Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo veren herkesi kutluyorum Bugün artı gelenler cumartesi eksi göreceklerdir
Maviş kızlarım kutluyorum hepinizi harikasınız
Cumartesiye bu performansları bekliyorum sizden ilk kaptanlık deneyimimde başardık sagolun
Kaptanım çook teşekkür ederim.
Ben hergün kayınvalidemlerde de hergün menü bildirimi yapıcam kilomu eve gelince salı veya cumartesi hangi güne denk gelirse dönüşümüz ona göre tartı paylaşırım bayramda da umarın 42 gündür yaptığım gibi yaparım ilk olarak bavuluma tüm bitkilerimi koydum
Şaşılacak kadar sakinim
Kaderde ne varsa başımıza o gelir, umutsuz da deyilim, kimbilir hangi günahıma kefarettir, kimbilir sabrettiğim için ne sevaplar alıyorumdur, bunlar ihtimaller, umutlar
Birde yakınım dediğim insanların ne kadar yakın olduğunu gördüm, bunlarda yaşananlar
Salı kilo kontrol tartı bildirimlerimizi bizimle paylaşan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederiz.
Kaptanlarımızın kilo verme yüzdesi sonucuna göre salı transfer avantajını Nergis 35
kaptanım almıştır.
Tebrikler kaptanım. Transferini gerçekleştirebilirsin.
tesekkur ederım bosuna almayayım. kıperın mu kullanıtyorsun. yorumlarda kapattıgını gormedım dıyen cok olmus. ya arkadasımın onerdıgı aserola toz vardı ondan mı alsam ama uc tane antıdepresan ıcıyorum (yanı aynı ılacın 3 hapı) ıse yaramaz dıye para vermek ıstemıorum. ıstah kapatıcı bısey lazım bana.
Salı kilo kontrol tartı bildirimlerimizi bizimle paylaşan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederiz.
Kaptanlarımızın kilo verme yüzdesi sonucuna göre salı transfer avantajını Nergis 35
kaptanım almıştır.
Tebrikler kaptanım. Transferini gerçekleştirebilirsin.
Ya bu nasıl oluyor kafayı yiyeceğim adet olduğum için mi acaba
Diyetimi hiç bozmadım akşam yemekli misafirim vardı onlara sofrayı kurdum
Kendime bir bardak limonlu su yaptım
çay çerez hazırladım
1 tane şekersiz çaydan başka ağzıma hiç birşey sürmedim.
En son ki öğünüm dün saat 15:30 yemiştim
16:30 bir sütlü kahve içmiştim
Üstüne 10 bin adım yürüdüm
Yani güzel eksi beklerken ben nasıl bu kadar artıya geçtim moralim çok bozuldu
Kan değerlerime düzenli baktırıyorum tiroid den dolayı, b12 düşmüştü en son. İlaç yazdı doktor, az önce görüştüm ‘bitti mi ilacın’ diyor, ‘hangi ilaç?’ diyorum. O kadar kötü bir hastayım
Bende de var o unutkanlık mesela bugün haşlamak için yumurta koydum tüpe haşlandı zannediyorum meğerse hiç altını yakmamisim eşim bu yumurta çiğ dedi farketti
Çok yemek yaktım çay demledim zannedip sıcak su yaptım
Selam kızlar fizik tedaviden anca geldim ya giderken de gelirken de klimalı otobüste şakır şakır terledim kollarımdan damladı hep bir teyze bana mendil verdi ay çok utandım ne bileyim bu nasıl bir terlemek yaaa fizyoterapistten de kırk kere özür diledim kadın sırt bölgemi sürekli kurulamak zorunda kaldı
Bu arada kupa masajı çok güzel birşeymiş yaa acayip uykum geldi