Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabahtan beri mu mesajımı arıyorum
Ne yazıkki mu bildirim doğruymuş resmen bu hafta açlıktan geberdim yeni 85.20 indim. Herhalde o hafta adet olduğum için geri gelmiş kilolarım
Sabahtan beri mu mesajımı arıyorum
Ne yazıkki mu bildirim doğruymuş resmen bu hafta açlıktan geberdim yeni 85.20 indim. Herhalde o hafta adet olduğum için geri gelmiş kilolarım
En guzel maceralar sen iyi ol yeter ki,hepsinin ustesinden gelirsin bir bebegi dunyaya getirmek,onun her anina şahit olmak büyüdüğünü izlemek, duygularini kesfetme anına tanık olmak, kendini tanimak kendini kesfetmek bence
En guzel maceralar sen iyi ol yeter ki,hepsinin ustesinden gelirsin bir bebegi dunyaya getirmek,onun her anina şahit olmak büyüdüğünü izlemek, duygularini kesfetme anına tanık olmak, kendini tanimak kendini kesfetmek bence
Günaydın Arefemiz mübarek olsun. Biz birkaç gündür bağ evindeyiz. Tartı o nedenle farklı
Kilo bildirimi
Gecen hafta:77.9
Bugün:77
Fark:0.9
Yüzde:1.16 Asenr snmzElhanMthn83 Eki Görüntüle 3441181
Merhabalar, Günaydın
Salı günü : 69.35
Bugün : 69.00
Aradaki Fark : -350 ElhanAsenr snmz
Ve İzninizle 1 Hafta İzin istiyorum Çünki Evde Olmayacağım, grupları sıkıntıya sokmak istemem , geldiğimde kaldığımız yerden devam Eki Görüntüle 3441182
M kızlar çok moralim bozuk arife günü biliyorsunuz oruç oruç tutmak çok sevap akşam oğlum pizza istedi zaten akşam yemeğinde pizza yemiştim oğlan da isteyince üç dilim de ondan yedim gece birde yani dünkü menüyü yazsam da akşam komple bozdum diyebilirim neyse gece susuzluktan uyandım sabah ezanı okunuyordu oruçlu olacağımı unuttum kolayı diktim muhtemelen ezan okunurken diktim diye hatırlıyorum ve sonuç oruç tutamadım asaroğlu toza başladım
Selamlar canlar Bu hafta hiç aktif olamadım
Davama delil tanık listesi hazırlamakla uğraştım tüm tramvalarim geri geldi resmen
Çekişmeli boşanma davası çok zor süreç biran önce bitse keşke ama daha yeni başlıyoruz bunu da biliyorum
Bayram tatilinde umarım toparlarim kendime gelirim tatil planlarım var sonrası kafam yerine gelmiş bir şekilde aranız da olmak istiyorum