Valla canım en kısa zamanda tartıyı değiştireceğim benim psikolojimi bozduBazen anlamsız sonuçlar oluyor
Bak senin anlamsız sonucun tartiymis
Vay be ıslık ıslık
Yaa bende kötüyüm
Geçen yaprak sarma doldurdum tencereye pisirecegim eşime bunun adı neydi diye sordum. Boş boş yüzüme bakıyor adam
Evin yolunu unuttum demem yakındır
İnşallah takıma güzel bir eksiyle katkı yapacağım kaptanım
Geçmiş olsun cnm.Selam kızlar fizik tedaviden anca geldim ya giderken de gelirken de klimalı otobüste şakır şakır terledim kollarımdan damladı hep bir teyze bana mendil verdi ay çok utandım ne bileyim bu nasıl bir terlemek yaaa fizyoterapistten de kırk kere özür diledimkadın sırt bölgemi sürekli kurulamak zorunda kaldı
Bu arada kupa masajı çok güzel birşeymiş yaa acayip uykum geldi
Sağol canımGeçmiş olsun cnm.
Bende öyle çok çabuk terlerim özellikle kafamdan aşağıya. Hiç sevmediğim bişey
Allah bu sıcakta dışarıda çalışmak zorunda olanlara kolaylık versinBen de şimdi girdim dış cekimim vardi öluyorum
Amin canimAllah bu sıcakta dışarıda çalışmak zorunda olanlara kolaylık versinşimdi düğünler mezuniyetler derken senin işler de yoğunlaşmıştır.
Ne yedin neden öyle olduMidem çok ağrıyor ya sanki içinde taş varmış gibi
Ağrıtacak birşey yemedimNe yedin neden öyle oldu
Geçmiş olsun canım. 2 yudum soğuk süt dene ben içince midem biraz rahatlıyorMidem çok ağrıyor ya sanki içinde taş varmış gibi
bozulmuş olabilirValla canım en kısa zamanda tartıyı değiştireceğim benim psikolojimi bozdu
Bir 3 kilo fazla çıkıyor bir 2 kilo eksik çıkıyor
Ellerinize sağlık canlar hakkınızı helal edin gerçekten çok uğraş veriyorsunuzSevgili ArkadaşlarLenaG canımın içi bu hafta yukarıdaki tablomuzu hazırladı. Hepimiz adına ona çok teşekkür ediyorum.
Ben de değiştirdim teşekkür ederim kaptancım.
Afiyet olsunKahvaltı
1 yumurta
Beyaz peynir
Şekersiz çay
Öğlen-aksam
75 Gr balık
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık eşimin dönerinden çok az aldım
1 lt su
6000 adım
Elhan Asenr snmz
Sana güveniyorum canım benimİnşallah takıma güzel bir eksiyle katkı yapacağım kaptanım
Hayırdır geçmiş olsun sıkıntı mı yaptı ne olduMidem çok ağrıyor ya sanki içinde taş varmış gibi
Afiyetler olsun canım
Menun güzel canım afiyet olsun miden nasıl oldu canım
Günlük ihtiyacın olan proteini , sağlıklı karbonhidratıni alırsan takviyeye ihtiyacın kalmaz kuzum. Sabah kahvaltında iki yumurta , badem, ceviz , çiğ fındık sınırsız yeşillik ye. Salatan bol olsun. Acikacagim diye sartlama kendini. Bol su iç ...Kızlar ıstah kapatan takvıye tavsıyesı lutfencok acıkanlara (antıdepresan yuzunden)
Şifa olsun tatlım. Terlemek iyidir utanma tartıyı düşün mutlu olSelam kızlar fizik tedaviden anca geldim ya giderken de gelirken de klimalı otobüste şakır şakır terledim kollarımdan damladı hep bir teyze bana mendil verdi ay çok utandım ne bileyim bu nasıl bir terlemek yaaa fizyoterapistten de kırk kere özür diledimkadın sırt bölgemi sürekli kurulamak zorunda kaldı
Bu arada kupa masajı çok güzel birşeymiş yaa acayip uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?