Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 kaşık etli bezelye yemegi 2 kaşık bulgur pilavi Yemek tabaginin yarısi kadar salata 1 kase de tuzsuz cacık yedim akşama. Protein olması gerektigi kadar olmadı bugün ama inşallah yarın daha dengeli hazırlayabilirim öğünleri
ElhanLenaGunutmabenicicegi İyi Akşamlar Kızlar 10.Temmuz Çarşamba 10:30 Paketin içindeki karelerden 1buçuk kare milföy hamurundan peynirli tava gözleme, 2salatalık
Limonlu su,yeşilçay, kiraz sapı çayı, 2 erik
18:15 Akşam Yemeği Bitti. 2 kase sebze çorbası, büyük bir kase salatalık, semizotu,ekşi ottan salata Kaç gündür yarım kaseye yakın fırın sebzem duruyor onuda salata kaseme koydum şükür bitti. Yemekten sonrada 3 erik, 3 kayısı
Bende evde zor duruyorum tam batı sanki mübarek güneş evin içine batıyor Türkiye geneli yağmur diyor du bir buraya yağmadıydı mübarek iyi bari geldi Menü yorumu içinde teşekkür ederim Buradan sizede gönderirim yağmur
Bende unutmadan menümü yazayım. Akşama disardayiz yine. Ama kapattım günü yanıma sadece activa yoğurt alacağım Kahvaltı Tambugday ekmeği ile kaşarlı kekikli tost Bolca yeşillik domates salatalık İki çatal yağda yumurta 1 bardak çay Ara öğün 1 fincan kahve Çatalın ucuyla kadayıf Dukan yaptım onu bitirdim akşam yemegine kadar Akşam 3 adet et köfte Bolca salata 2 çatal patates kızartması Ara öğün Cay içerim Activa yoğurt yerim. ElhanLenaGCakinin Gelini
Bende unutmadan menümü yazayım. Akşama disardayiz yine. Ama kapattım günü yanıma sadece activa yoğurt alacağım Kahvaltı Tambugday ekmeği ile kaşarlı kekikli tost Bolca yeşillik domates salatalık İki çatal yağda yumurta 1 bardak çay Ara öğün 1 fincan kahve Çatalın ucuyla kadayıf Dukan yaptım onu bitirdim akşam yemegine kadar Akşam 3 adet et köfte Bolca salata 2 çatal patates kızartması Ara öğün Cay içerim Activa yoğurt yerim. ElhanLenaGCakinin Gelini
İyiaksamlar kızlar Sabah 1.haslanmis yumurta Domates Salatalık zeytin Ogle 1 şeftali 2 kayısı (bugünlerde meyveye çok takıldım) Akşam 18.30 1 kase sulu köfte 5 kaşık makarna Su 3 u bulur Yürüyüş 11.bin adım LenaGCakinin Gelini
İyiaksamlar kızlar Sabah 1.haslanmis yumurta Domates Salatalık zeytin Ogle 1 şeftali 2 kayısı (bugünlerde meyveye çok takıldım) Akşam 18.30 1 kase sulu köfte 5 kaşık makarna Su 3 u bulur Yürüyüş 11.bin adım LenaGCakinin Gelini
Takim arkadaşlarımdan menü bildirimi bekliyorum Lütfen sorumluluk bilip menülerimizi kötüde olsa paylaşalım ciddiye almazsak bu kilo verme olayını halledemeyiz
Kızlar menümü erken yazdım Menümden sonra yağmura karşı duble filtre kahve içtim üzerine duble bardak elma sirkeli su içtim 2 saat sonrada kiraz sapı çayı demlicem tabi bitki çaylarını sayarsak 5 litre saymazsak suyumda 4 litre olucak demem o ki tam gaz yağ yakmaya devam