• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Hemen dünün bildirimlerini yapıp kilomu paylaşıyorum.
14 haziran cuma
Sabah 10.00
1 simit

Öğlen 13.00
1 kase çorba,
Yarım porsiyon tavuk döner

Akşam 18.00
Ton balıklı salata

Su:2,5 lt
10.436 adım
IMG_7419.jpeg
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Asenr snmz Asenr snmz

Kilo paylaşımı;

Geçen hafta: 86,7
Bu hafta: 85,7
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,15 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Asenr snmz Asenr snmz
Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim 🥰

Kilo paylaşımı;

Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim 🥰
Kuşum çok güzel :KK60:
Fotoğraf unutuldu mu acaba ☺️

Bildirimimi yapayım
Sonra kaçacağım bugün çok işim var, evi derleyip toparlamam çamaşırları yıkayıp ütüleri yapmam sonra da valizleri hazırlamam gerekiyor bi de o arada alışverişe gitmem gerekecek gün bana yetecek mi bakalım bugün 😎

Geçen hafta: 63,05
Bu hafta: 61,85
Fark: -1,2
Yüzde: 1,90

IMG_7757.jpeg

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Nergis 35 Nergis 35
LenaG LenaG
Mthn83 Mthn83

Merhabalar, Günaydın
Salı günü : 69.35
Bugün : 69.00
Aradaki Fark : -350 😊
Ve İzninizle 1 Hafta İzin istiyorum Çünki Evde Olmayacağım, grupları sıkıntıya sokmak istemem 😊, geldiğimde kaldığımız yerden devam
Eki Görüntüle 3441182
Canım tebrik ederim yalnız salı gününü değil c.tesiyi baz alıyoruz C.tesi 69.85 bildirim yapmışsın bu durumda eksin 0.850 :KK200:
Gunaydin kizlarrr ilk tartim. Gruba girdigimle kilom ayni :KK43:((( LenaG LenaG Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Günaydın canım sabit kalmak da güzel :KK200: ama bayramdan sonra eksiye düşmeye odaklanıyoruz :KK60:
Canım tebrik ederim salı tartını baz almışsın sanırım çünkü geçen c.tesi 81.65 olarak bildirim yapmışsın eksin 0.450 :KK200:
Tebrik ederim canım :KK200:
Geçen hafta 65.25
Salı 66.00
Bugün 64.70
-550 Gr
Tebrikler canım :KK200:
Cumartesi 70.95
Bu hafta 69.80
Fark -1.150 🩷
Ve ben uzun zaman sonra 6 lı rakamları gördüm 🥲
60 lara hoşgeldiiin tebrik ederim :KK200:
Kilo paylaşımı;

Tebrik ederim canım
22 haziranda tartı bildirimleriyle başlayacaktık normalde ama Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. kaptaniçem bir çözüm bulur
Günaydın canım tebrik ederim :KK200:
Eki Görüntüle 3441215
Cumartesi: 65.0
Bugün: 64.45
Fark : 0.55 :KK66: buna da şükür🥰
Nergis 35 Nergis 35 LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 :KK60:
ooo kaptaniçem tebrikler :KK60:
Günaydın kızlar ❤️😍😍
Günaydın çiçeğim :KK60:

Back