Slm benide eklermisin listeyeMerhaba canım cordelia ve zipzip kaptanım burada değiller ama elbette yer var
Tabii ki canım hoşgeldin tarihli ve nickli bir fotosu atabilir misin lütfen hemen hazırlık listesine alalımSlm benide eklermisin listeye
Boy ;1,56
Güncel kg;65,60
Evliyim
3 çocuk annesiyim
Daha önce 67 kilodan 7-8 ayda 57 kiloya kadar düştüm ama yine kilo aldım dikkatsizliğimden
Günaydın venüscüm at son mesajını favoriye kolayca bulursunGünaydıın her seferinde eski mesajlarımdan kilomu bulup galeriye girip fotodan teyit eden kaç kişiyiz ya ben tartıdan çok bunla uğraşıyormartık notlara yazıyım diyorm unutuyorm cumartesi de bu mesajı arayacak olan kedime selam
Cumartesi 63.4
Salı 63.5
Fark +100gr
yosunlupapatya LenaG
TabikiTabii ki canım hoşgeldin tarihli ve nickli bir fotosu atabilir misin lütfen hemen hazırlık listesine alalımTekrar sağlıkla düşersin istediğin kiloya inşallah beraberce göndeririz kiloları giderlerrr
hiç protein yok canım sporun güzel su içmeyide ihmal etmeyelim olur muDünkü menüm
10:50
1 kase aşure
14:00
1 kase karışık çerez
15:00
Karışık meyve(elma armut kiraz üzüm)
16:00
1 kase yoğurtlu makarna
Spor
30 dk yürüyüş
Yoga
LenaG yosunlupapatya
Günaydın canım tebrik ederimGüno
19 Temmuz Cumartesi 97.9
23Temmuz Salı 97.7
-200gr
Yeşil çayın siyah çaya göre daha faydalı olduğunu okumustum halbuki. Araştırayım tekrar.öğünler güzel canım ama yeşilçaya dikkat et fazlası zararlıynı Allah korusun sonra sağlığından olma dün bende burdan bazı arkadaşlar ile konuştum günde bir fincana bile dikkat et dediler.
Evet orda bir pis bogazlik yaptımGünaydın canım tebrik ederim güzel eksi
Ne güzel menü olmuş,su ve spor da iyi diyordum aşağıda cips ne alaka oldum bir an geliyor sana oklava
Ay çok teşekkür ederim harikaaaGünaydın venüscüm at son mesajını favoriye kolayca bulursun
Tşkler kaptaniçemGünaydın canım tebrik ederim(salı günleri fotoya gerek yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?