O zaman iştahını baskılayck başka bişey varsa dene canım mesela yeşil çayda iyi geliyorEvde yoğurt dahil hiçbiri yok canım
Kıskanç çekemiyorHatırladım şimdi.Nevreste me de takılıyordun.
Yukarıdaki cumlene cevap verme hakkım doğdu
Eki Görüntüle 3410508
Beyaz leblebi var, onunla birlikte yeşil çay olabilir aslında. Teşekkür ederim canım önerilerin için.O zaman iştahını baskılayck başka bişey varsa dene canım mesela yeşil çayda iyi geliyor
Rica ederim canım bende bazen açlık krizleri geçiriyorum irade önemliBeyaz leblebi var, onunla birlikte yeşil çay olabilir aslında. Teşekkür ederim canım önerilerin için.
Dayanacağım canım, yoldan çıkarsam bugünkü artıları da üstümden atamam. Cumartesiye eksi gelmem lazım, canım kaptanımRica ederim canım bende bazen açlık krizleri geçiriyorum irade önemli
5.5 oldu:) ama çok sık gitmiyorum wcye emzirdiğim için mi bilmiyorum :)4,5 lt su içsem yatağı wc ye sermem lazım
Ablacım ben yarın gidicem ne kdar geç bildirim yaparsam o kadar iyi cumartesiye kadar belki ödemlerimi atmış olurum :)Mutluannecim istersen cuma günü bildirim yapabilirsin.
Ben de cumartesi yola çıkacağım bildirimimi cuma iftardan önce yapmayı planlıyorum.
Çok alışmışım ya hafif yemeye böyle biraz düzen dışına çıkınca hemen kilo alacakmışım gibi hissediyorum dengelemeyi psikolojik olarak da öğrenemedim:))Bence çok abartılacak bir şey yok canım, sabah zaten yememişsin. Ramazanda birçok diyetisyen iftardan sonra güllaç veriyor demek ki yenilebilir. Sen sadece öğle yemeği yiyip akşamı da güllaçla kapatmışsın bu yüzden sorun varmış gibi gelmedi bana. Yol ödem yapabilir tabi ki.
Afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş
Gayet ince görünüyorsun maşallahHatırladım şimdi.Nevreste me de takılıyordun.
Yukarıdaki cumlene cevap verme hakkım doğdu
Eki Görüntüle 3410508
Gaza gelip bir fotoğraf paylaşmazsa ben de kıskanç olduğunu düşüneceğim canım.Kıskanç çekemiyor
Maşallah taş gibisin
Evet mutlaka paylaşmalıGaza gelip bir fotoğraf paylaşmazsa ben de kıskanç olduğunu düşüneceğim canım.
Teşekkür ederim çok zarifsin.Taş olma yolun da ilerliyoruz bitanem.
Sağ ol bitanem.Gayet ince görünüyorsun maşallah
Bir kadın isterse dünyada değiştiremeyeceği hiçbir şey yok.Evet mutlaka paylaşmalı
Bende yaza kadar olmak istiyorum inşallah oluruz
Rica ederim gerçekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?