Sağol canımCanım benim
Kızlar seni etiketlesin bence daha güzel dönüşler alırlar
Hadi şimdiden hayırlı olsun
Canım safra taşı yada idrar yolu enfeksiyonu mide ağrısı ile karisabiliyor. 2 gündür devam eden sancı yemekle ilgili değildir.
Canım benim geçen yıldan beri ara ara ağrır kaç defa doktora gittim bir reflü denildi bir ülser olabilir denildi. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan iyileşirCanım benim
Kızlar seni etiketlesin bence daha güzel dönüşler alırlar
Hadi şimdiden hayırlı olsun
Canım safra taşı yada idrar yolu enfeksiyonu mide ağrısı ile karisabiliyor. 2 gündür devam eden sancı yemekle ilgili değildir.
Afiyet olsun canım Sütlü biber yemeği ilk kez duydum nasıl.bir yemek acabaKahvaltı 10:30
2 yumurta, 2 dolu yk.yulaf, 2 dolu yk. Lor, 3yeşil biber, maydanozlu vebaharatlı omlet
Nohut kadar tereyağlı ve tuzsuz
3 zeytin
2 salatalık
Gün boyu su ve 600 ml. Tilya kürü
1 büyük fincan filtre kahve
Akşam yemeği bugün gecikti 19:45
1 su bardağı yarım yağlı kutu sütten yaptığım yoğurt
2 kaşık yoğurtlu sütlü biber yemeği
3 tavuk ciğeri 2 si az yağda kızarmış 1 i haşlanmış
Yarın kaseden az haşlanmış taze fasülye yağsız
1 elma dilimi patates yağsız
3.5 litre su
Selenyum takviye
Yatarkende elma sirkeli su
Elhan
Gurur duyarım elemanım hem kendi gurubunu hem rakip gurubu sevindirdi diye insalahhh canım benimSen kaybettin kaptanim
1.1 kg nun istune bi eksi 500 daha ekle cumartesiye kadar insallah
Ufak hırsızlara şifa afiyet olsun canımMenüm
Sabah yok (ödem soğuk çay)
Öğlen 4 YK tavuk sitenin sadece tavuğu ve 4 çatal spagetti limonlu salata(yağsız)
Arada misbon şeker 1 tane
Akşam 1 kase cacık (işten geç geldim ve çok aç olduğum için yemeğe saldırmak adına yedim)
1kase ton balıklı salata(ton baligimin birazı ufak hırsızlar tarafından çalınmış olabilir)
Su 1.5 lt vardır sanırım umarım
Adım 10 bin
Elhan LenaG Asenr snmz
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin mikrobik olaymi acaba sicakda Çok oluyor böyle vakalarPzt menüm
Sabah 11.00 1 tb ekmek 2 dilim kaşar 1 haş yumurta bal kaymak
Akşam 19.30 4 sarma 1 dolma ayran
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah 12.00 yarım tabak fellah köftesi ayran 1 poğaça
Akşam21 00 1 tabak salata yarım tb ekmek
Su 3 ltElhan Asenr snmz
Bugün bildirimi yapamadım sabah tartıldım ama yazamadım cmt 69.8 salı 70.0 çocukların ikiside çok hasta oldu istifra ateş karın ağrısı serum yaptırdık şimdi iyiler şükür
Canım resimli tartı bildirimi yapacaksin birde hergün yediklerini günlük paylasacaksin sayfayı aktif takip edince alışırsın zaten cumartesi den sonra 1 hafta bayram arası olacak sonra salı ve cumartesi düzenli tartı bildirimi olacakKizlar neyin bildirimini yapicam cevap gelmedi ama listede yanlış yazmışım 77 kiloyum demin tartıldım. Beyin bildirimini yapacam menjmun mu menu mu, onceji gunden bilemiyorum oisyeronde ne yemek cikcagini ki
Afiyet olsun canımPzt menüm
Sabah 11.00 1 tb ekmek 2 dilim kaşar 1 haş yumurta bal kaymak
Akşam 19.30 4 sarma 1 dolma ayran
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah 12.00 yarım tabak fellah köftesi ayran 1 poğaça
Akşam21 00 1 tabak salata yarım tb ekmek
Su 3 ltElhan Asenr snmz
Bugün bildirimi yapamadım sabah tartıldım ama yazamadım cmt 69.8 salı 70.0 çocukların ikiside çok hasta oldu istifra ateş karın ağrısı serum yaptırdık şimdi iyiler şükür
Günaydın mavi kaptanGünaydın kızlar
Afiyet olsun canım Sütlü biber yemeği ilk kez duydum nasıl.bir yemek acaba
Gurur duyarım elemanım hem kendi gurubunu hem rakip gurubu sevindirdi diye insalahhh canım benim
Ufak hırsızlara şifa afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin mikrobik olaymi acaba sicakda Çok oluyor böyle vakalar
Canım resimli tartı bildirimi yapacaksin birde hergün yediklerini günlük paylasacaksin sayfayı aktif takip edince alışırsın zaten cumartesi den sonra 1 hafta bayram arası olacak sonra salı ve cumartesi düzenli tartı bildirimi olacak
Günaydın defneefeGünaydın kizlar
İlk bildirim tartı fotoğrafı oluyor.Kizlar neyin bildirimini yapicam cevap gelmedi ama listede yanlış yazmışım 77 kiloyum demin tartıldım. Beyin bildirimini yapacam menjmun mu menu mu, onceji gunden bilemiyorum oisyeronde ne yemek cikcagini ki
Günaydın kaptanımTatlım transferde kaptanın seçme özgürlüğü var .
Canım Elhan ablayı veyaSabah tartıldım ama resim cekilceni bilmiyordum (yarın sabah çeksem ins) ilk günüm diyette diyet toz siparis verdim gelince başlarım bir iki güne aç karnına bı kaşık.
Kilom 77,25Elhan Asenr snmz arkadaşlar bu kişileri etiketlemis yanlışsa.soyleyin ltf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?