- 30 Aralık 2022
- 3.143
- 12.910
- 138
HAFTALIK MENÜ SPOR TABLOSU 3.08.2024 4.08.2024 5.8.24 6.08.2024 7.08.2024 8.08.2024 9.08.2024KIRMIZI TAKIM sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M?S+ M+S+ YOSUNLUPAPATYA M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ ASYA89 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+ BEGONYA2 M+S- M+S+ M+S- M+S+ M+S- SİBEL_84 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ MTHN83 M+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ CAKİNİN GELİNİ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ FİTVENUS ? ? ? M+S- ? 60KİLOYUM M+S? M+S- M+S+ M+S+ M+S+ ELLSA ? M+S+ M+S+ ? M+S+ MAVİ TAKIM LENAG M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ UNUTABENİCİCEGİ ? M+S+ M+S+ M+S+ M+S- NERGİS 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M-S+ LEYL76 M+S+ M+S M+S+ M+S+ M+S BONCUKLARHAJSL M+S M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ TOMRS M+S- M+S- M+S+ M+S- ? LOTUS1234 M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- GOKLERCE M+S M+S- M+S+ M+S- M+S- TRUELİVİNG_ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S+ BİLGEYOGİİ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+
Tamam canım işaretlerden hata yapmış olabilirim düzeltelimMthn83 canım ben 4 Ağustos Pazar günü hem yürüyüş hem de 5 mile Leslie yaptım ekşi yazmışsin bana benim sporsuz günüm asla yok kaptanım kanıtımi bıraktım aşağıda
Ooo ne güzelGünaydın kızlar dun giremedim aniden kardeşime geldım biraz denize gireyim stres atayım diye onunla hasret gidermekten tel.elime almadım menümü yazayım hemen gideyim sahile
7 ağustos menüm
Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim haşlanmış patates
1 t.k lor
Ogle yok sadece sıvılar kahve Soda yesilcay
Akşam 20.00
Mantar sote
2 kaşık pilav
Bol salata
Yogurt
Şu 2 litre
Spor 8.bin adım yürüyüş
45 dkk plates
LenaG Mthn83
Tartıda da gördüm etkisini kaptanımAfiyet olsun canım ya kıymalı makarna ya nohut olsaymış ikisi beraber biraz fazla olmuş
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun baklava ordan ceee diyor
Estağfurullah canım
Afiyet olsun canım ya kıymalı makarna ya nohut olsaymış ikisi beraber biraz fazla olmuş
Vaaay afiyet olsun iradene sağlık
Afiyet olsun hafif bir akşam olmuş
Afiyet olsun canım 1 er dilim ekmek eklenebilir
Tamam canım izinli olursun gelince tekrar katılırsın
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım ya fasulye ya karnıyarık olsa iyi olurmuş
Geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum
Afiyet olsun gün içinde hep meyve şekeri almışsın dengeli olmamış canım
Afiyet olsunayaklarına sağlık
Afiyet olsun güzel olmuş
Önce kendini toparla canım geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimÖnce kendini toparla canım geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım dikkat etmelisin bir iki gün boyunca
Canim sebze yesillik yemen gerekGünaydın kızlar kabızlık ve şişşik başladı bende erik kayısı me varsa yedim su içtim ama 1 yıldır bukadar olmamıştı hiç
Dün menüm
11.00 omlet, 1 parça beyaz peynir,1 domates
14.00 1 bardak ev yapımı limonata, 1 küçük kase kazandibi(misafir getirmiş hayır diyemedim)
18.30 basmati pilav, tavuk haşlama
1.5 litre su, spor yok sabah ev temizliği yaptım
Sitare55 LenaG
Afiyet olsun canım en iyisini yapmışsın iyi tatiller.Günaydın kızlar dun giremedim aniden kardeşime geldım biraz denize gireyim stres atayım diye onunla hasret gidermekten tel.elime almadım menümü yazayım hemen gideyim sahile
7 ağustos menüm
Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim haşlanmış patates
1 t.k lor
Ogle yok sadece sıvılar kahve Soda yesilcay
Akşam 20.00
Mantar sote
2 kaşık pilav
Bol salata
Yogurt
Şu 2 litre
Spor 8.bin adım yürüyüş
45 dkk plates
LenaG Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?