Afiyet olsun aktar karışımında ne var merak ettim23 TEMMUZ MENÜ
1 subardağı sirkeli su
1 fincan hindiba kahve
1 su bardağı aktardan karışım bitki çayı
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurt
Biraz peynir
(Ekmek tüketmiyorum)
ARA
2-3 çiğ kaju
1 kuru kayısı
ÖĞLE
Tavuksuyu çorbası yarım kase
2 kaşık nohutlu pilav
ARA
1 fincan hindiba kahve
AKŞAM
1 kase biberli yoğurt
Akşam yemeklerini 5 te kesiyorum çok açıkırsam yine hindiba kahve içip kabak çekirdeği yiyorumLenaG gün içindede yaklaşık 2-2,5 litre su tüketiyorum tek sorunum hareketsizlik spora vakit ayırmıyorum yürüyüşe sıcak sebebiyle çıkamıyorum
Günaydın canım regl ise normal
Günaydın canım başlangıcın hayırlı olsun
Salı kontrol tartısı (fotosuz) cumartesi fotolu tartı günlerimiz var. Günlük menülerimizi yazıyoruz şimdilik beni etiketleyebilirsiniz canım takımlara girince kaptanı etiketliyoruz. Ayrıca menülere yorum yaparsan da güzel olurBide bana tartı günlerini yapmam gerekenleri yazarmısınız
salı sadece tartı sonucunu yazıyorsun saat2 ye kadar cumartesi resimli tartı atıyorsun saat2 ye kadar birde hergün hangi takımdaysan kaptanını veBide bana tartı günlerini yapmam gerekenleri yazarmısınız
Hay parmaklarına sağlıksalı sadece tartı sonucunu yazıyorsun saat2 ye kadar cumartesi resimli tartı atıyorsun saat2 ye kadar birde hergün hangi takımdaysan kaptanını veLenaG yi etiketleyip hergün düzenli menü ve yaptığın sporlarını paylaşıyorsun canım. salı günü kaptanlar arası bi transfer oluyor en cok hangi kaptan kilo verdiyse takımından birin karşı takıma yollayıp ordan birini alıyor en son cumartesi de en çok kilo veren takım kazanıyor yaptığın sporlar ve verdiğin kilolar takıma hep puan kazandırıyor :)
Merhaba Evet canım 2.5 aylık emiyor. Senin kaç aylık?
Günaydın canım
Tebrik ederim canım
Günaydın çiçek güzeli
Günaydın canım inşallah c.tesi'ye güzel eksi göreceğiz
Günaydın oo ödemler gidiyoree
Günaydın canım her türlü eksi candır tebrik ederim
Günaydın kaptanım
Oyy maşallah cumartesi kaptanlık mı yükleniyoorr çok tebrik ederim
Günaydın canım tebrik ederim güzel eksi
Ne güzel menü olmuş,su ve spor da iyi diyordum aşağıda cips ne alaka oldum bir an geliyor sana oklava
Aslında bizim için henüz erken ama çok sıkı bi diyet yapmıcam suyumu düzenli içip spor yapıp sağlıklı beslenmeye özen göstericem. Akşam yemekten sonra hurma hariç hiçbirşey yemeyeceğim inşaAllah. Bunlara dikkat edersem yavaş yavaş gider diye umuyorumBizinkide 6 aylik ilk alto ayin gecmesini bekledim insulin direncide var diyete baslayim dedim
Selamİyi akşamlar herkese
Yarın büyük gün heyecanlıyız.
Bugünkü planım
Kahvaltı 9.50
2 hindi füme
Salatalık
1 yumurta Omlet
Zeytin
1 dilim.peynir
12.00 Ara öğün
Süt zencefilli
1 Küçük şeftali tarçınlı
14.15 Öğle
1 kase yoğurtlu semizotu +2yk nohut
18.30
120 Gr et
4-5yk yoğurtlu semizotu
5 kaşık mevsim salatası
2.5 lt su 15 dk leslie
1 magnum dondurma kacamagim var oda bugun alev aldık ulkece herhalde ondan
yosunlupapatya LenaG Mthn83
Leyl35 özledik seni canım nerelerdesin
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın
Günaydın canım vaay regl yakınken ne güzel bir eksiii tebrik ederimGunaydin
Başım cok cok agriyor,reglime 4 gün kaldigi icin agri kesici icmemeye direniyorum
Cumartesi kilom 57.4
Salı 56.8
Fark -600
LenaG
Tebrik ederim canım
Evet yaa eksi çıkmama sasirdim dogrusuGünaydın canım tebrik ederim
Günaydınazıcık artı olmuş cumartesi gelir eksi
Günaydın canım vaay regl yakınken ne güzel bir eksiii tebrik ederim
Geçmiş olsun
Tebrik ederim canım
O zaman tekrar hosgeldinNeler yapıyosunuz tanıdık kimse kalmadı artık çok uzun zamandır yoktum buralarda çok eski üyeyimdir 10 sene olmuştur
Geçmiş olsun canım bi gözlük baya yormuş seniSelamCunartesi Pazar cekimlerim cok yoğundu açıkçası cok cok yoruldum
Pazar günü oglum dayisiyla denize gitmisti büyük numarali gozluk kullaniyor gözlüğü düşmüş denizde bulamamislar pazarteside onun icin kosturdum once doktor sonra gozlukcu yapariz hallederiz diye dusunurken 18 yaş doldurduğu icin ogrenci oldugu sistemde onaylanmamis sgk dan düşmüş onun icin babasinin gelmesini bekle (gelmeyesice), kostur hallet sonra yine doktor randevusu al sonra gozlukcupertim yani... Bugun yorgun ve bas agrisiyla uyandim.. kac gundur is yogunlugundan sporda yok.. koşsam bu kadar yorulmuyorum
Haftada bir iki dondurma yenebilir ama ikindide yemek daha makbullistene şöyle bir baktimda karbonhidrat açığın varmis bence oradan dengelemissindir
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canım tebrik ederim
Günaydınazıcık artı olmuş cumartesi gelir eksi
Günaydın canım vaay regl yakınken ne güzel bir eksiii tebrik ederim
Geçmiş olsun
Tebrik ederim canım
Sagol canim aynen öyleO zaman tekrar hosgeldin
Geçmiş olsun canım bi gözlük baya yormuş senio nun başına gelsin evladına bir şey olmamış ya geçer yorgunluğun
Ay bu karabuğday patlağıni ben cokk sevdin pazar bende sabah sadece bundan yedimDisaridayim kosturuyorum diye beslenmeyi arka plana atiyorum sanmayin mesela dünkü kosturmacamda ki beslenmem;
Sabah karabuğday patlagi arasi labne ,1 domates
Oglen ayran aşı corbasi 2 salatalik(sgk da yedim)
Ara 1 nektarin bikac kuruyemis
Aksam 19:30 benim icin gec ama eve anca girmistim soganli tavuk ciger, Kuru cacık, karabuğday patlagi
Eki Görüntüle 3456187
Merhaba canım tekrar hoşgeldinSelam canım kizlarr
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce buraya katilmistim çok da güzeldi fakat bazi ust uste gelen sıkıntılar devam edemedim. Bu defa en önemlisi kendimim diyerek yola ciktim bunu masterfitle hep beraber yapacagimiza eminim.hepinize benden kalp
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) bilgen
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 1.76
KİLONUZ: 90
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: boğa burcu iştahlı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak sağlıklı olmak
KaptanımLenaG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?