- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Sakın böyle deme motivasyonumu kaybettim ne demek pes etmek yok bugün olmazsa yarın11 temmuz menü
11.00
Eti karam kahve
15.00
3 dilim börek 1 kase şehriye salatası sufle
2 litre su
Spor yok
Bu hafta çok kötü geçti motivasyonumu kaybettim dikkat edemedim üzgünüm kaptanımMisafirim vardı bugünde yedim
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsun canım ben de şeftalileri airfryer da pişirip denemeyi düşünüyorumSelam kizlar
11 Temmuz şöyle gecti;
13 te
Seftali granola yogurt
15:30
Havuc,acur,badem
Anans kabugu cayi maden suyu karisimi
18:00
3 tavuk köfte
6 yk kabak yemegi
2 yk yogurt
Sabah 30 dk eliptik yapildi
Akşam 1 saat koşu agirlikli yürüyüş
2.5 lt su içildi
Eki Görüntüle 3450995
Eki Görüntüle 3450996
Canım afiyet olsun11 temmuz menü
11.00
Eti karam kahve
15.00
3 dilim börek 1 kase şehriye salatası sufle
2 litre su
Spor yok
Bu hafta çok kötü geçti motivasyonumu kaybettim dikkat edemedim üzgünüm kaptanımMisafirim vardı bugünde yedim
LenaG Cakinin Gelini
Tost makinasinda da guzel oluyorAfiyet olsun canım ben de şeftalileri airfryer da pişirip denemeyi düşünüyorum
Bu kiloyu kıramıyorum maalesef niyeyse baya bir kilo verdim ondan da olabilir bu duraksamaAfiyet bal şeker olsun canım
Menün yine muhteşem olmuş
Cumartesi günü eksi olarak dönsün inşallah
Geldik ama ayaklarım ağrıyor artık.Bence de tadını çıkarmalısınız
Öyle yapıcam kaptanım bu hafta genel olarak iyi geçmedi benm sürekli birşeyler yemek istiyorumSakın böyle deme motivasyonumu kaybettim ne demek pes etmek yok bugün olmazsa yarın
Yarın telafi edersin canım lütfen pes etmeyarın sıvı tüketim günün olsun
İnşallah kaptanımCanım afiyet olsunarada böyle şeyler olabilir hedef odaklı düşün düşersin kalkarsın ama sonunda bitiş çizgisini geçersin
Hoşbuldum canım teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz
Öncelikle ilk sayfamızda bir form var onu doldurursanız sizi tanımış oluruzNasıl başlıyoruz bir anlatın hele benim de motivasyona ihtiyacım var yalnız başına olmuyor
Eklemeyi unutmuşum ilk etapta hazırlıkta oluyorsunuz daha sonra takımlara giriliyorNasıl başlıyoruz bir anlatın hele benim de motivasyona ihtiyacım var yalnız başına olmuyor
Çok fazla kısma vücudun korumaya girmesinKahvaltı saat 08.30
Ara öğün
2 buğday patlağı
7 tane badem
Resim çekmeyi unutmuşum
10.560 adım
2 lt su
Akşam yemeyeceğim
Elhan Mthn83 LenaG Cakinin Gelini @medine66
Eki Görüntüle 3450663
Gunaydin canim az kaldi direnGünaydın kızlar
Hiç uyumadan güne devam ediyorum son ders çalışma günüm bugün de bitsin yarın artık çalışmam yetti gari
Hepinize hayırlı cumalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?