Hayırlı olsun kaptanım.Diğer arkadaşlar bildirim yapmayacaklar sanırım onları beklemek istedim ama geç saate kalabilir. O yüzden @zeyneppk üzülerek uğurluyor mavişlere ve @gezegenfeza takımımıza davet ediyorum
Bu gidişle ben de deneyeceğim, acaba ben de verir miyim kiBende döner ekmek yedim ertesi gün kilo vermişimne alakaysa
Ramazandan sonra ben de öğün artırmayı deniycem bakalım canım. Hep 2 öğün yapıyorum, diyet yapmadan da öyleydi. Yıllardır vücudum buna alıştı galiba, azıcık şaşırtalım bakalım.Demekki aç kalinca metabolizma yavaşlıyor yüksek kalorili birşey yiyincede asiri çalışıyortabi bunun sonucunda gidip hergun döner yemeyin canım sayfa sakinleri
Teşekkür ederim canım kaptanım.Güle güle git güle güle gel
Bence çok abartılacak bir şey yok canım, sabah zaten yememişsin. Ramazanda birçok diyetisyen iftardan sonra güllaç veriyor demek ki yenilebilir. Sen sadece öğle yemeği yiyip akşamı da güllaçla kapatmışsın bu yüzden sorun varmış gibi gelmedi bana. Yol ödem yapabilir tabi ki.İyi akşmlar canlar,
Bugün diyetisyen günümdü serbest öğün yapalım dedi ama benimki biraz serbest gün oldu:)
Sabah kefirli smoothimi içtim 3 gibi tavuk döner dürüm yedim. 5 gibi bir dilim güllaç yedim . Günü kapattım.
7000 adımım var 4.5 lt su içildi. Cumartesiye Allah kerim artı çıkabilirim yol ödemi vs olabilir
Elhan Cordelia LenaG
Sana da afiyet olsun canım.Çok da abartı olmamış bence canım güllaç o kadar kalorili bir tatlı değil çoğu diyetisyen veriyo güllaç burda gördüğüm kadarıylatavuk döner dürüm de serbest öğün olur oldu bitti işte bugün ben de dışardaydım bütün gün ben de lahmacun yedim ama pişman değilim
Afiyet olsun papatyacım.
Canım bölgesel hareketlere yönelmen gerekir. Kilo verirken sıkılaşmayı da sağlamak zorundayız. Sen istediğin kiloya düşsen de özellikle göbek bölgesinde bazı sarkmalar olabiliyor (bende var maalesef ve toparlanacak gibi durmuyor. Zayıfladığımda deri sarkması olacak). Sporla o kısımları toparlayabilirsin bence.Kızlar siz doğum sonrası göbeğinizi nasıl verdiniz? Ben hamile kalmadan önceki kiloma indim ama vücudum eskisi gibi değil hala göbeğim varbugün bir heves tam hamile kaldığım ay aldığım şort etek vardı onu giydim denemek için fermuar kapandı ama görünüşü beni mutlu etmedi baya dar geldi en az 4 5 kilo vermem lazım gibi duruyo düzgün görünmesi için pantolonlar düzgün olunca oldu bu iş demiştim ama olmamış daha
Bend hep 2 öğün yiyorum genelde hep böyleydi. 3 öğün çok gelir bana yaRamazandan sonra ben de öğün artırmayı deniycem bakalım canım. Hep 2 öğün yapıyorum, diyet yapmadan da öyleydi. Yıllardır vücudum buna alıştı galiba, azıcık şaşırtalım bakalım.
Hayırlı yolculuklar kaptanımMutluannecim istersen cuma günü bildirim yapabilirsin.
Ben de cumartesi yola çıkacağım bildirimimi cuma iftardan önce yapmayı planlıyorum.
Aynn canım bu seferde inşallah çok yemekten kilo almamAslında doğru yapmışsın canım aç kalarak kilo vermek doğru değil şimdi artı çıksan bile o ödem olacak vücudunda karbonhidrat su tutacak hiç moralini bozma sağlıklı ama daha çok yemeye çalış
Teşekkür ederim canım evet geçen hafta çok ödem atıcı içtim.Ctesiye kadar serbest yeme ama çokta az yeme aç kalmadan sağlıklı menüyle ilerle bir de ödem atıcılardan iç bence direnci kırmış olursun canım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Erkeklerin çiğlikleri bitmez malesef. Sorumluluğunu aldığın bir canı kapıya atmak nedir yani tüm sevgisiz kalpsiz yüzünü sana göstermiş. O ne kadar çirkinleşirse çirkinleşsin sen duruşunu bozma. Aldırma boşver herkes kendine yakışanı yapar.
Tebrikler canım
Evet canım teşekkür ederim bakalım inşallah bu hafta iyi giderSeni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını ben de yaptımdirek ödem olarak kaldı vücudumda sonra yavaş yavaş yemeyi arttırdım çok şükür normale döndü. Birden toptan bırakmak yerine porsiyonlarını hafiften arttırırsan daha verimli olabilir
Çok artı değilsin canım, hemen verirsin bunu da.
Tebrik ederim fezacım, güzel eksi. Bak burda olman hemen nasıl yaradı.
Tebrik ederim kaptanım.
Tebrikler canım, güzel eksi görmüşsün.
Sabit olman da güzel canım.
Artı olmamak iyidir canım.
Şişkinlik gibi bir durum var galiba canım.Cumartesi 68.9
Bugün 69.8
+900
Bak işte vücudun değişikliğe ihtiyacı varmış, çok sevindim canım tebrikler.
Kızlar ikinizi de tebrik ederim,Kaptanlarin Bildirimleri
LenaG
Cumartesi 107.25
Salı 106.45
Fark : 0.8
Eki Görüntüle 3410439
Ece Didem
Cumartesi 107.10
Salı 107.10
Fark : 0
Eki Görüntüle 3410441
Salı transfer hakkınıLenaG kazanmıştır. Tebrikler kaptanım.
Ece Didem kaptanım bir an önce sağlığına kavusmani dileriz.
Tebrik ederim canım güzel eksi.Eve yeni geldim kusura bakmayın
Cumartesi 69.7
Salı 69.3
Fark -400 gr
Tebrikler canım._200 gr cordeliam
Regl yüzündendir canım, kısa sürede gider.
Dönerden sonra eksi gelmek te nimettirBend hep 2 öğün yiyorum genelde hep böyleydi. 3 öğün çok gelir bana ya
Teşekkür ler canım 67 kırarsam direnç kilo kırmış olcmÇok artı değilsin canım, hemen verirsin bunu da.
Tebrik ederim fezacım, güzel eksi. Bak burda olman hemen nasıl yaradı.
Tebrik ederim kaptanım.
Tebrikler canım, güzel eksi görmüşsün.
Sabit olman da güzel canım.
Artı olmamak iyidir canım.
Şişkinlik gibi bir durum var galiba canım.
Bak işte vücudun değişikliğe ihtiyacı varmış, çok sevindim canım tebrikler.
Kızlar ikinizi de tebrik ederim,LenaG canım güzel eksi görmüşsün yine. Ece Didem artı gelmemen de iyi olmuş canım. Zaten rahatsızsın bu halde bu sonuç gayet iyi.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrikler canım.
Regl yüzündendir canım, kısa sürede gider.
Afiyet olsun canım güzel menü
Sonunu izlemedim canım, düştüğü yere baktım çok üzüldüm. Sonunun güzel olmasına çok sevindim.Sonu güzel olunca seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?