Ciddi saç dökülmem var. Arkadaşım tavsiye etmişti, o dökülmem bitti demişti. Bakalım yine de. Yarın gitmeye çalışacağım aile hekimine. Sonuç muhtemelen haftaya salı falan çıkarBence şu an kullanma bilmiyorsun çünkü ihtiyaç var mı yok mu ? Fazlası da zarar diye biliyorum. Bu hafta sonuçlar çıksın öyle başla bence.
Tartı fotosu yarın sabah atabilirsin tabii ki
Ayy bunu 1-2 kez yapmıştım da pert olmuştum. Kilom fazla ve eklemlerim güçlü olmadığı için bu kadarına cesaret edemiyorum artık. Leslie benzeri bir egzersiz yapıyorum ben de başlangıç için. Siz ilk aşamada bunları mi yapmıştınız?
Kısa ve kolay olanları vardi galiba onu yapabilirsinizAyy bunu 1-2 kez yapmıştım da pert olmuştum. Kilom fazla ve eklemlerim güçlü olmadığı için bu kadarına cesaret edemiyorum artık. Leslie benzeri bir egzersiz yapıyorum ben de başlangıç için. Siz ilk aşamada bunları mi yapmıştınız?
Zeynep Şensoy diye birini takıp ediyorum ben de. Leslienin Türk versiyonu. 30 dakika yapıyorum ama genelde. 45 dakikalik da var arada onu da yapıyorum ama sanki jo'nun egzersizleri daha efor sarfettiriyor gibi. Tabi çok sıkılıyorum yabancıları izlerken orası da ayrıKısa ve kolay olanları vardi galiba onu yapabilirsiniz
Ben lessie mil 1 var 15 dk lik ona başladım 10 dk yapabiliyorum ama hiç yoktan iyidir diyorum
Canım hazırlıkta olduğun için kaptanın yok o yüzden beni etiketleyebilirsinLenaG bu arada menü paylasimi yaparken kimleri etiketliyoruz?
leslinin her videosunu yaptım canımmLeslie ara öğünlük banaama leslie tayfasindan şunu tavsiye ederim sana arka arkada 2 defa yapmalisin müthişşşş
TamamdırCanım hazırlıkta olduğun için kaptanın yok o yüzden beni etiketleyebilirsindaha sonra belli olunca kaptanları etiketliyoruz
Bilmem ilkkez duydum ben pilates birinci seviye yaptım yine onu da yapabilirim belkiZeynep Şensoy diye birini takıp ediyorum ben de. Leslienin Türk versiyonu. 30 dakika yapıyorum ama genelde. 45 dakikalik da var arada onu da yapıyorum ama sanki jo'nun egzersizleri daha efor sarfettiriyor gibi. Tabi çok sıkılıyorum yabancıları izlerken orası da ayrı
Bu egzersizler daha ağır gibi geldi. İzlemedim gerci ilkini.
Ben biraz aceleci davranmak istiyorum. O yuzden 10-15 dakikalık videolar yeterli gelmiyor bana. Hoş 30 dakikalik egzersizle de ne fark gördüm de neyse.. moralimi durduk yere bozmayayim yineBilmem ilkkez duydum ben pilates birinci seviye yaptım yine onu da yapabilirim belki
Bir bakayım.dediginiz kişiye
Ben ilk basta yani 90 lardayken yokuş tirmanip(35-40 dk),merdiven inip çıkıyordum (30 dk)Ayy bunu 1-2 kez yapmıştım da pert olmuştum. Kilom fazla ve eklemlerim güçlü olmadığı için bu kadarına cesaret edemiyorum artık. Leslie benzeri bir egzersiz yapıyorum ben de başlangıç için. Siz ilk aşamada bunları mi yapmıştınız?
Hızlı verilen kilolar hızlı alınıyor bunu fark ettim benBen biraz aceleci davranmak istiyorum. O yuzden 10-15 dakikalık videolar yeterli gelmiyor bana. Hoş 30 dakikalik egzersizle de ne fark gördüm de neyse.. moralimi durduk yere bozmayayim yine
Bu yaptigina heheh diye güldüm kusura bakmaLeyl35 işte dün dondurma yedim diye akşam 11 de leslienin 45 dk lık videsunu yaptım bu kadın yanımda terlememiş kalır öyle tempolu yaptım diyim heryerim sırılsıklamdı ahahahha :)
beslenmeme zaten dikkat ediyorum arada böyle kaçamaklar oluyor ama tabii yoksa paketli gıdalar beyaz ekmek hamurişi pilac makarnayı bırakalı çok oldu arada yesemde tabii bayağı azaldı ahahahaBu yaptigina heheh diye güldüm kusura bakmaçünkü spor asla ama asla yedigimizi yakmaz sadece o an insulini dengeler... Aslolan beslenme disiplin olmasaydi egzersiz yapmadan nasil zayiflardi bu kadar kişi? Kilo verirken sıkı bir cildim fizigim olsun diyorsan disiplinli bir beslenmeye eslikci spor egzersiz yapmalisin.
1 dilim ekmek/2 yk makarna/2 yk pirinc pilavi (basmati ise 3)/bulgur 3 ykbeslenmeme zaten dikkat ediyorum arada böyle kaçamaklar oluyor ama tabii yoksa paketli gıdalar beyaz ekmek hamurişi pilac makarnayı bırakalı çok oldu arada yesemde tabii bayağı azaldı ahahaha
yani açıkçası çok yeme isteği olmuyor bıraktığımdan beri doğru diyorsun yeme yeme bir anda yüklenirsen geri şişersin ama çok eksikliğini hissetmiyorum açıkcası pilavın makarnanın ekmek olarakda tam buğdaya yöneldim protein olarakda et yumurta burdan almaya çalışıyorum keza mezeler öyle kırmızı biber közlemesi havuç tarator yanına et köfte doyurucu oluyor sadece tatlı özlemime çare bulamadım çiğ kuuyemiş kuru kayısı üzüm hurma yesem bile bu istek var hep1 dilim ekmek/2 yk makarna/2 yk pirinc pilavi (basmati ise 3)/bulgur 3 yk
Tabaklarinda lif protein karb dengesi olmasi gerekliben birakmadim hic cunku benim normal yaşamım böyle, tamamen bırakırsam yedigim anda etkiler şişerim
Canın cok istediginde gunduz bu istegini gecistirme yani gecistirirsen aksam vucut uyku moduna gecmeden aon cirpinislar yapiyor ya o istek yogunlasir ve yemis bulunursunyani açıkçası çok yeme isteği olmuyor bıraktığımdan beri doğru diyorsun yeme yeme bir anda yüklenirsen geri şişersin ama çok eksikliğini hissetmiyorum açıkcası pilavın makarnanın ekmek olarakda tam buğdaya yöneldim protein olarakda et yumurta burdan almaya çalışıyorum keza mezeler öyle kırmızı biber közlemesi havuç tarator yanına et köfte doyurucu oluyor sadece tatlı özlemime çare bulamadım çiğ kuuyemiş kuru kayısı üzüm hurma yesem bile bu istek var hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?