- 30 Aralık 2022
- 3.130
- 12.894
- 138
evet o kadar bilgim yok benim diyetle alakalı kaldıki iki aydır dikkat ederek 10 kg verdim zaten beslenmeme dikkat ediyorum karbonhidrat hiç yemesem ömür boyu tatlı yiyebilir miyim egzersizde yapmadan ahahahah kafamda deli sorular ile geldim sana dimi ahahahaCanın cok istediginde gunduz bu istegini gecistirme yani gecistirirsen aksam vucut uyku moduna gecmeden aon cirpinislar yapiyor ya o istek yogunlasir ve yemis bulunursunplanli olarak ikindi ara öğünde tatli yemek istediginde ilk öğün ve son öğünden karbonhidrati tamamen çıkar... Eger plansiz bir sekilde yeditsen ertesi gun temiz beslenmeye devam ama o gün karb alma sporla yok edemezsin yani yine beslenme ile dengeleyeceksin ki kalıcı olsun
Her gun yersen olmaz ki kilo verme doneminde haftada 1 ara öğünde,kilo korumada haftada 2 defa farkli günlerde bir ara öğündeevet o kadar bilgim yok benim diyetle alakalı kaldıki iki aydır dikkat ederek 10 kg verdim zaten beslenmeme dikkat ediyorum karbonhidrat hiç yemesem ömür boyu tatlı yiyebilir miyim egzersizde yapmadan ahahahah kafamda deli sorular ile geldim sana dimi ahahaha
kız meyve bilenem yemiyorum yazıyorum her yere sağa sola seni de çok gördüm bu grupta meyvelerle kinolarla meyvelerle öğün yapıyorsun bak o kadar katı gidemem kendimi tanıyorum yani ekmek yoksa et salata olmalıki karnım doysun ya da sabah tereyağında pişmiş yumurta yerim yani yulafla doymam yani ahahahahevet o kadar bilgim yok benim diyetle alakalı kaldıki iki aydır dikkat ederek 10 kg verdim zaten beslenmeme dikkat ediyorum karbonhidrat hiç yemesem ömür boyu tatlı yiyebilir miyim egzersizde yapmadan ahahahah kafamda deli sorular ile geldim sana dimi ahahaha
Hayırlısı olsun canımKarnım davul gibi şiş ve kabızlık sorunu yaşıyorum
O yüzden akşam yemeyeceğim
1.5 lt detox çayi içtim
1 lt su
@ElhanLenaG @Cakinin Gelini @medine66
Yatana kadar su çay kahve şeklinde ilerleyeceğim
Bir doktor buldum bakalım eşim mesaiye kalabilirse gitmek istiyorum bir de işkur dan aradılar.3 vardiya paketleme işi çok kararsızım eşimde.3 vardiya çalışıyor oğlum bende hafta sonları ve tatillerde nasıl olacak bilmiyorum
Hepinizden hayırlı bir kapı ve kolaylık için dua istiyorum
Tek vardiya sabit mesaili bir iş olsa belki yapabilirim ama sadece pazar günü izin oluyor
Neyse Rabb'im büyük bakalım Eki Görüntüle 3450130
Eki Görüntüle 3450129
mesela sen kilo verme döneminde haftada bir tatlı veya dondurma yiyormusun ve ona rağmen verebiliyor musun ?Her gun yersen olmaz ki kilo verme doneminde haftada 1 ara öğünde,kilo korumada haftada 2 defa farkli günlerde bir ara öğünde
Gecen hafta bir gün havuclu cevizli kek yedim bir dilim,bir gun cevizli kurabiye yedim 1 tane ve bu hafta 500 gr vermistimmesela sen kilo verme döneminde haftada bir tatlı veya dondurma yiyormusun ve ona rağmen verebiliyor musun ?
İlk kilolar hızlı gider ya hani. İstediğim o yani. 3 haftada 4 kilo vermiştim 2 sene önce. Ödemlerin yani sira yağ da gitmişti sanirimHızlı verilen kilolar hızlı alınıyor bunu fark ettim ben
Bide agir egzersiz e bir heves başlayıp bırakanlar çok oluyor az az ama devamlı olmalı bence
Bende bir yerden başlamak istiyorum bakalım
Tamamen bırakmak sürdürülebilir değil cidden. Sağlık sorunun vardır, hayatindan tamamen çıkarmak zorunda kalırsın o başka ama kilo için bana da mantıklı gelmiyor.1 dilim ekmek/2 yk makarna/2 yk pirinc pilavi (basmati ise 3)/bulgur 3 yk
Tabaklarinda lif protein karb dengesi olmasi gerekliben birakmadim hic cunku benim normal yaşamım böyle, tamamen bırakırsam yedigim anda etkiler şişerim
bende dün yemiştim o zaman lenacım da demişti haftada bir kez ye diye haftaya o çikolatayı yiyeceğim 1 adet çokanat baklava ahahhaah şaka bi yana teşekkür ederim bilgiler için :)Gecen hafta bir gün havuclu cevizli kek yedim bir dilim,bir gun cevizli kurabiye yedim 1 tane ve bu hafta 500 gr vermistim
Bu haftada cok cok islak kek yapip yicem bir dilim
Ama bir dilim yiyip birakicaksin bu kadar...
Sen bakkız meyve bilenem yemiyorum yazıyorum her yere sağa sola seni de çok gördüm bu grupta meyvelerle kinolarla meyvelerle öğün yapıyorsun bak o kadar katı gidemem kendimi tanıyorum yani ekmek yoksa et salata olmalıki karnım doysun ya da sabah tereyağında pişmiş yumurta yerim yani yulafla doymam yani ahahahahama kiraz delisi ben dolapta görsem yemiyorum inşallah 50leri görürüm ne diyeyim :)
yaSen bakLeyl35 tabaklarına bence tam örnek menüler
Aklın yolu bir ben de diyorum haftada 1 tatlı ye diye hayatından tamamen çıkarmak olmaz.Bak 3 gün detoks yaptım sonra bünyem şaştı aldım verdiğim kiloyu mesela benim diyetisyenim (ki Leyla tavsiye etmişti sağolsun) önermez, tatlı haftada 1 verir, ayrıca istediğim canımın çektiği birşey varsa akşam yemeği mesela verir tartı günlerinde. Kendimi kısarken hiç kilo veremiyordum düzenli ve dengeli yemeye bir başladım çok iyi verdim.
Hayir olmadi diyorum ya ben diyetle sporu birlikte ilerlettim o yuzden uzun surede verdimİlk kilolar hızlı gider ya hani. İstediğim o yani. 3 haftada 4 kilo vermiştim 2 sene önce. Ödemlerin yani sira yağ da gitmişti sanirim
Cunku tekrsr 82lere çıkmamıştim ben. Su an 73-74 arasi gidiyorum. 73ü görmek için çok zorlandım mesela. Millet 2 ayda 10-12 kilo veriyor. İsteğim bu da değil. 60 kilo hedefim var. Ben buna ulasmak için gecen yıl ağustostan beri çırpınıyorum. Çoktan gitmeliydi bence. Ayda 1 kilo bile vermiş olsam 61'i hic yoktan gorebilmeliydim bu zamana kadar
Tamamen bırakmak sürdürülebilir değil cidden. Sağlık sorunun vardır, hayatindan tamamen çıkarmak zorunda kalırsın o başka ama kilo için bana da mantıklı gelmiyor.
Bu arada 90li kilolardan inmissiniz 56 kiloya sarkma oldu mu?
Dİsarda yürüyüş yapmayı çok istiyordum ben de ama hem sicak hem de yürüyüş yerine Leslie tarzı egzersizlerin daha etkili olduğunu duydum.
Detoks nedense cazip geliyor hep bize dimiSen bakLeyl35 tabaklarına bence tam örnek menüler
Aklın yolu bir ben de diyorum haftada 1 tatlı ye diye hayatından tamamen çıkarmak olmaz.Bak 3 gün detoks yaptım sonra bünyem şaştı aldım verdiğim kiloyu mesela benim diyetisyenim (ki Leyla tavsiye etmişti sağolsun) önermez, tatlı haftada 1 verir, ayrıca istediğim canımın çektiği birşey varsa akşam yemeği mesela verir tartı günlerinde. Kendimi kısarken hiç kilo veremiyordum düzenli ve dengeli yemeye bir başladım çok iyi verdim.
Oh afiyet olsunbende dün yemiştim o zaman lenacım da demişti haftada bir kez ye diye haftaya o çikolatayı yiyeceğim 1 adet çokanat baklava ahahhaah şaka bi yana teşekkür ederim bilgiler için :)
Evet ya 3 günüm boşa gittiDetoks nedense cazip geliyor hep bize dimi
Sonucunu bildigimiz halde...
Bile bile lades
Ben hep yulaf yemiyorumki
yok canım sadece seni kastetmedim yulaf chia yedim diyen bir çok arkadaşım var burada genel kastetmiştim konuşmamı sende de gördüm hani böyle gronola tarzı şeyler netten baktım içinde yulaf filan yazıyordu onu demek istedim yoksa öğünlerin çok güze afiyet olsunBen hep yulaf yemiyorumkikinoada bu sene bir kere yedim
Pzrtesi lorlu omlet yemistim mesela ilk öğünde...
Eki Görüntüle 3450140
Ara ve akşam da şu sekildeydi
Eki Görüntüle 3450141
Eki Görüntüle 3450142
Lutfen bahaneler uretmeyelim hemen ispatlarim ne yedigimi valla
Mesela cumartesi akşamı şöyleydi
Eki Görüntüle 3450143
Yulaf kinoa chiamis
Bunu duydum daha iyi oldum şimdiSporsuz sadece diyetle daha hizli veriliyor cunku yag kaybi yaninda kas kaybida oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?