Fistik ezmesi olacakafiyet olsun canım su ile egzersizde güzel maşallah
hiç bişey yememişsinki ama canım en azından yeşillik at ağzına süt yapr bol bol
orda bi resimde 3 biber dolması gördüm kız çok değilmi biz bir tanesini imtina ederek yeriz normalde :) ben dün bile dış biberini yedimde içini yemedim :)
öğlen iki kere yoğurt yazmışsın canım başka bişey var şeftalinin üstünde sanırım afiyet olsun bu arada menülerin porsiyonların mükemmel :)
Aaaa aman aman canım kaptaniçemHastalık hikayesini anlatırken boncuğum diye yazmışsın ordan aklımda kalmış
Kan ilaci kabizlik yapiyor evet ama sen lifli beslenirsen sıkıntı yasamazsinKan ilaci ve d vitaminini kullanmaya basladim ve iki gundur maalesef kabızlık basladiozellikle kan ilacina bağlıyorum.
Bugun icin planim tum ogunleri bir iki saat one çekmek cunku yarın tarti gunu,yosunlupapatya kaptanim hazir mıyız
Amiin Hayırlı Cumalar CanımHayırlı cumalar olsun cnm
Bugün herkese sağlık mutluluk huzur bolluk bereket diliyorum inşallah
Ay verilir miii onlar can parçasıAaaa aman aman canım kaptaniçemAllah'ım bir daha yaşatmasın daha beterini vermesin 1yılı geçkin zor günlerdi hala kızımı bağrıma basıp her sarıldığımda gözlerim yaşarıyor ailemize geldiğinde gözleri kapalı ve tabi daha ayakta değildi yeni doğmuştu ablasıyla büyüdü ablası evlendi kızımı alıcaktı vermedim veremem
Afiyet olsun canım her zamanki gibi müko (sanırım böyle diyorlardı gençler)
Günaydın ne güzel serin serin yürüyüşGunaydinlar
burada yagmur basladi sabah yürüyüşü de serinde oldu. 13 000 adim cepte
Günaydın canım hayırlı sabahlarherkese hayırlı sabahlar
Ablasıda çok düşkün onun için götürücekti veremem kızımı dedim uzağa evlendi birde boncuğumuda götürseydi tam olurduAy verilir miii onlar can parçası
Ay bi de d harfi yerine z harfini koyuyorlar sevdim yerine sevzim diyorlar ya gıcık oluyorumYok kiz gencler degil ay kankilotaaa diye konusanlar olmali
Teşekkür ederim canim
Evet neredeyse hiç bir şey yememişsin şekerin düşmemiştir inşallah
Afiyet olsun canım ne kadar yedin bilmiyorum ama ya fasulye ya menemen seçmek daha doğru tabi ikisinden de 2-3 yk sa ok
Afiyet olsun canım bitmeyenleri bitirmeye çalışmışsın ama ara öğünle öğlen birleşince birazcık fazla geldi bana akşam güzel su ve spor da iyi
Tek seferde bitecek gibi yap ertesi gün bir daha yaparsın. Makarna pilav vs varsa yerler hayvanlar. Buzluk stoğu neden bitirmeye çalışıyorsun uzak bir yere mi taşınıyorsun dayanır birkaç saat buzlukta
İşte buuu
Selam canım birden çok kıstın ondan yoruldun diyetten bence bugün bir porsiyon sevdiğin birşeyden ye
Olsun canım yavaş da olsa hareket harekettir
Hayırlı sabahlar canım
Günaydıınnn hayırlı cumalar olsun
Günaydın canım sağlığına dikkat et hem yorgunluk hem stress bağışıklığını düşürür
Afiyet olsun canım her zamanki gibi müko (sanırım böyle diyorlardı gençler)
Afiyet olsun canım suya yüklenelim biraz yoksa toksinleri nasıl atacağıııız
Ben de yakın zamanda yatılı ağırladım çok yorulmuştum kolaylıklar diliyorumYaptıklarından birer parça göze batmayacak şekilde ye canım sıcaktan yiyemiyorum fazla dersin
Günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın canım
Günaydın
Hayırlı sabahlar olsun
İnşallah canım fena değildi menüler güzel eksiler bekliyorum
Sagol kaptanim. Aynenn canım elma aciktırıyor ama üzerine bol su içince ben acikmiyorun
Evet elma beni de aciktırıyor ama canım çekti ekşili elma severim üzerine bol su içtim acıkmadım
Hiç bir şey yememissin canım vücut kitlenmesin kendini
Allah kolaylık versin canım taşınmak işi zornedense artan yemeği hep anneler yer az yapmaya çalış canım kalmasın
hazırız inşallah canım beniiimm senden ve diğer tüm ekipteki arkadaşlarımdan çookk umutluyum sabah yine yürümüşsün maşallah sana dün bende birazcık coştum oyüzden sızlıyor hala bacaklarım ama bugün gene yürüycem yarına artı olarak yansımasında tabii abartmadan biraz regl ödemi de var ama neydelim biz elimizden geleni yaptık içimiz rahat kuzumm sağlıkla gidecek o kilolar inşallahKan ilaci ve d vitaminini kullanmaya basladim ve iki gundur maalesef kabızlık basladiozellikle kan ilacina bağlıyorum.
Bugun icin planim tum ogunleri bir iki saat one çekmek cunku yarın tarti gunu,yosunlupapatya kaptanim hazir mıyız
Canım dün çok yürüdüysen bugün dinlendir bacaklarını ödem yaparhazırız inşallah canım beniiimm senden ve diğer tüm ekipteki arkadaşlarımdan çookk umutluyum sabah yine yürümüşsün maşallah sana dün bende birazcık coştum oyüzden sızlıyor hala bacaklarım ama bugün gene yürüycem yarına artı olarak yansımasında tabii abartmadan biraz regl ödemi de var ama neydelim biz elimizden geleni yaptık içimiz rahat kuzumm sağlıkla gidecek o kilolar inşallah
Çok geçmiş olsunYok dusduysede hiss etmemisim uykusuz yorgunumki biri dis cikaryo digeri hasta hangisine kosacagimi sasrd
im
Ayy bugün hiç spor yapmiycam ozaman yaa dinlenicem sadece bide öğünleri mi güzel ve hafif geçirsem yeter zaten aralıklı oruc olarak devam ediyorumCanım dün çok yürüdüysen bugün dinlendir bacaklarını ödem yapar
Tamam canim tesekkur ederimKan ilaci kabizlik yapiyor evet ama sen lifli beslenirsen sıkıntı yasamazsin
Bende kullaniyorum
Aksam unutmazsam kullandigim kan ilacini yollayim sana cunku cok degistirdim midemi ve sindirimimi yormayani buldumunutursamda bana hatırlat lutfen
Günaydın kaptanımGünaydın ne güzel serin serin yürüyüşayaklarına sağlık
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Kaptanicem saglikla gidecek ve saglikla da koruyacaz insallahhazırız inşallah canım beniiimm senden ve diğer tüm ekipteki arkadaşlarımdan çookk umutluyum sabah yine yürümüşsün maşallah sana dün bende birazcık coştum oyüzden sızlıyor hala bacaklarım ama bugün gene yürüycem yarına artı olarak yansımasında tabii abartmadan biraz regl ödemi de var ama neydelim biz elimizden geleni yaptık içimiz rahat kuzumm sağlıkla gidecek o kilolar inşallah
Geçen hafta kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?