Rica ederiz bitanemDoktorunla konuşursan o tür bir antidepresan başlar sana. Henüz öyle birşey bizde kesfetmedik.
Ellerine sağlık canım
Kaptanlar kiloda da rakip maşallah
LenaG canım ellerine sağlık
Hiç destek olamıyorum bu ara kusura bakmayın
Karışmak gibi olmasında N nergis35 kaptanım Kırmızı takımda I Ilyusa 1.1 kilo vermişti. En fazla kilo veren oydu.Asenr snmz tebrikler canım
Elhan transfer hakkımı unutmabenicicegi ni verip
LenaG Yi almak ıstiyorum
Estağfurullah canım Medine bugün ki eksisi fazla idi evet ama cumartesi ye bu kadar veremez diye lena dan umutluyum o yüzden böyle düşündüm
Afiyetler olsun canım kalori sayımı mı yapıyorsun sen peynir hep ölçülüİyi akşamlar
11.06.2024 Salı
Sabah 2 bardak soğuk filtre kahve
Kahvaltı 1 yumurtadan 4 yk yulaflı,soğanlı biberli omlet,1 dilim tbe,30 gr beyaz peynir,5-6 şeker domates,çay şekersiz
Ara yok resmen unuttum
Akşam 19:30 2 kepçe soğuk ayranaşı,6 yk z.yağlı taze fasulye,naneli limonlu soda
3.5 lt su
5000 adım
Elhan Nergis 35
Mutfak tartısı mi kullanıyorsun canım kalori takipli diyetmi yapıyorsunİyi akşamlar
11.06.2024 Salı
Sabah 2 bardak soğuk filtre kahve
Kahvaltı 1 yumurtadan 4 yk yulaflı,soğanlı biberli omlet,1 dilim tbe,30 gr beyaz peynir,5-6 şeker domates,çay şekersiz
Ara yok resmen unuttum
Akşam 19:30 2 kepçe soğuk ayranaşı,6 yk z.yağlı taze fasulye,naneli limonlu soda
3.5 lt su
5000 adım
Elhan Nergis 35
Valla canım bende anlamadımEllerinize sağlık canlar hakkınızı helal edin gerçekten çok uğraş veriyorsunuz
Afiyet olsun
Sana güveniyorum canım benim
Hayırdır geçmiş olsun sıkıntı mı yaptı ne oldu
Tesekkur ederim yarın bildirim yapacagum yazıyor listede menümü mu yazacağım acaba? Biraz anlatanilirmsnz süreç nasıl işliyor neler ywzicamGünlük ihtiyacın olan proteini , sağlıklı karbonhidratıni alırsan takviyeye ihtiyacın kalmaz kuzum. Sabah kahvaltında iki yumurta , badem, ceviz , çiğ fındık sınırsız yeşillik ye. Salatan bol olsun. Acikacagim diye sartlama kendini. Bol su iç ...
Sağol kaptanımEstağfurullah canım Medine bugün ki eksisi fazla idi evet ama cumartesi ye bu kadar veremez diye lena dan umutluyum o yüzden böyle düşündüm
Afiyetler olsun canım kalori sayımı mı yapıyorsun sen peynir hep ölçülü
Evet canım mutfak tartım var ekmeği,peyniri hep ölçüyorum çünkü diyetisyenim gram olarak yazıyor. Kaç kalori aldığımı bilmiyorum listeme uymaya çalışıyorum sadeceMutfak tartısı mi kullanıyorsun canım kalori takipli diyetmi yapıyorsun
Sağol canımGeçmiş olsun canım. 2 yudum soğuk süt dene ben içince midem biraz rahatlıyor
Bencede kaç yıldır kullanıyorumbozulmuş olabilir
1 yeşil çay içtim biraz iyi geldiAfiyetler olsun canım
Menun güzel canım afiyet olsun miden nasıl oldu canım
Canım benimCanım benim sen çok yoğun çalışıyorsun benim vaktim var hem hoşuma gidiyor
Hadi şimdiden hayırlı olsunValla canım en kısa zamanda tartıyı değiştireceğim benim psikolojimi bozdu
Bir 3 kilo fazla çıkıyor bir 2 kilo eksik çıkıyor
Canım safra taşı yada idrar yolu enfeksiyonu mide ağrısı ile karisabiliyor. 2 gündür devam eden sancı yemekle ilgili değildir.Ağrıtacak birşey yemedim
En son öğünüm 15:30 da yaptım
3 yk nohutlu bulgur pilavı
1 kanat yemiştim
Dünden beri hafif vardı bu gün biraz daha şiddetlendi
Sen kaybettin kaptanimEstağfurullah canım Medine bugün ki eksisi fazla idi evet ama cumartesi ye bu kadar veremez diye lena dan umutluyum o yüzden böyle düşündüm
Afiyetler olsun canım kalori sayımı mı yapıyorsun sen peynir hep ölçülü
Sus kız kendini açık etmeSen kaybettin kaptanim
1.1 kg nun istune bi eksi 500 daha ekle cumartesiye kadar insallah
Afiyet olsun çok iyi olmuşMenüm
Sabah yok (ödem soğuk çay)
Öğlen 4 YK tavuk sitenin sadece tavuğu ve 4 çatal spagetti limonlu salata(yağsız)
Arada misbon şeker 1 tane
Akşam 1 kase cacık (işten geç geldim ve çok aç olduğum için yemeğe saldırmak adına yedim)
1kase ton balıklı salata(ton baligimin birazı ufak hırsızlar tarafından çalınmış olabilir)
Su 1.5 lt vardır sanırım umarım
Adım 10 bin
Elhan LenaG Asenr snmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?