaja gittim. Tatil alışverişi falan derken öğünler biraz eksik oldu. Şu an kendimi iyi hissediyorum kitap okuyup uyumayı planlıyorum. İşte menüm
11.00
2 yumurta, maydanoz ve lor peynirle omlet
Salatalık
1 orta boy nektarı
1.5 dilim ekşi maya tam buğday ekmek
2 adet ceviz
Arada çay
Akşam 18.40
Tam buğday ızgara sebzeli peynirli
sandviç
Çay
Su hesaplayamadim ama az oldu uyumadan içmem gerek biraz daha
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım ya fasulye ya karnıyarık olsa iyi olurmuş07.08.24
12.30
Kıymalı yumurta,1 dilim ekmek, 1 çk labne ve bal, 1 dilim peynir, domates salatalık
16.00
1 Muz, fındık, sade kahve
20.00
1 kepçe çorba, taze fasulye 3 YK, 1 tane karnıyarık ( firinladm kızartma değil) yoğurt,yarım dilim ekmek
Şu:2 lt
Aralarda detox suyu, hindiba kahvesi
LenaG
Geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorumBugün sabah oğluma 16 kutu süt geldi, İzmirde küçük çocuklara belediye süt dağıtıyor. Dört kutu ayrı 12 kutu bir kolinin içinde. Sabah kendimi herkül gibi hissettim heralde bir kaldırdım içeri taşıdım. O andan beri mideme kramplar giriyor sabah bu kadar şiddetli değildi ama öyle bir şiddetlendi ki. Hastaneye gittim ağrı kesici kas gevşetici iğne yaptılar sadece. Sonra görümceme gittim. Göbeğin düşmüş dedi yerine getirdi şimdi daha az ağrı var ama hala geçmedi yarına geçer dedi başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba
Afiyet olsun gün içinde hep meyve şekeri almışsın dengeli olmamış canımBu arada menümü de yazayım.
7 ağustos
Kahvaltı 12.00
3 ince dilim karpuz
Ara Öğün 14.30
1 şeftali 1 kırmızı erik
Ara Öğün 16.30
3 kepekli bisküvi (form)
Akşam yemeği 19.00
2 kepçe kuru fasulye (hepsini yiyemedim, 2-3 yemek kaşığı kaldı) +3 yk bezelyeli pirinç pilavı +1 barddak ayran
2lt su hatırlıyorum ama daha fazladır büyük ihtimalle. 1lt dukan
8,5 km yol. 16-20 km/h genelde. 30 dk eliptik.
LenaG Mthn83 Sitare55
Afiyet olsunBugün beslenme listem şöyle
10:00
3 yk granola
Yarım incir
1 tk fistik ezmesi
150 ml süt
13:00
Marul agirlikli salata icinde 12 top peynir 2 ceviz 2 altınbaşak biskuvi
16:30
2 salatalik
10 fındık
1 kupa latte
18:30
Top Kozlenmis patlicandan karniyarik
2 yk yogurt
2 altinbasak kraker
20:30
Yarım çay bardağı kabak cekirdegi
Hibiskus cayi
2 lt su ictim
30 dk eliptik il birlikte adım sayım 13 bin olmus
Afiyet olsun güzel olmuşİyi Geceler Kızlar
07.08.2024 Çarşamba
10:30 2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, 1tk.dolusu eşimin tava yumurtasından, domates, salatalık,
acı biber, 30 gr. kadar mercimek ekmeği,
şekersiz çay
500 ml. nane saplı, zencefilli kiraz sapı çayı
18:30 300ml.az yağlı süt, 4yk.yulaf ezmesi, 2çk.kadar bal, 1tk.chia tohumu, 1muz, 1şeftali, 1yk.ceviz
1 lira büyüklüğünde salatalık turşusu attım ağzıma
Akşam 1kupa sade şekersiz filtre kahve
3.5 litre su
Spor yok.
LenaG Sitare55
Kaptanım bugün düşmeyi göze alırcasına merdivenin en üst basamağında bol bol gardırop üstü silme ve yerleştirme sporu yaptım neyseki düşmedim ama sırılsıklam terledimAfiyet olsun kaptanim gayet gzuel su spor da masallah
Afiyet olsun canim baklava disinda her sey guzel baklava da zencefilli soda ile erimiz gitmistir insallah
Makinen hayirli olsun canim ins diledigin her dikimi yaparsın
Afiyet olsun canim
Reddedilenler yenilenler hepsi harika.afiyet olsun canimReddettikten sonraki kendinle gurur duyma hissine bayılıyorum
Afiyet olsun canim daha dengeli ve guzel olmus. Suyun harika az da spor katsan tadindan yenmez
Afiyet olsun çok az olmuşİyi geceler herkese
07.08.2024
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Öğle 13:00
1 tane tavuk ızgara but
1 yemek kaşığı yanına ketçap sıktım
Ara 15:00
1 havuç
Akşam 18:00
Büyük kase yoğurtlu maydanozlu semiz otu
1 havuç
Ara 21:00 (Dışarıdaydım tuttum kendimi bir şey yemedim)
1 bardak elmalı zencefilli limonlu salatalıklı naneli detoks içeceği içtim.
1.5-2 lt arası su
9000 adım
LenaG
Mthn83
Teşekkür ederimm semiz otu fazla geldi diyordum ben de. Hayıflandım küçük kase yeseydim diyeAfiyet olsun çok az olmuş
Benim de öyle bir sorunum var baya tuzlu yiyorum ben deBen bu aralar yemeklerde tuzu biraz abartıyorum bugün farkettim. O da bende ödem yapıyor. Tuzu azaltmam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum
HAFTALIK MENÜ SPOR TABLOSU | 3.08.2024 | 4.08.2024 | 5.8.24 | 6.08.2024 | 7.08.2024 | 8.08.2024 | 9.08.2024 |
KIRMIZI TAKIM | |||||||
sitare55 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M?S+ | M+S+ | ||
YOSUNLUPAPATYA | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | ||
ASYA89 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+ | ||
BEGONYA2 | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S- | ||
SİBEL_84 | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | ||
MTHN83 | M+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | ||
CAKİNİN GELİNİ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S+ | ||
FİTVENUS | ? | ? | ? | M+S- | ? | ||
60KİLOYUM | M+S? | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | ||
ELLSA | ? | M+S+ | M+S+ | ? | M+S+ | ||
MAVİ TAKIM | |||||||
LENAG | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | ||
UNUTABENİCİCEGİ | ? | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- | ||
NERGİS 35 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- | M-S+ | ||
LEYL76 | M+S+ | M+S | M+S+ | M+S+ | M+S | ||
BONCUKLARHAJSL | M+S | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | ||
TOMRS | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S- | ? | ||
LOTUS1234 | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | ||
GOKLERCE | M+S | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | ||
TRUELİVİNG_ | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S+ | ||
BİLGEYOGİİ | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
Saat 20:00 civarında bir ince dilim karpuz yedim kaptanım. Seni mi kıracağımAfiyet olsun kaptanim gayet gzuel su spor da masallah
Afiyet olsun canim baklava disinda her sey guzel baklava da zencefilli soda ile erimiz gitmistir insallah
Makinen hayirli olsun canim ins diledigin her dikimi yaparsın
Afiyet olsun canim
Reddedilenler yenilenler hepsi harika.afiyet olsun canimReddettikten sonraki kendinle gurur duyma hissine bayılıyorum
Afiyet olsun canim daha dengeli ve guzel olmus. Suyun harika az da spor katsan tadindan yenmez
Ödem olarak dönüyor bizeBenim de öyle bir sorunum var baya tuzlu yiyorum ben de
Ellerine sağlık canım. Benimde dolap üstlerini mutfak dolaplarını silmem lazım ama okulların açılmasını bekliyorum. Yoksa çocuklar ile çok zor. Ben siliyorum daha arkamı dönmeden tekrar kirleniyorKaptanım bugün düşmeyi göze alırcasına merdivenin en üst basamağında bol bol gardırop üstü silme ve yerleştirme sporu yaptım neyseki düşmedim ama sırılsıklam terledim
Sağol canım malum tadilat daha bitmedi inşallah 10 gün sonra bitmiş olur sonra yavaş yavaş yaparım aynı o zaman bende mutfak dolaplarına başlarım sanada şimdiden kolay gelsin benim işim kışa kadar zor biter yeter ki sağlık olsunEllerine sağlık canım. Benimde dolap üstlerini mutfak dolaplarını silmem lazım ama okulların açılmasını bekliyorum. Yoksa çocuklar ile çok zor. Ben siliyorum daha arkamı dönmeden tekrar kirleniyor
Ellerine sağlık
HAFTALIK MENÜ SPOR TABLOSU 3.08.2024 4.08.2024 5.8.24 6.08.2024 7.08.2024 8.08.2024 9.08.2024KIRMIZI TAKIM sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M?S+ M+S+ YOSUNLUPAPATYA M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ ASYA89 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+ BEGONYA2 M+S- M+S+ M+S- M+S+ M+S- SİBEL_84 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ MTHN83 M+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ CAKİNİN GELİNİ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ FİTVENUS ? ? ? M+S- ? 60KİLOYUM M+S? M+S- M+S+ M+S+ M+S+ ELLSA ? M+S+ M+S+ ? M+S+ MAVİ TAKIM LENAG M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ UNUTABENİCİCEGİ ? M+S+ M+S+ M+S+ M+S- NERGİS 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M-S+ LEYL76 M+S+ M+S M+S+ M+S+ M+S BONCUKLARHAJSL M+S M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ TOMRS M+S- M+S- M+S+ M+S- ? LOTUS1234 M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- GOKLERCE M+S M+S- M+S+ M+S- M+S- TRUELİVİNG_ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S+ BİLGEYOGİİ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+
Hoşgeldin canımKATILIM FORMU
ADINIZ: ece
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 153
KİLONUZ: diyetisyende 92 kendi tartımda oynuyor
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: eğitimci
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şu an seyreden kronik bir durum yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha rahat nefes almak, daha rahat hareket etmek, sağlık
daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarışıp ilk gençlik yıllarımda hızla kilo verip mezun olmuştum sonra 1-2 yıl içinde tekrar kilo alıp geri döndüm. o zamanda veriyordum ama uzuuuuun bir süre siteye uğramadım, uğramayınca kilolaro da tam veremedim. diyetisyen spor, bazı uygulamalar vs denemelerim oldu. son olara 1 yıl önce küçük bir kaza geçirdim, büyük bir durum yoktu ama yürümek oldukça zordu o dönemki hareketsizlik ve çok yemeler işimi çok zorlaştırdı ve 1 yılda 15 kg aldım . şu an diyetisyene gidiyorum, spora da başlamayı düşünüyorum ama önce fizik tedavi doktorumdan onay almam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?