saol tatlımHayırlı olsun canım güle güle kullan güzel güzel ciciler dik
Annemin ölçü kalıpları vardı eskiden
Şimdi beğendiği birsey olunca büyük bir kağıt ile üstüne ölçü alıp kumaşı ona göre kesiyor.
Fikir olsun sanada
Çay bardağı koydum kaptanimmAfiyet olsun karabuğday kaç yk koyuldu bakiiimm
Günaydın kaptaaannn
Günaydın canım
Günaydıııınnn
Güüüünnnaaaayyyyddııııınnn
Günaydın canım geçmiş olsun
Çok geçmişler olsun canimmGünaydın kızlar, sabah 5 i gecerek kızımın kusması ile uyandık, baya kustu, şimdi ona çorba yaptım ben de bir hindiba kahvesi içtim, biraz uykuya daldı, rapor aldım bugün ben de biraz dinlenirm şimdi
Lotus umarım ciddi bir şey yoktur sana da çok geçmiş olsun canimmCnm geçen 2 güne göre biraz daha iyi ama başımın ağrısı doluluk gitmedi pert etti beni yarın kbbye gidecem sinüzit oldum muhtemelen kafamı kaldiramiyorum çünkü sağolasın
Ama inan yeme isteği yok canım. Aciksam yiyeceğim. Hatta o 3 zeytini attım ağzıma midem bulandı. Keşke atmasaydim dedim. Yeşil zeytin gelmiş annemlere Hatay'dan kırma canım istedi attım. Midem kötü oldu.Sen çok kisiyorsun sanki anı açlık patlaması gelecek gibi
Bende botoks yaparım.Hadi bakalım
Zaten öndesin
Bı detoks yapayım hemen
Afiyet olsun canım,akşama yoğurt da ekleseydin keşkeBugün ağrılarım çok fazla olduğu için yürüyüş ve egzersiz yapamadım
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 incecik dilim kaşar peyniri
Domates salatalık
1 İnce dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Akşam
Patates yemeği 6 YK
Salata
2 lt su
Bugün ev temizliği ile uğraştım daha da bitti sayılmaz dinlenerek yapıyorum
Afiyet olsun canım, baya baya yurumussunHayırlı akşamlar arkadaşlar
LenaG Sitare55
Öğlen 12// yarım kase ayran aşı çorbası
Bir kase salata
İki adet karabuğday patlağı
Ara yeşil çay iki âdet karabuğday patlağı
Aksam18.30// 200gr döner
Bir koca kase havuç tarator
Bir dilim tam buğday ekmeği (cokk acıktım bugün sebebi aşağıda)
Spor/
3lt su bitti
Sabah 20dk tempolu başka isim vardı durağa en uzak yere gidevildigim kadar yürüyüş yaptım
Sonra bı 20dk işim bitince yürüdüm tempolu ise geldim
Öğleden sonra saat 2 gibi elektrik kesildi işyerinde dışarı çıkıp 40dk tempolu yürüyüş
Ayaklarım sızlıyor hala ama yapabilrsem bir mile Leslie veya yürüyüş gene yazarım kaptanlarimMthn83
Afiyet olsun canımMenüm
LenaG Mthn83
Kahvalti 9.00 : 1 tam, bir beyaz haslanmis yumurta
5 zeytin, 1 wasa
25-30 gr peynir
salatalik domates bolca
Ara 12.30: Türk kahvesi
2 hurma 2 tam ceviz 14 badem
Aksam 16.45:
7 kasik kabakli tavuklu cevizli salata(yogurtlu) 1, 5 kasik semizotu salatasi
Ara 18. 30: turk kahvesi 1 kuru kayısı
5 fındık
Su 2.5 litre
Spor 11. 500 adim
Afiyet olsun canım
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmişler olsun canimm
Lotus umarım ciddi bir şey yoktur sana da çok geçmiş olsun canimm
Afiyet olsun canım çok güzel
Bide akşam eve gelince iki mile yaptım 30dk kesmedi sanki yürüyüş diye ama çok yedim gibi de bugün sanki hem ekmek hem 200gr döner akşamına fazla gibi geldi de bilemedim işteAfiyet olsun canım,akşama yoğurt da ekleseydin keşke
Afiyet olsun canım, baya baya yurumussun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım çok güzel
Geçmiş olsun canım duymustum ama çok bilmiyorum açıkçası umarım çabucak geçer dinlenmen lazımBugün sabah oğluma 16 kutu süt geldi, İzmirde küçük çocuklara belediye süt dağıtıyor. Dört kutu ayrı 12 kutu bir kolinin içinde. Sabah kendimi herkül gibi hissettim heralde bir kaldırdım içeri taşıdım. O andan beri mideme kramplar giriyor sabah bu kadar şiddetli değildi ama öyle bir şiddetlendi ki. Hastaneye gittim ağrı kesici kas gevşetici iğne yaptılar sadece. Sonra görümceme gittim. Göbeğin düşmüş dedi yerine getirdi şimdi daha az ağrı var ama hala geçmedi yarına geçer dedi başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba
Teşekkür ederim canım valla ben de gördüm başkasında ama ilk defa başıma geldi yatıyorum bakalımGeçmiş olsun canım duymustum ama çok bilmiyorum açıkçası umarım çabucak geçer dinlenmen lazım
Olsun canım yediklernden pişman olmana gerek yok, o an öyle gelişti diye düşün kaldığın yerden devam etBide akşam eve gelince iki mile yaptım 30dk kesmedi sanki yürüyüş diye ama çok yedim gibi de bugün sanki hem ekmek hem 200gr döner akşamına fazla gibi geldi de bilemedim işte
İhmal etme canimİyi akşamlar
LenaG Leyl35
Yarın sinüzit için gitmeyi düşünüyorum en ufak hava akımı baş ağrısı yapıyor ben evde üşüyorum ya İstanbul'da pencereleri kapatıp oturuyorum bu normal mi?
Sabah aç karna elma.sirkesi
11.30 kahvaltı
1 tbe
Peynir
3zeytin
Çoban salata
2 hindi füme
Ara öğün
Portakal
3 ceviz
10 çiğ badem
Kekik ve ebegümeci çayı
14.45 öğle
Tavuk çorbası
18.30 akşam
100gr tonbalik
Roka salatası
Sarımsak
Maden suyu
2 dilim ekşi mayalı ekmek
20.00 ara öğün
Bitki çayı
Yoğurt zencefilli
Meyve
2.5 lt su
Menun harika reddettiklerin muhteşemMerhaba menüm
Sabah 2 YK menemen (yumurtalı) 1.5 dlm çavdar ekmeği 2 parça ceviz
Arada filtre kahve maden suyu
Öğlen 2 kabak 2 patlıcan 2 patates fırınlanmış kızartma yarım kase yoğurt yarım kase tavuk çorbası
Arada 6 Badem 1 kasen az şekerli sütlaç (annem yaptı)
Akşam ton balıklı salata
Şuan yaklaşık 9 bin adım
Annemelere durum aldım onu reddettim
Öğlen profiterol çıktı reddettim
sabah ilk arada çikolatalı gofret aldılar reddettim (bazen arkadaşlarda reddedilebiliyor)
Zafer bende umarım
Sitare55 LenaG Leyl35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?