Yaa mezun olma ama lütfenKore dizilerinde gördüm nazar degmesin diye kollarini öpüyorlarolsun mezun kupasinda görüşürüz
Canım çok geçmiş olsun önemli olan sağlık Allah korusun miniğimiSelam kilo bildirimini yapayım kızım bisikletten düştü dudağı yarıldı o yüzden bu vakite kaldım zaten tartıda kıyafetle tok karnına oldu kızımın dudağı çok kötü şişti dikişlikti ama diktirmedim
Hedef kiloma ulasinca diyelimYaa mezun olma ama lütfen
Ayy cok gecmis olsunSelam kilo bildirimini yapayım kızım bisikletten düştü dudağı yarıldı o yüzden bu vakite kaldım zaten tartıda kıyafetle tok karnına oldu kızımın dudağı çok kötü şişti dikişlikti ama diktirmedim
Ellerine sağlık biz de çok denedik canım yemiyor ki benim eşekler koklayıp totişlerini dönüp gidiyorlar kaç kere yaptık hep sokaktakilere verdik sonra onlar yedi.LenaG kedilere boyle mamalar hazirlayip porsiyonlayip kaldiriyorum aksam öğünü olarak yediriyorum belki sende denersin
Tavuk ciger bir paket,1 kabak,1 patates,1 cay bardagi pirinç,zencefil,zerdecal,karabiber,pulbiber,biraz sirke,biraz zeytinyag... Bunlari pisirip soguyunca blendirla özleştiriyorum
Ciger yerine tavuk etide olur ama göğüsle degilde bagetle pisirip ke.ikleri sonra icinden aliyordum.. tavuk cigerfavorileri
Eki Görüntüle 3441330
Aaa tekrar diyince hatirladim sana daha oncede demistim galiba bu mama olayiniEllerine sağlık biz de çok denedik canım yemiyor ki benim eşekler koklayıp totişlerini dönüp gidiyorlar kaç kere yaptık hep sokaktakilere verdik sonra onlar yedi.
Mama da çok seçiyorlar yedikleri mama da çok pahalandıhele bir tanesi illa mamayı avucuma koyacağım avucumdan yiyecek
Teşekkürler canım kankişimCanım kaptanım. Eksiye düşmemize çok seviniyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş yinedeSelam kilo bildirimini yapayım kızım bisikletten düştü dudağı yarıldı o yüzden bu vakite kaldım zaten tartıda kıyafetle tok karnına oldu kızımın dudağı çok kötü şişti dikişlikti ama diktirmedim
Himmm iyi fikir teşekkürlerKizlar size bir tavsiye... Semizotu,haslanmis nohut, kornişon tursu,biber tursusunu doğrayıp yogurtlayip dolaba kaldiriyorum... Tavuk pisir yanina koy oldu bitti,tek basina bile yeterli proteinin lifin hepsi birarada.. prebiyotik bir öğün yani deneyin mutlaka4-5 gün falan rahat dayaniyor semizotu tek başına cabuk ölüyor ya yogurtla bulusunca uzun süre dayaniyor
Eki Görüntüle 3441312
Mezun olsanda bize eğitmen olarak gözün üstümüzde olsun canımHedef kiloma ulasinca diyelimmezun olmak toz olmak gibi oluyor dimi
Bende de fobi var çok istiyorumm kullanmayı da torun öğretmeye uğraşıyor ama bu yaştan sonra elimi kolumu kırarım diye korkuyorumAyy cok gecmis olsunbisiklete karsi fobim var,kardesim bayramda ogretecem sana demisti onun üstüne bunu duydum ya ogrenmeyecegim
Zencefil zerdacalLenaG kedilere boyle mamalar hazirlayip porsiyonlayip kaldiriyorum aksam öğünü olarak yediriyorum belki sende denersin
Tavuk ciger bir paket,1 kabak,1 patates,1 cay bardagi pirinç,zencefil,zerdecal,karabiber,pulbiber,biraz sirke,biraz zeytinyag... Bunlari pisirip soguyunca blendirla özleştiriyorum
Ciger yerine tavuk etide olur ama göğüsle degilde bagetle pisirip ke.ikleri sonra icinden aliyordum.. tavuk cigerfavorileri
Eki Görüntüle 3441330
Sağol canım benim.hoşgeldinnn
Geçmiş olsun
Çok şükür canım biyopsi alınacaktı. Başka bir tedavi uyguluyorlar şu an. Evdeyiz çok şükür. Ama bariz küçülme olmuş. İnşallah ilaçlar bitinceye kadar kalmaz. İlaçlı tomografi çekildi salı günü. Araya bayram da girince sonuçlar bayram dönüşüne kaldı mecbur.Eşin nasıl oldu canım geçmiş olsun
Ben hep burdayim sizinle sohbet etmek dertlesmek fikir alisverisinde bulunmak cok kiymetliTeşekkürler canım kankişim
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş yinede
Himmm iyi fikir teşekkürler
Mezun olsanda bize eğitmen olarak gözün üstümüzde olsun canım
Bende de fobi var çok istiyorumm kullanmayı da torun öğretmeye uğraşıyor ama bu yaştan sonra elimi kolumu kırarım diye korkuyorum
Zencefil zerdacalne güzel sağlıklı beslenmeyi onlarada uyguluyorsun yiyen minnoslara afiyet olsun
Çok şükür tamamen temiz olur insallahSağol canım benim.
Çok şükür canım biyopsi alınacaktı. Başka bir tedavi uyguluyorlar şu an. Evdeyiz çok şükür. Ama bariz küçülme olmuş. İnşallah ilaçlar bitinceye kadar kalmaz. İlaçlı tomografi çekildi salı günü. Araya bayram da girince sonuçlar bayram dönüşüne kaldı mecbur.
Bende tek benim kızım var sanıyorum.Ellerine sağlık biz de çok denedik canım yemiyor ki benim eşekler koklayıp totişlerini dönüp gidiyorlar kaç kere yaptık hep sokaktakilere verdik sonra onlar yedi.
Mama da çok seçiyorlar yedikleri mama da çok pahalandıhele bir tanesi illa mamayı avucuma koyacağım avucumdan yiyecek
Ayy cok gecmis olsunbisiklete karsi fobim var,kardesim bayramda ogretecem sana demisti onun üstüne bunu duydum ya ogrenmeyecegim
Uzman biriyle bisiklet sürmeyi öğrenince hiç sıkıntı olmuyor kızlar. Belediye yetişkinler için geçen yıl kurs açmıştı sıfırdan öğrendim. Üçüncü gün yarış yapıyordum. Korkmayın ben öğrendiysem siz de kolay öğrenirsiniz.Teşekkürler canım kankişim
Bende de fobi var çok istiyorumm kullanmayı da torun öğretmeye uğraşıyor ama bu yaştan sonra elimi kolumu kırarım diye korkuyorum
Çok şükür Sibelim tamamen yok olmasını görmek nasip olsun. Sağlığına kavuşsun eşin.Sağol canım benim.
Çok şükür canım biyopsi alınacaktı. Başka bir tedavi uyguluyorlar şu an. Evdeyiz çok şükür. Ama bariz küçülme olmuş. İnşallah ilaçlar bitinceye kadar kalmaz. İlaçlı tomografi çekildi salı günü. Araya bayram da girince sonuçlar bayram dönüşüne kaldı mecbur.
Olmayanlar da böyle uzaktan kıskanıyorEvet çok haklısın benim komşular la çok gezmem oluyor yada bana geliyor davet ediyorum hemen hemen hergun kahve içiyoruz
YaaaUzman biriyle bisiklet sürmeyi öğrenince hiç sıkıntı olmuyor kızlar. Belediye yetişkinler için geçen yıl kurs açmıştı sıfırdan öğrendim. Üçüncü gün yarış yapıyordum. Korkmayın ben öğrendiysem siz de kolay öğrenirsiniz.
Cakide iş kalmamisŞeytan dürttü duramadım. Allahım günah olmasın.Sormazsam çatlayabilirim. Cevap vermeyebilirsin
Cakinin Gelini kuzum kayınvaliden çakilik yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?