Deeettt bu soru ve bu bilgi iptalYemeyip direnirsen canın çekse bile yemedin diye vücut kilo vermeye direniyor mu
Evet canım öyleymiş. Benim yakın arkadaşım burda diyetisyen ile başlamıştı. Bir hafta 1 gram bile vermemişti dikkat etmesine rağmen diyetisyeni ile görüşmüştü. Diyetisyen senin canın çok istediği ve yemeyip aklında kalan bir yiyecek mi var demişti. Arkadaşım yaz ayında karpuzu çok sevdiği halde hiç yememişti ağzına bile sürmemişti diyet listesinde yok diye, diyetisyeni acil olarak karpuz yemen lazım ki vücudun direnmesin resmen kilo vermeye kendini kilitlemiş demişti.
Sen de cok yorulmuasun gerçekten hepsi bize eksi olarak dönsün bu yorgunluklarinAy hiç sorma canım. bu gün kaç saat temizlik yaptım. Akşam yemeğinden sonra eşim ve çocuklar ile büyük bir park var bizim burda yürüyüş içinde güzel bir yer oraya gittik. Çocukların peşinden koş yürüyüş yap derken pert oldum. Eve geldim hepsine banyo yaptırdık. Kendimde duş aldım. Namazımı kıldım şimdi banyoyu toplamam lazım çocuklar parkta kum alanda oynadılar bütün ayakkabıları deterjanlı suya koydum onları yıkamam lazım.
Canım Salı günü tartı sonrası biraz hazırlıklardan ye. Akşama sebze yemeği ile dengelersin.
Aklında kalmasın vücut kilo vermeye direnir yoksa.
Çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunSelam kızlar sınav sonrası büyük bi rahatlama geldi bugün kendimi şımarttım çok güzeldi.
Canım benim branşım kimya. Kimya öğretmeniyim bi süre özellerde çalıştım nasipse memur olarak atanmak istiyorum sınavım çok iyi geçti çok şükür ama bence aşırı kolaydı sınav ve netler çok yükselecek diye düşünüyorum o yüzden hem umutluyum hem temkinliyim nasip kısmet artık. Sen hangi branştan kaç senedir hazırlanıyorsn? Sınavın nasıl geçti? Biyoloji diye tahmin ediyorum senin branşı ama tutturdum mu
Sağol kaptanımCok guzel menu olmus canim sana yakisir bir menu olmus
Kız sen izmirdesin yazlık elbiselerle başla. En basiti plaj elbiselerivalla elbise ve bluz olur mu bilemem. o biraz profesyonellik ister gibi. ama diğer şeyleri dikerim. bakalım....
teşekkür ederim canımamin
Canım sarkmanin önüne spor ile geçebilirsin ama küçülürKızlar biraz saçma bir soru olabilir ama bugün iç çamaşırı alışverişi yaptım ve baya para ödedik 3 tane sütyen aldım şimdi kilo verirken göğüsler cokmu küçülüyor yani ne kadar sürede göğüs küçülür
Kilo verince göğüsler sarkıyor vs diye birşeyler okudum bu doğrumu ne yapabilirim sarkma olmaması ve çok küçülme olmaması için
Benim amacım sarkma vs olmaması kilo verirken bunun önüne nasıl geçebilirim
Yoğurtlu Ve Tavuklu Enfes Kabak Salatası Yoğurtlu Ve Tavuklu Enfes Kabak Salatası - Nefis Yemek TarifleriBu aksam 4 tepsi pogaca yaptim annemlerde ve gozumun onunde saat 21 civari yumus yumus pogacalarimi yediler ben ne yaptim 3 bardak sekersiz cayimi ictim
Gelelim yarina misafirlerime kabak yogurtlusu yaoacam salata olarak umarim sevmezler hepsini ben yerim oyalanarak
Araştırıyorum canım bir egzersiz buldum ama pilates de kullanilan bir lastik var onunla yapılıyor şuan elimde yok ama alacağım çünkü çok hoşuma gitti zorda değilÇok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
Sağol kaptanım
Kız sen izmirdesin yazlık elbiselerle başla. En basiti plaj elbiseleri
Maharetli hatun yaparsın sen
Canım sarkmanin önüne spor ile geçebilirsin ama küçülür
Çoğu kemik olan ayaklar bile küçülüyor
Yoğurtlu Ve Tavuklu Enfes Kabak Salatası Yoğurtlu Ve Tavuklu Enfes Kabak Salatası - Nefis Yemek Tarifleri
Hem ikramlık hem doyurucu kaptanım
Sabah sabah maşallahGunaydinlar
11.500 adim attim geldim su an nabzim bacaklarimda atıyor
O kadar erken kalkmayacaktim da oglum karnım agriyor anne kusacak gibiyim dedi 5 dakika sonra holden foosssss diye bir ses ve tabi oglum
Ayy cok tesekkur ederim cok daha doyurucu ve gorüntu olarak da daha guzel görünüyor tesekkur ederim canim bunu yaoacam insallahÇok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
Sağol kaptanım
Kız sen izmirdesin yazlık elbiselerle başla. En basiti plaj elbiseleri
Maharetli hatun yaparsın sen
Canım sarkmanin önüne spor ile geçebilirsin ama küçülür
Çoğu kemik olan ayaklar bile küçülüyor
Yoğurtlu Ve Tavuklu Enfes Kabak Salatası Yoğurtlu Ve Tavuklu Enfes Kabak Salatası - Nefis Yemek Tarifleri
Hem ikramlık hem doyurucu kaptanım
Uygulamanin adı nedirKizlar kilonuzu goruntuleyin diye bir uygulama var belki bilenleriniz vardir mavi bir tarti fotosu var görünümünde.
Oraya baslangic mevcut kilo falan girip gelisiminizi takip edebiliyorsunuz. Uygulama sizin beden kitle endeksinizi hesaplayip kilolu zayif gibi bilgileri de veriyor. Her hafta kilonuzu oradan guncelleyebiliyorusnuz. Daha once de kullanmistim memnun kalmistim bir bakin iaterseniz
Ozellikle kırmızı takim baksin mavi takim bakmasin ne geregi var telefonun hafizasinda yer kaplar
Çok geçmiş olsun canımO kadar erken kalkmayacaktim da oglum karnım agriyor anne kusacak gibiyim dedi 5 dakika sonra holden foosssss diye bir ses ve tabi oglumonu temizledim sonra da yuruyuse
Ayy cok tesekkur ederim cok daha doyurucu ve gorüntu olarak da daha guzel görünüyor tesekkur ederim canim bunu yaoacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?