Gördüm canım cumartesi için dedim benCanım tartı fotosu attim yukarlarda atmıştım
99.5 kg
Teşekkür ederim kaptanım inşallahMenü çok güzel olmuş canım
Afiyet bal şeker olsuun
Hiç stres yapma cumartesi herşey güzel olucak
Canım dün takımlar arası transfer oldu şimdi cumartesi gününe kadar Mavi takımdasın Kaptanın daGünaydinnnn
LenaG
Cakinin Gelini
Ayyy yeni gördüm özür dilerim.islerim.vardi girememistjm şimdi 99.5kg düşmüşüm ben kırmızı takımda değil miyim öyle olduğum söylenmişti daha önce
Hayır canım hiçte abartmamışsınGünaydın canlar
9 temmuz menüsü çok çok abarttım ama psikolojik cogu
Sabah 9.30
Tam buğday ekmeği ile tost
Saat 14 de
1 tabak meyve
Şeftali kayısı armut
Aksam 18
2 kaşık.pilav
2 baget tavuk firinda
Köz patlıcan salatası
Yarım kase corba
Saat 9 da 2 top dondurma
Su2 litre Spor 8.bin adım yürüdüm
Cakinin Gelini LenaG
Afiyet bal şeker olsun canım9 temmuz menüm
Sabah
tarhana asi yogurdum
Bolca tarhana asi yedim ,tarhana firik bir porsiyon , küçük kase fıstık
Öğle
bir armut bir elma ,
Akşam kahvaltı hazırladım
Sucuklu yumurta 2 lokma,
2yk patatesli kıyma kavurma,
Bir dilim ekmek,kk peynir,8 zeytin
Yarım saat yürüyüş
LenaG Cakinin Gelini
Başlangıcın hayırlı olsun çıtırlar ligine bir kişi daha eklendiNick yazamadım eczanede tartıldım canım ama fotonun bugün çektirdigime dair tepede tarih var ordan benim olduğuma bakabilirsinşuan başlangıç bunu yazabilirsin LenaG
kız yokk nerem çıtır göbek filan gırla yanii yüzden gitti verdiğim bu kilolar suratım küçüldü göbek basen dans ediyorlar ahahaha başka kim çııtır bu aradaBaşlangıcın hayırlı olsun çıtırlar ligine bir kişi daha eklendiistediğin kiloya geleceğine eminim sağlıkla inşallah
Teşekkürler kaptanımMerhaba canım aramıza bir öğretmen daha geldihoşgeldiiii
Endokronojiye gidip kilo veremiyorum,kapsamlı bir test istiyorum dersen yaparlar canım. Ben de d vit.kullanıyorum ve tiroid ilacı bazen hızlanıyor,bazen yavaşlıyor kilo vermem ama çok yol kat ettim burdaHâttâ birkaç arkadaşım da tiroid,menapoz,vit.eksiliği ve kansızlıkla,ağrılarla uğraşıyor ama beslenmemize dikkat ettiğimiz ve hareket ettiğimiz zaman az da olsa kilolar illa ki düşmeye başlıyor. Önemli olan kafada bitirmek ve bir ucundan başlamak.
Tartı fotosu atmanı rica ediyorum tarihli ve nickli.Hazırlıkta başlarsın daha sonra da takımlara geçersin istersengünlük menü takibi yapıp yorumluyoruz istersen hemen başla bak burası sana iyi gelecek ben inanıyorum
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuşlahana ve barbunyayı beraber mi kavuruyorsun hiç duymamıştım bu yemeği
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Maşallahama canım bu ceza olayından vazgeç canın istedi yedin ertesi gün dengelersin haftada 1 normal bence tatlı yemen 1 porsiyon. Kendine bir gün belirle o gün istediğin tatlıyı bir porsiyon ye ama vicdan azabı çekmeden gönül rahatlığıyla
Afiyet olsun biraz daha esnek güzel menü olmuş
İnşallah
yeşil mercimek trombosit dengelemede çok iyi diye okudum şöyle yazıyor:
Haftda en az üç-dört kez çok az sıvı yağ ve az su kullanarak yapılmış yeşil mercimek tüketiniz.Bir aylık mercimek çorbası, trombositlerin normal seviyelerine gelmesinde mükemmel bir takviye oluşturacaktır.
Günaydın canım hayırlı sabahlar senin dinlenme günün olsun bugün bir şey yapma yat dinlen. Geçmiş olsun
Günaydın canım
Günaydın öğretmeniminşallah
Günaydıııınnn
Günaydın afiyet olsun
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Mercimekten krep yapmıştım karenin üzerini pizza gibi hazırlamıştım güzeldi ekmeğini denemedim henüz onuda sık sık görüyorum ama yapacağım bu tahinli bitsinKızlar mercimek ekmeğini denediniz mi ben yaptım inanılmaz birşey geçen ay paylaştım burada sıfır un
@60kiloyum
Canım boşver temizliği sağlığın daha önemli yat bugün yemek hazırlarsın akşama tamamAğrılarım geçecek gibi değil en iyisi kalkayim dedim kahvaltı hazırladım
Şimdi de detox çayı hazırlıyorum
Ev berbat durumda her yer her yerde evi toplayacağım
Çıtırlar liginde şu anda Leyla var bir de sen eklendin 60 altı çıtır oluyorkız yokk nerem çıtır göbek filan gırla yanii yüzden gitti verdiğim bu kilolar suratım küçüldü göbek basen dans ediyorlar ahahaha başka kim çııtır bu arada
Acil şifalar dilerim canımGünaydın hayırlı sabahlar
Ağrılar hayatımı zorluyor hicbirseye yetemiyorum
Eşim ise gidince uyuyacağım gece uyuyamadım
Kalkınca yaparım kahvaltıyi inşallah uyuyabilirsem
Bedenimin dinlenmeye ihtiyacı var
Dün ki menüyü nasıl yazsam bilmiyorum o kadar yoğun ve karışıktı ki bir taraftan misafirlere hizmet ağrılara rağmen ev işi yemek vs
Ne yediğimi ne içtiğimi bilemedim ağrılar sıcak
Hiç keyfim yok
Afiyet olsun sabahki kirazın adedi ve akşam 8 dekiler azıcık fazla olmuşYarın yine şehirdışında olucam inş bozmadan devam ederim. Dünkü menümü de yazayım
Sabah 10:30
23 adet kiraz
Türk kahvesi
Öğle 12:00
Izgara tavuk but
Küçük kase karabuğdaylı yoğurtlu meze
Akşam 17:30
5 sulu köfte
3 çeri domates
3 küçük dilim beyaz peynir
Akşam 20:00
5 zeytin
2 küçük dilim peynir
1 lokma ekmek
2 küçük dilim karpuz
7500 adım
2 lt su
LenaG
Elhan
Kuzum yaptım, yemedi, mücver gibi yaptım, yiyebileceği şekil denedim olmadı, değeri biraz yükselsin, ızgara köfteye filan koyup yedireceğimMerhaba canım aramıza bir öğretmen daha geldihoşgeldiiii
Endokronojiye gidip kilo veremiyorum,kapsamlı bir test istiyorum dersen yaparlar canım. Ben de d vit.kullanıyorum ve tiroid ilacı bazen hızlanıyor,bazen yavaşlıyor kilo vermem ama çok yol kat ettim burdaHâttâ birkaç arkadaşım da tiroid,menapoz,vit.eksiliği ve kansızlıkla,ağrılarla uğraşıyor ama beslenmemize dikkat ettiğimiz ve hareket ettiğimiz zaman az da olsa kilolar illa ki düşmeye başlıyor. Önemli olan kafada bitirmek ve bir ucundan başlamak.
Tartı fotosu atmanı rica ediyorum tarihli ve nickli.Hazırlıkta başlarsın daha sonra da takımlara geçersin istersengünlük menü takibi yapıp yorumluyoruz istersen hemen başla bak burası sana iyi gelecek ben inanıyorum
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuşlahana ve barbunyayı beraber mi kavuruyorsun hiç duymamıştım bu yemeği
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Maşallahama canım bu ceza olayından vazgeç canın istedi yedin ertesi gün dengelersin haftada 1 normal bence tatlı yemen 1 porsiyon. Kendine bir gün belirle o gün istediğin tatlıyı bir porsiyon ye ama vicdan azabı çekmeden gönül rahatlığıyla
Afiyet olsun biraz daha esnek güzel menü olmuş
İnşallah
yeşil mercimek trombosit dengelemede çok iyi diye okudum şöyle yazıyor:
Haftda en az üç-dört kez çok az sıvı yağ ve az su kullanarak yapılmış yeşil mercimek tüketiniz.Bir aylık mercimek çorbası, trombositlerin normal seviyelerine gelmesinde mükemmel bir takviye oluşturacaktır.
Günaydın canım hayırlı sabahlar senin dinlenme günün olsun bugün bir şey yapma yat dinlen. Geçmiş olsun
Günaydın canım
Günaydın öğretmeniminşallah
Günaydıııınnn
Günaydın afiyet olsun
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Aa yesin ama şifa niyetine katlansın biraz sağlığı için hoş koca adam ısrar da edilemez amaKuzum yaptım, yemedi, mücver gibi yaptım, yiyebileceği şekil denedim olmadı, değeri biraz yükselsin, ızgara köfteye filan koyup yedireceğim
Oğlum gelecek cuma günü yada yarın o gelirse hiç bakamam eve o gelmeden halletmem lazım haklısın ama sonunda birikince daha zor oluyorCanım boşver temizliği sağlığın daha önemli yat bugün yemek hazırlarsın akşama tamam
Çıtırlar liginde şu anda Leyla var bir de sen eklendin 60 altı çıtır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?