Bu hafta çok yoldan çıktım canım. Kendimi kandırmaya gerek yokUzun zamandir ilk kez yiyorsan ödül gibi düşünafiyet olsun dengelersin
Çok az canım ya o kadarı ıspanak çorba zaten kalorisi az seylerYürümez olur muyum kaptanimmmmservis kaşığı değil yemek kaşığı yemek yediğimiz kaşık
Yüzleş bence yoksa devamı gelir. Daha güzel planli başlarsın yaz geliyor yazzzz heyyy biraz daha gayrettt istediğimizi giymeyelim miiiBu hafta çok yoldan çıktım canım. Kendimi kandırmaya gerek yok
Yarın diyetisyen var ve ben listenin yakınından geçmedim. Kadın istersen erteleyelim diyor
Yani bilemiyorum gidip yuzlessem mi acaba tartiyla birinin karşısında olmak belki farklı gelir
Gidip dar bı pantolon alsam en güzeli galiba
Çorba yiyince sisiyorum yiyemiyorumÇok az canım ya o kadarı ıspanak çorba zaten kalorisi az seyler
Bence yüzleşmek daha iyi geliyor ertelersen ipin ucu kaçıyor canım ...Bu hafta çok yoldan çıktım canım. Kendimi kandırmaya gerek yok
Yarın diyetisyen var ve ben listenin yakınından geçmedim. Kadın istersen erteleyelim diyor
Yani bilemiyorum gidip yuzlessem mi acaba tartiyla birinin karşısında olmak belki farklı gelir
Evet çok güzel ama ben ekmeksiz yenmediği için bıraktımHiç yemedim, çok övüyorlar, gün gelir yolum düşerse tadına bakmak isterim
Üzme kendini zaten her hafta birinci oldun bu hafta da senin olsun ben her cumartesi tıka basa kaçamak yapıyorum şimdi yarın sen güzel bir detox hazırlarsın kendine hepsi giderBu hafta çok yoldan çıktım canım. Kendimi kandırmaya gerek yok
Evde korselerim bile bol geliyor. En son dar gelen bir elbisem vardı. Çok güzel oldu ama üst kısım (göğüs kısmı) bomboş kaldı üstümden düşüyorYüzleş bence yoksa devamı gelir. Daha güzel planli başlarsın yaz geliyor yazzzz heyyy biraz daha gayrettt istediğimizi giymeyelim miii
Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayırlı bir ev nasip etsin inşaAllahMerhaba Arkadaşlar
Dualarınızda banada yer verin
Kimin duası kabul olur bilinmez
Hayırlısı ile bir ev buluyum
Eşyalarımız tertemiz gelsin
Yerleşiyim artık
Çok zor böyle muallakta olmak
Çok yoruldum
Kolay gelsin, mis gibi kokar şimdiSelamlar kızlar nasılsıniz herkes iyidir umarım ben boya badana işine giristim bugünev dandini yeni gelen arkadaşlar var sanırım hosgelmisler
Öyleyse super canimTeşekkürler listemde bu şekilde olduğu için öyle yedim
Suyun icinde cubuk tarcin koyup gun boyu onu icersen tatli istegin azalirmi .Afiyet olsun
Kahvaltidaki lapami yoksa smoothie gibimi hersey cok guzel afiyet olsun canim
Erteleme bence genel vücutta yağlanma olmuş mu yoksa ödem mi yapmış görmüş olursun.Bu hafta çok yoldan çıktım canım. Kendimi kandırmaya gerek yok
Benim nişan elbisemi görseniz giydim ve dedimki ben gerçekten bu kadar kilolumuydum farkında bile değilmişim yaEvde korselerim bile bol geliyor. En son dar gelen bir elbisem vardı. Çok güzel oldu ama üst kısım (göğüs kısmı) bomboş kaldı üstümden düşüyor
Gideyim belki sürpriz olur
GİYELİİİİMMMMYüzleş bence yoksa devamı gelir. Daha güzel planli başlarsın yaz geliyor yazzzz heyyy biraz daha gayrettt istediğimizi giymeyelim miii
Lapa yaptım kaptanımÖyleyse super canim
Suyun icinde cubuk tarcin koyup gun boyu onu icersen tatli istegin azalirmi .Afiyet olsun
Kahvaltidaki lapami yoksa smoothie gibimi hersey cok guzel afiyet olsun canim
Banane yemekten yaaaa hiçbir yemek istediğini giymenin zevkini vermez benceGİYELİİİİMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?