Temiz temiz misSelamlar kızlar nasılsıniz herkes iyidir umarım ben boya badana işine giristim bugünev dandini yeni gelen arkadaşlar var sanırım hosgelmisler
Ne şartlarda ev arıyorsun canım benim vaktim oluyor bakarım gün içinde bir ilan görürsem atarım sana özelden belki tuttururuz bir tane gönlüne göreMerhaba Arkadaşlar
Dualarınızda banada yer verin
Kimin duası kabul olur bilinmez
Hayırlısı ile bir ev buluyum
Eşyalarımız tertemiz gelsin
Yerleşiyim artık
Çok zor böyle muallakta olmak
Çok yoruldum
Kolay gelsinSelamlar kızlar nasılsıniz herkes iyidir umarım ben boya badana işine giristim bugünev dandini yeni gelen arkadaşlar var sanırım hosgelmisler
Biz duamızı yapacağız Ecem.Merhaba Arkadaşlar
Dualarınızda banada yer verin
Kimin duası kabul olur bilinmez
Hayırlısı ile bir ev buluyum
Eşyalarımız tertemiz gelsin
Yerleşiyim artık
Çok zor böyle muallakta olmak
Çok yoruldum
Mavıyım kuzum senınde mı yedıklerımde gozun kaldı doğruyu söyleOf of kara kara düşünüyorum aklımdan çıkmıyor kaç tane yesem diye ah ahpapatyam sen mavi takimdasin demi tatlim
Yanı evet ben ay sonu hedefim 63@tomrs sadece zaman kaybeder di mi
Nasıl doyacaksın bir kaşıkla. Ispanaktan bi tabak ye bişey olmaz sebze.Yürümez olur muyum kaptanimmmmservis kaşığı değil yemek kaşığı yemek yediğimiz kaşık
Bende şöyle çorba içersem eğer yemek yiyemiyorum o çorba beni tıkıyorNasıl doyacaksın bir kaşıkla. Ispanaktan bi tabak ye bişey olmaz sebze.
Kolay gelsin canımSelamlar kızlar nasılsıniz herkes iyidir umarım ben boya badana işine giristim bugünev dandini yeni gelen arkadaşlar var sanırım hosgelmisler
Hoşgeldin canimAmin canım inşallahçok bıraktım kendimi artık toparlama vakti yarın bildirim yaparım bende çok heyecanlıyım acaba tartı ne diyecek
Servis kaşığıda neYürümez olur muyum kaptanimmmmservis kaşığı değil yemek kaşığı yemek yediğimiz kaşık
Hiç kullanmamServis kaşığıda ne
Marmelat biraz fazla gibi geldi onun disinda cok guzel afiyet olsunİyi akşamlar
18 mart menüm
10.00 kahvaltı
1 dilim karabuğday ekmeği
Yarım avokado
60 gr keçi peyniri
3 ceviz
Mantar kapya ve yeşil biber sote
2 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı
2 yemek kaşığı dut kurusu
15.00 ara
1 yeşil elma
5 badem
19.00 akşam
2 kepçe sütlü kabak çorbası
4 ev yapımı köfte
Salata
2 kaşık ıspanak yemeği
3.5 lt su+ 4000 adım
Elhan Cordelia zeyneppk
Teşekkürler listemde bu şekilde olduğu için öyle yedimMarmelat biraz fazla gibi geldi onun disinda cok guzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?