- 30 Aralık 2022
- 3.142
- 12.909
- 138
oy oy maşallah kaptaniçemeBen bu oyunu bozarim seni de takima alırım
Haftada iki iki erimek
Hatta o arkadas diyetisyene gitmis kilosu cok cikmamis ama yagi fazla cikmis. Diyetisyen de sabah yürüyüşü onermis yagdan kilo verebilmesi icin. Saka bir tarafa da bende son iki haftadir verdigim kilolari yagdan veridgimi düşünüyorum incelmem cok oldu çünkü
Benim sevmiyor öyle otlu çöplü liste. Chia lar filanAnam babam usulü nasıl oluyor, at da bir bakem
Çok geçmiş olsun, iyileşir inşallah bir an evvelDenizin nasıl bir etkisi oluyor? Bizim öyle deniz kültürümüz yok memlekette deniz olmayınca Usutuyorlar mi yoksa tuzlu suyun bir etkisi acaba? Geçenlerde de kuzenimin kızı böyle hastalanmıştı
Haftaya pazartesi yine gideceğim ama son olacak yuksek ihtimalle. Bu şehirde kalacak olsam tekrar gitmem açıkçasıBenim sevmiyor öyle otlu çöplü liste. Chia lar filan
Eve geceyimde atacağım. Şuan listen var diye üstüne düşmedim
Nasil oldun lotuscumGünaydın selamlar
Canım geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar, evet ya zor gerçekten bir de aşırı nazlı, dedesini aradı diyor ki kustum ben hastayım, annem de bana bakmak için ise gitmedi bugünGeçmiş olsun canım çocukların hastalığı da zor
Aslında benim de deniz kültürüm çok yok ama eşimin memleket burası,çocuklarda gördükçe istiyor tabi, söyle bazen enfeksiyon alabiliyorlar ya da usutebiliyorlar, bizimki üşüdü bence çünkü akşam üstü gittik, gerçi denize giden kimi duysam bulantı kusma ishal olmuş,bizm aileden tek benim kızda oldu hepimiz girdik,kuzenleri falan da vardı kimseye birşey olmadı, çok şükür toparladi biraz amaAnam babam usulü nasıl oluyor, at da bir bakem
Çok geçmiş olsun, iyileşir inşallah bir an evvelDenizin nasıl bir etkisi oluyor? Bizim öyle deniz kültürümüz yok memlekette deniz olmayınca Usutuyorlar mi yoksa tuzlu suyun bir etkisi acaba? Geçenlerde de kuzenimin kızı böyle hastalanmıştı
Çok teşekkür ederim canım, öğleden sonra toparladı daha iyi çok şükürAlla alla laflara hele kimi nerden aliyonuz öyle kolay miydi
Cok gecmis olsun canim gecen benim oglumd olmustu hemen düzeldi seninki de hizli atlatir ins
Guzel idare etmisisn disqrda olmana ragmen afiyet olsun canim
Varya seni acayip motive etmeli bu durum, ben çok motive oluyorum boyle duyuncaSabah yürüyüşte bir ogretmen arkadasla karsilastim uzaktan seni taniyamadim. Bu degildir demis onun bacakalri daha kalindi demisbacaklarin ne kadar incelmis cok zayiflamissin dedi övdü mu gömdü mu anlamadim. Sonra da tüyo istedi
Ben özelden atarım sanaHaftaya pazartesi yine gideceğim ama son olacak yuksek ihtimalle. Bu şehirde kalacak olsam tekrar gitmem açıkçası
Cnm geçen 2 güne göre biraz daha iyi ama başımın ağrısı doluluk gitmedi pert etti beni yarın kbbye gidecem sinüzit oldum muhtemelen kafamı kaldiramiyorum çünkü sağolasınNasil oldun lotuscum
Amin o kadar zor bir durum ki yaşadım zamanında oğlum günlerce ağlamış 15 kiloya kadar düşmüştü Elhamdülillah şuan iyi ama bende iken babaya baba da iken bana hasretLenaG Sitare55
7 Ağustos menüm
10:00
2 kahve şekersiz
11:30
4/5 peynir
Domates
Salatalık
2 ince dilim ananas
Şekersiz çay
14:30
1 porsiyon ananas(ödem için iyi oluyor)
1 kase etli kabak yemeği
1 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Su 2.5 litre olur.
Bu hafta yürüş yapmam zor. Eşim bu gün gitti 3 saattir çocuklar ağlıyor. Biri durunca diğeri başlıyor.
20 aylık oğlum öğlen uykusundan uyandı baba diye ağlıyor evi geziyor.
RABBİM hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın. Hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın,bizlerede yaşatmasın inşallah
Cok teşekkür ederim şimdidenBen özelden atarım sana
Hatta hangi hafta kaç kg oldugumuda atarım
Etmez mi canim bir de benim icin en buyuk ölçüt beni uzun suredir gormeyen yaz tatiline giden arkadaslarimdi. Hepsi yavas yavas dönmeye basladilar ve bugun beni sadece iki tanesi gordu. Ben daha yolun basindayimÇok teşekkür ederim canım, öğleden sonra toparladı daha iyi çok şükür
Varya seni acayip motive etmeli bu durum, ben çok motive oluyorum boyle duyunca
Bende de sinuzit var ve tum hayat kalitemi aliyir. Bana Afer..n sinus ilaci cok iyi geliyor canimCnm geçen 2 güne göre biraz daha iyi ama başımın ağrısı doluluk gitmedi pert etti beni yarın kbbye gidecem sinüzit oldum muhtemelen kafamı kaldiramiyorum çünkü sağolasın
Son duan için cani gönülden amin canimLenaG Sitare55
7 Ağustos menüm
10:00
2 kahve şekersiz
11:30
4/5 peynir
Domates
Salatalık
2 ince dilim ananas
Şekersiz çay
14:30
1 porsiyon ananas(ödem için iyi oluyor)
1 kase etli kabak yemeği
1 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Su 2.5 litre olur.
Bu hafta yürüş yapmam zor. Eşim bu gün gitti 3 saattir çocuklar ağlıyor. Biri durunca diğeri başlıyor.
20 aylık oğlum öğlen uykusundan uyandı baba diye ağlıyor evi geziyor.
RABBİM hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın. Hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın,bizlerede yaşatmasın inşallah
Etmez mi canim bir de benim icin en buyuk ölçüt beni uzun suredir gormeyen yaz tatiline giden arkadaslarimdi. Hepsi yavas yavas dönmeye basladilar ve bugun beni sadece iki tanesi gordu. Ben daha yolun basindayim
Bende de sinuzit var ve tum hayat kalitemi aliyir. Bana Afer..n sinus ilaci cok iyi geliyor canim
Canım haklısın ama aç hissetmiyorum ki. Muhtemelen çocuklar için geç yatarım. Ozaman belki kuru yemiş kahve yada bir dilim karpuz yerimEtmez mi canim bir de benim icin en buyuk ölçüt beni uzun suredir gormeyen yaz tatiline giden arkadaslarimdi. Hepsi yavas yavas dönmeye basladilar ve bugun beni sadece iki tanesi gordu. Ben daha yolun basindayim
Bende de sinuzit var ve tum hayat kalitemi aliyir. Bana Afer..n sinus ilaci cok iyi geliyor canim
Son duan için cani gönülden amin canim
Menune gelince bu kadar kısıtlı beslenme canim henuz kilomuz fazla daha sonra kisacak yer bulamayiz ve zaman zaman da vucut kendini kitliga sokabilir. Bugun icin aksam muhakkak ara ogun yap bana da yaz. Yogurt meyve kuruyemis olabilir
Veya meyve kuruyemis kahve olabilir
Cok gzuel menu canim afiyet olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar
LenaG Sitare55
Öğlen 12// yarım kase ayran aşı çorbası
Bir kase salata
İki adet karabuğday patlağı
Ara yeşil çay iki âdet karabuğday patlağı
Aksam18.30// 200gr döner
Bir koca kase havuç tarator
Bir dilim tam buğday ekmeği (cokk acıktım bugün sebebi aşağıda)
Spor/
3lt su bitti
Sabah 20dk tempolu başka isim vardı durağa en uzak yere gidevildigim kadar yürüyüş yaptım
Sonra bı 20dk işim bitince yürüdüm tempolu ise geldim
Öğleden sonra saat 2 gibi elektrik kesildi işyerinde dışarı çıkıp 40dk tempolu yürüyüş
Ayaklarım sızlıyor hala ama yapabilrsem bir mile Leslie veya yürüyüş gene yazarım kaptanlarimMthn83
Yaa menün çok güzelmiş maşallah ben bugün coştum iyiceMenüm
LenaG Mthn83
Kahvalti 9.00 : 1 tam, bir beyaz haslanmis yumurta
5 zeytin, 1 wasa
25-30 gr peynir
salatalik domates bolca
Ara 12.30: Türk kahvesi
2 hurma 2 tam ceviz 14 badem
Aksam 16.45:
7 kasik kabakli tavuklu cevizli salata(yogurtlu) 1, 5 kasik semizotu salatasi
Ara 18. 30: turk kahvesi 1 kuru kayısı
5 fındık
Su 2.5 litre
Spor 11. 500 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?