- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
Çok da abartı olmamış bence canım güllaç o kadar kalorili bir tatlı değil çoğu diyetisyen veriyo güllaç burda gördüğüm kadarıylaİyi akşmlar canlar,
Bugün diyetisyen günümdü serbest öğün yapalım dedi ama benimki biraz serbest gün oldu:)
Sabah kefirli smoothimi içtim 3 gibi tavuk döner dürüm yedim. 5 gibi bir dilim güllaç yedim . Günü kapattım.
7000 adımım var 4.5 lt su içildi. Cumartesiye Allah kerim artı çıkabilirim yol ödemi vs olabilir
Elhan Cordelia LenaG
Canım güzel menüİyi akşmlar canlar,
Bugün diyetisyen günümdü serbest öğün yapalım dedi ama benimki biraz serbest gün oldu:)
Sabah kefirli smoothimi içtim 3 gibi tavuk döner dürüm yedim. 5 gibi bir dilim güllaç yedim . Günü kapattım.
7000 adımım var 4.5 lt su içildi. Cumartesiye Allah kerim artı çıkabilirim yol ödemi vs olabilir
Elhan Cordelia LenaG
Etmeyeceğim çünkü vermedimİstersen etme rakibem
_200 gr cordeliamKinoalihatun @Tesnim1903 @60kiloyum @ada81 @kumsal68 @ffestinalente Jasminium84 @pastelfit @tomrs @HuzuRRR
Bildirimlerinizi bekliyoruz
Kızlar oruç tutan çalışan olabilir sadece hatırlatmak amacıyla yazıyorum
2 aydır diyetteyim ya küçük bi ödülü hakettim bence :) ama midem çok şişti bulandı alışmışım hafif yemeye.Çok da abartı olmamış bence canım güllaç o kadar kalorili bir tatlı değil çoğu diyetisyen veriyo güllaç burda gördüğüm kadarıylatavuk döner dürüm de serbest öğün olur oldu bitti işte bugün ben de dışardaydım bütün gün ben de lahmacun yedim ama pişman değilim
Teşekkürler kaptan:)Canım güzel menüzaten diyetisyenin sana onay vermiş güllaç hafif bir tatlı üstelik erken kapatmışsın günü afiyet olsun adımlar ve su da güzel.
Sahi sen İst.e geliyordun değil mi ? Hayırlı yolculuklar
Şimdi yazıyordum, yeni girebildim eve kusura bakmayınKinoalihatun @Tesnim1903 @60kiloyum @ada81 @kumsal68 @ffestinalente Jasminium84 @pastelfit @tomrs @HuzuRRR
Bildirimlerinizi bekliyoruz
Kızlar oruç tutan çalışan olabilir sadece hatırlatmak amacıyla yazıyorum
Aynen öyle canım ben de o yüzden ara ara yiyorum sevdiğim şeyleri benim diyetisyenim her hafta bir ödül öğünü veriyo o şekilde daha kalıcı oluyo2 aydır diyetteyim ya küçük bi ödülü hakettim bence :) ama midem çok şişti bulandı alışmışım hafif yemeye.
Ama arada bunu yapmazsak saldırma psşkolojisi devre girer. Yaşam stili oluşturmak gerek
Afiyet olsun canımİyi akşmlar canlar,
Elhan Cordelia LenaG
Cumartesi 68.9
Bugün 69.8
+900
Eve yeni geldim kusura bakmayın
Cumartesi 69.7
Salı 69.3
Fark -400 gr
_200 gr cordeliam
Allah kolaylık versin canım, kişi sayısı çokmuş. Mutlaka bolca meze ve salata çeşidi yap. Hem dolu görünür, hem de doyurur. Yapması da kolay olur.Abla şimdi evde resmen 30 kişi olcaz hatta daha fazlamenüler vallaha çok güzel
Maşallah ikinize de canım, güzel bir ömrü olsun inşallah. Çok mutlu olacağı bir yuvası olsun..Tanıştırayım Doçka hanım
Nereliler canım, ot falan deyince merak ettim.Simdi karşı tarafın yemeklerinde hep böyle değişik otlar vs oluyornerden bulunur bile bilmiyorum birde baya yemek yapınca olmazsa boşa gider diye korkuyorum sarma dolma olsa ooo hemen ama çok hoş ince birşey bence de
Afiyet olsun canım çok güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?