Singerden şaşmam canım bende de var baktım modelini göremedim benim ama çok oldu alalı zatenkızlar bana fikir verin lütfen. dikiş makinesi almak istiyorum. hani şuı pedalsız olanlardan. kursa gitmedim ama youtube tan bakıp öğreneceğim. penye, kot kumaş diksin, basit overlok yapsın istiyorum. model önerir misiniz? ben iki model seçtim trendyolda. ama karar veremedim.
şimdi sipariş verdim canım. singer 3342 yi aldım. yarın kargoya verecek. sepete iki model atmıştım inceliyordum. bir baktım 3342 güzelce flaş indirime girdi. sitesinden de inceledim bu daha iyiymiş. indirimi kaçırmadan sipariş verdim. şimdi heyecanla bekliyorumSingerden şaşmam canım bende de var baktım modelini göremedim benim ama çok oldu alalı zaten
Ya kahvaltı biraz acele ile oldu. Yola çıkmamız gerekiyordu. Aç çıkmak da istemedim. Üç çocuk kahvaltı yaptırdıktan sonra bende artık halde kalmıyor. Hemen en mantıklısı tost yapayim dedim.Afiyet olsun kahvaltıda sebze (domates salatalık vs) eksik kalmış akşam yemeğinde de salata az aslında wc sorunu olmasın öğretmenim
Su ve adımlar
Ooo ne ka güzel menü ne ka güzel menüafiyet olsun
Afiyet olsun canım tek gözüme çarpan hem patates hem pilav oldu birini seçmel daha doğru olur
İyi demişsin diyet yapıyorum diyince sıkıntılı oluyor
Şimdiden hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan dikiş öğrenmeyi bende çok istiyorum ama nasip makinem vs yokşimdi sipariş verdim canım. singer 3342 yi aldım. yarın kargoya verecek. sepete iki model atmıştım inceliyordum. bir baktım 3342 güzelce flaş indirime girdi. sitesinden de inceledim bu daha iyiymiş. indirimi kaçırmadan sipariş verdim. şimdi heyecanla bekliyorum
kaç zamandır istiyordum ama karar veremiyordum. dikiş bilgim yok. youtube dan falan bakıcam.
seninki hangi model?
saol tatlımŞimdiden hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan dikiş öğrenmeyi bende çok istiyorum ama nasip makinem vs yok
1507 yazıyor arattım bulamadım kot kumaş şçin iğnesi var ama overlok denemedim sanırım ona ayrı bir aparat gerekiyorşimdi sipariş verdim canım. singer 3342 yi aldım. yarın kargoya verecek. sepete iki model atmıştım inceliyordum. bir baktım 3342 güzelce flaş indirime girdi. sitesinden de inceledim bu daha iyiymiş. indirimi kaçırmadan sipariş verdim. şimdi heyecanla bekliyorum
kaç zamandır istiyordum ama karar veremiyordum. dikiş bilgim yok. youtube dan falan bakıcam.
seninki hangi model?
İnşallah canımsaol tatlımbizde annemin gençliğinden singer vardı. dolaplı falan... sonra kuzenimin eşine verdik evde yer tutuyor kullanmıyoruz diye. bir de ip kırıyordu.
ama kaç yıldır özeniyorum. annem de alma yapmazsın diyor. ama baktım herkes kursa gitmeyi bırak youtube tan öğreniyor yapıyor. zaten oturup elbise dikmeyeceğim kendime. belli şeyler yapacağım.
inşallah bir gün nasip olur sen de alırsın canım. hem kursa da gidersin. mesela kurs için benim vaktim yok. sen müsaitsin gidebilirsin
Emziren anne diyeti uyguluyoruzAfiyet olsun ara sayısı biraz fazla sanki ama özel bir diyet mi uyguluyorsun
zaten modeller sürekli yenileniyor. daha üst modeli çıkıyor. ama kot ve penye iğnesi olması önemli. bu da zaten basit overlok yapıyormuş yeter bana.1507 yazıyor arattım bulamadım kot kumaş şçin iğnesi var ama overlok denemedim sanırım ona ayrı bir aparat gerekiyor
Güle güle kullan kendine harika kıyafetler dikaslında bir model daha var o daha da fonksiyonelmiş buna göre ama fiyatı 2 misliydi. bir de sitesinden inceledim çok detay var. bana bu yeter. basit overlok yapıyor, kot, penye, jarse kumaş dikiyor, fermuar dikiyor, ilik açıyır, ip kesiyor vs yani bana lazım olanların hepsi var. yeter bana
Güzel günler de kullan canımzaten modeller sürekli yenileniyor. daha üst modeli çıkıyor. ama kot ve penye iğnesi olması önemli. bu da zaten basit overlok yapıyormuş yeter bana.
Sağol Canım sanada afiyet olsun yoğurdu sabah yemiştim. yazmayı unutmuşumAfiyet olsun canım aslında sabah ve ara öğün güzel gayet ayarında akşam 5-6 yk taze fasulye,salata ve yoğurt güzel olur veya 2 dolma+yoğurt+salata gibi
Protein olarak yumurta gayet iyi ayrıca peynir de olabilir ama et tarzı istersen kıyma da olabilir köfte yaparsın mesela
Afiyet olsun canım su ve spor çok iyi maşallah
Canım nasıl geçti ?
Afiyet olsun
Afiyet olsun biraz kaçamaklı bir gün olmuş
Afiyet olsun canım kahvaltına 1 dilim tbe eklenebilir akşam yemeği güzel olmuş biraz yoğurt çok güzel giderdi
Afiyet olsun canım gayet güzelgeçmiş olsun yaz gribi mi oldun acaba ?
iyi yapmışsın iradene sağlık
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun dengeli güzel olmuş kaptanıııımmm spor
Afiyet olsun misafiri gayet ölçülü atlatmışsın sporu baya arttırdın maşallah
aparat eklenebilir modelse alabilirsin.1507 yazıyor arattım bulamadım kot kumaş şçin iğnesi var ama overlok denemedim sanırım ona ayrı bir aparat gerekiyor
Ama bittiginde şöyle oturup keyifle kahveni icerken diyeceksin ki ohh be yoruldum ama degdiYarın hallederim kaptanımevde de mesajlarda denk geldiyse kaç haftadır yeni taşınmış gibi her odada eşyalar odanın ortasında toplu duruyor badana, parke, elektrik, banyo, mutfak heryer tadilat badana bitti güya parkeyede yarın başlancak herşeye sıkıyorum işte canımı o konuda üstüme yoktur adamda evde olunca geliyolar bana bazen
Harikaisn papatyamYürüyüşe nasi gidiyorsun diye sormuştum kaptanimm cevaplamissin ben acaba eşim 6.30da ise gidiyor daha erken çıkıp gidebilir miyim diye bı düşündüm ama bakalım akşam için de kaptanicem 2kepce fasulye bir dilim ekmek yarım bardak ayran içtim. 6.30da da bitti yemeğim yarın 12ye kadar ağzım kapalı sadece çay içerim şekersizmerak etme annem sigara böreği tavuklu pilavlar yapti hatta bende sakızlı muhallebi yapıp götürdüm ama cis yok aynen senin gibi istikrarlı olacağım yarın sözümü tuttum diye yazarım Sitare55
Menünü cok begendim afiyet olsun
Begonyacim bence bugunki karbonhidrat hakkini zaten sabahta kullanmissin simit yiyerek. patates de azicik sorun etmez ama yemek saari gec ve pilav var. Simit pilav patates bende genelde wc sorunu yaparhayırlı akşamlar çok geç oldu üzgünüm işlerim vardı bu saate kaldı
Sabah 12.00
2 haş yumurta
Yarım simit
1 üçgen peynir
3 zeytin
Büyük kase semizotu salatası
Çay
Ara 16.00
Yarım şeftali 1 avuç üzüm
Akşam 20.00
2 but fırında tavuk
2 elma dilim patates
3 kaşık pilav
Bolca marul salata
Ayran
Su bilmiyorum nekadar içtim
Sporda yok maalesef
Telefonda 2 bin adımcık kayıtlı ama evde fır dönüyorum telefon cebimde olmayınca adım kayıt olmuyor
Sitare55 LenaG
Senin aksam yemegin benimkinin yaninda yavrusu gibi
Selam kızlar sınav sonrası büyük bi rahatlama geldi bugün kendimi şımarttım çok güzeldi.Beynim yandı biraz 75 soru.uranus35 hangi branş acaba çok merak ettim. İnşallah iyi geçmiştir.
Cok guzel menu olmus canim sana yakisir bir menu olmus
valla elbise ve bluz olur mu bilemem. o biraz profesyonellik ister gibi. ama diğer şeyleri dikerim. bakalım....Güle güle kullan kendine harika kıyafetler dik
teşekkür ederim canımGüzel günler de kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?