LenaG Canım şimdi ben mi transfer yapacağım çok bakamadım mesajların çoğunu okuyamadım ona göre yapayım diyecektim
Kızlar şimdi şöyle hesaplanıyor :Şimdiden yapabiliyorsun canım
Teşekkür ederim, niyetlendim spora. Gün içinde ev aşırı sıcak oluyor. Kızım da maksimum 40 dakika ya uyuyor ya uyumuyor. Gündüz zorlanıyorum o yüzden. Akşama imkanım olur inşallahAfiyet olsun,spor da yaparsan gayet güzel bir menü
Artık yaptığım spor videolarından sıkıldım, leslie de sıkıyor. Farklı şeyler yapmaya çalışacağım süresine bakmadan.menun cok güzel canım masallah evde olmak sana yaradı okul zamanı daha çok yorulup yetişemiyordun çocuk beslenme okula hazırlık derken :) sorla desteklersen çokk güzel olacak inşallah
Tamamdir canim kaldigimiz yerden ayni tempoyla devam o haldeSitare55 canım seni takımıma alıyorum tomrs seni diğer takıma transfer ediyorum canım bu arada hepinize emeklerinden dolayıı çokk tebrik ederim. sonuçta çabalıyoruz yoruluyoruz yeri geliyor pes etmek istiyoruz ama sonuçlar bizi uzun vadede mutlu ediyor ve kendimiz için yapıyoruz bunu başkası için değil hepimiz çiçek kızlarız ve iyiki varız
Afiyet olsun canım protein göremedim menü de ama güzelSelamlar
11.50 kahvaltı
1 dilim.peynir
Menemen
1 dilim tbe
16.00 öğle
ödem atıcı içecek+1 paket corekotlu altınbaşak light biskuvi
19.00 aksam
Fırın Sebze 1 tabak
4yk zerdeçalli yoğurt
1lt ödem atıcı içecek
1.5 litre normal su
15 dk leslie
İki günlük aralıklı oruç denemeye başladım etiket yapmayı unutmuşum
LenaG Leyl35 yosunlupapatya Mthn83
Kuzum yârin 2. Günü et var.Afiyet olsun canım protein göremedim menü de ama güzel
Tamm xanm cok teşekkür ederimSitare55 canım seni takımıma alıyorum tomrs seni diğer takıma transfer ediyorum canım bu arada hepinize emeklerinden dolayıı çokk tebrik ederim. sonuçta çabalıyoruz yoruluyoruz yeri geliyor pes etmek istiyoruz ama sonuçlar bizi uzun vadede mutlu ediyor ve kendimiz için yapıyoruz bunu başkası için değil hepimiz çiçek kızlarız ve iyiki varız
Nasil hissettirdi aralikli oruc? Ben sadece pazar günü yapabiliyorum evde oldugumdan ailece gec kahvalti yapıyoruz çünküSelamlar
11.50 kahvaltı
1 dilim.peynir
Menemen
1 dilim tbe
16.00 öğle
19.00 aksam
Fırın Sebze 1 tabak
4yk zerdeçalli yoğurt
1lt ödem atıcı içecek
1.5 litre normal su
15 dk leslie
Canım sorun değil mazeretin var. Tekrar başın sağolsun
Afiyet olsun kaptanLenaG yosunlupapatya
23 Temmuz
Menüm
12:00
1 dilim pizza
3/4 yk menemen
Domates salatalık
Kahve çay
14:30/15:45 bitti
Salata baharatsız
3 dolma 4 sarma harcını çok az koymuştum kendim için toplamda 3 yk falan vardı.
Su 2 litre
Afiyet olsun canım gün içinde çok az olmuş fasulyenin içindeki protein çok az gelir ve hem pilav hem ekmek fazla yanına bir de yoğurt eklesen iyi olurdu
Afiyet olsun canımSelamlar
11.50 kahvaltı
1 dilim.peynir
Menemen
1 dilim tbe
16.00 öğle
19.00 aksam
Fırın Sebze 1 tabak
4yk zerdeçalli yoğurt
1lt ödem atıcı içecek
1.5 litre normal su
15 dk leslie
Kolay gelsin canım ilk kez olduğu için tek ayak cezanı vermiyorum
Canım d vit.ve demir eksikliği kilo vermede çok etkili ihmal etme hemen başla takviyelereKan değerlerimde çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Hormonlarim sekerim troidim kanim hepsi normal. Sadece d vitamini düşük cinko takviyesi onerdi tirnak kirilmasi ve sac dokulmesi icin. Bir de demir deposu biraz dusukmus ona takviye alacam
Afiyet olsun akşam biraz fazla kaçmış yarına saklasaydın ya dolmalarıHayırlı akşamlar
10.30
5,6 çatal köy peynir
1 tabak kavun karpuz
13.00
Bir küçük kase( 5,6 fındık, 5 badem. Yarım avuç kadar çekirdek
14.30
Bir salatalık
16.00
Bir ufak armut
18.30
4 adet patlıcan kebabı
2 dolma (komsu getirdi dayanamadım)
1b ayran
Yarım tırnaklı fırın ekmek
En az yarım saat yürüyüş
2.5 lt su
LenaG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?