Günaydınnn
ayaklarına sağlık hiç aksatmadan yapıyorsun valla
Çok iyi yapmışsın yaşın ne ki insalahhh gönlündeki olur canımBu arada yüksek lisansa başvurumu yaptım dün. 40indan sonra yüksek lisans yapacağım. Cesaret şimdi geldi. Dua edin kızlar kabul edileyim. Kontenjanı 30 a çekmişler. Gece yi de kaldırmışlar.
Amannn amannn kimler gelmiş sayfanın gülü çiçeğiSelaaaaaaaam
Herkese kucak dolusu çiçeklerle sevgiler
68 kilo ile evime döndüm ama çok mutluyum
Köyde internet bağlantısı çoğunlukla yoktu bağlandığında da zayıftı. Misafirlerden gözümü açamadım.Kusura bakmayın nolur.
Sağolsun hep yanımızda idiCanım Lenammm hoş bulduminan ki kızlardan çok aklım hep sende kaldı Sayfayi, yükü sana bıraktığım için çok vicdan yaptım aklımda , planda olmayan bir sürü şeyler yaşandı . Sınavın olmasa dert etmezdim nolur hakkını helal et.
HosgeldinizMerhabalar ben de başlamak istiyorum artık bir yerinden diyet işine. Birkaç defadır yapıyorum ama kat kat geri alıyorum. Bir dur deme zamanım geldi. Hamilelikte aldığım yirmi kiloyu tam olarak veremedim on kilo yapıştı üstüme gitmem diyor
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı cumalarGünaydın kızlar
Hiç uyumadan güne devam ediyorum son ders çalışma günüm bugün de bitsin yarın artık çalışmam yetti gari
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Günaydın hayırlı cumalarGunaydin kizlar hayirli Cumalar
Yarin tartı günü bugünü temiz gecirelim
Hadi kıralım şu sınırı yeter diyerek geldim ben dehoşgeldin çiçeğimmm, çok özledim seni
canımm aynı kilo etrafında 2 ileri bi geri dönüp duruyorum ya ben
Günaydın
Çok iyi yapmışsın yaşın ne ki insalahhh gönlündeki olur canım
Amannn amannn kimler gelmiş sayfanın gülü çiçeğihosgeldin sefa geldin kankişim aldığın kilon da gezdiklerinin gördüklerinin sefası olsun
Sağolsun hep yanımızda idi
Hosgeldiniz
Günaydın canım
Günaydın canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar
Bu arada toza da basladim demisim sali . Noyet etmisim ama cumaTamam Lenacigim sali sadece fark. Ya gecen olculmustum anneme dedim ki anne 74,3 um dedim. Iki gun haftasonu ac gezmistim. Pazar tartildim galiba. Hoop gene 600 gram almisim 74,9. Neyseki kolay veriyorum az dikkst etsem.
Bu hafta daha cok dikkat edicem cumartesiye kadar vereyom toza da basladim
Neymis bu toz dedigin sey acaba?Bu arada toza da basladim demisim sali . Noyet etmisim ama cuma
Oldu baslamadim. Bugun ilk defa icicemLenaG tozu birakmankn da etkisiydi verememek, 75in altina dusememek cunku tatli istegini bastiriyor. Oglen cikan baklavayi istetmiyor. Veya aksam da iciyosan tozu, aksamli nutella cookie yi veya dondurmayi canin cekmiyor.
Canım inan zararlı o tozlar iştahını başla şeylerle bastırsan acıktıkça su iç ne bileyim salatalık ye sağlıklı tatlılar yeBu arada toza da basladim demisim sali . Noyet etmisim ama cuma
Oldu baslamadim. Bugun ilk defa icicemLenaG tozu birakmankn da etkisiydi verememek, 75in altina dusememek cunku tatli istegini bastiriyor. Oglen cikan baklavayi istetmiyor. Veya aksam da iciyosan tozu, aksamli nutella cookie yi veya dondurmayi canin cekmiyor.
Benxe sen o toz ne ise onunla zayıfliyorum diye bi baslik ac kendine bizde oradan takip edelim seniBu arada toza da basladim demisim sali . Noyet etmisim ama cuma
Günaydın canımKocaman günaydınlar olsun hepimize
Aserola cnm icinde farkli karisimlar var hurma tozu hibiskus biberiye kamu kamu filan. Bizim whatsapda anneler grubumuz var kalabalik orda da Kullanip faydasini goren var. Tok tutuyor . Ben 60. A dustukten sonra bir daha 76 lara cikmam zaten. Amac 60 a akadar mstahimi bastirmak bu tozla cunku antidepresan iciyorum yuklu doz. Antidepresanimin istah acma etkisi yok. Ama yine de neden acik istahim cunku midem buyudu. Evlenirken 50 kilolardaydimNeymis bu toz dedigin sey acaba?
Ömür boyu bunlami yasayacaksinemegine yazik benc once kafada bitirmelisin... Evimizd herrrgun kek pasta kurabiye börek varken kilo verdim ve kahve makinasinin yaninda surekli kurabiye oluyor tozsuz duruyorum valla o toz ne ise bilemedim
Onlarin icerigi net yayinlanniyor. Umarim zarar gormezsinAserola cnm icinde farkli karisimlar var hurma tozu hibiskus biberiye kamu kamu filan. Bizim whatsapda anneler grubumuz var kalabalik orda da Kullanip faydasini goren var. Tok tutuyor . Ben 60. A dustukten sonra bir daha 76 lara cikmam zaten. Amac 60 a akadar mstahimi bastirmak bu tozla cunku antidepresan iciyorum yuklu doz. Antidepresanimin istah acma etkisi yok. Ama yine de neden acik istahim cunku midem buyudu. Evlenirken 50 kilolardaydim
Ama aşırı zararlı yağları karbonhidratı kesmezsen bir süre sonra yürüyüş seni kurtarmaz kiKizlar gunaydin. Ben bu ara diyetime dikkat etmitorum ya. Sadece uc gundur cok sicak asiri su iciyorum bir de islerimden dolayi 16 bin adimin altina dusmemisim.
Ve 74 e dustum nasil oldu bilmiyorum
Sizce bu mumkun mu? Her aksam pglanla aciktiginiz icin cips yedik ama bi pakedi dort aksamdir bitirdik oyle dusunun.. isyerinde uc gundur oglen yemeginde tatli cikiyor sutlu. Minik ama kare seklinde.
Simdi 11 temmuz
sabah salamli kasarli sandvic
Oglen azicik pilav uzerine kuru fasulyr iki kasik
Havuc ve misir bir kase
Ara latte macchiato ve altin basak 1 biskuvi
Aksam arbys cocuk menusu ve 2 pacanga boregi
Yani bunlarin hepsi aksamki menu kalorili. Ac yatmamak icin de cips atistirdim. Ve sabah kalktim olculdum
74,2 yim.Elhan LenaG unutmabenicicegi
Ben kafamda biriremiyorum cnm. Bu soyle bisi sigadayi birakmak icin sigara sevmekten vazgecmek gibi... tek mutlu oldugum sey yemek yemekse dondurma cikolataysa malesef. Ve tok hissetmek mutlu ediyorsa kafamda bitiremiyorum. O yuzden ac hissetmemenin yontemini zararli da olsa tozda buluyorum. En azindan plasebo etkisi aa tozu uctim acikmicaM diyorum. Mesela gece aciktim ta sinirliyim. Mutsuzlasiyorum cunku acim. Ac bi insan nasil mutlu olsun? Oruc degil ki bu. Allah rizasi icin ac diilsin ki. Bir sonucu yok. E evde abur cunur varsa cips varsa kraker veya sizdeki gibi biskuvi falan varsa yeniyor. Ben calisiyorum ne hamurisiNeymis bu toz dedigin sey acaba?
Ömür boyu bunlami yasayacaksinemegine yazik benc once kafada bitirmelisin... Evimizd herrrgun kek pasta kurabiye börek varken kilo verdim ve kahve makinasinin yaninda surekli kurabiye oluyor tozsuz duruyorum valla o toz ne ise bilemedim
Yok yok hastanelik olan filan var. Ben kimseye tavsiye veremem. Herkeste ayni etkiyi yapmaz. Ben birebir ureticiden aliyorum.millet aktardan filan aliyor kalbi carpiyor tansiyonu cikiyorOnlarin icerigi net yayinlanniyor. Umarim zarar gormezsin
Hiçbir arkadasimda ozenmesin lutfen
GünaydınlarGünaydınnn
Yok burdakilere cok once zaten yazmistim kimse sormadi herkes zararli oldugunu biliyor. Duymustur zati cogu kisiBenxe sen o toz ne ise onunla zayıfliyorum diye bi baslik ac kendine bizde oradan takip edelim seni
Burada bu tür seyleri kullanmadan saglikla beslenip sporunu yapanlar var çünkü... Kötü örnek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?