- 26 Temmuz 2017
- 4.208
- 8.840
- 158
- 31
Bence baklava için de bozulmaz yaEkmek kadayıfı için diyet bozulmaz bak söyliyim sana. Şöyle baklava, fıstıklı kadayıf, Kıbrıs tatlısı vs olsa boz derdim ama cık değmez
Ben çok çikolatacı bi insan değilim ya malesef. O yüzden çikolatalı tatlılar pek bana hitap etmiyor ama tiramisu ve cheesecake için bozardım evet onları seviyorumBence baklava için de bozulmaz yaçikolatalı tatlı olması lazım şöyle profiterol ekler tiramisu falan hepsini ayrı ayrı o kadar özledim ki önüme gelse hayır diyemem heralde
Çok geçmiş olsunboynum ağrıyor bugün bir de kırgınlık var üzerimde. dün biraz üşüttüm galiba. akşam iftardan sonra adaçayı demleyeyim bari.
Evet nişanlıyımSen nişanlıydın sanki dimi? Ben düğün için kilo veriyosun diye düşünmüştüm düğün ne zaman?
Allah tamamına erdirsin inşallahEvet nişanlıyımbenim yurtdışı planı var bı 4-5 ay sonrası için gittikten sonra olcak düğünümüz ikimizde turkiyedeyiz
Amin inşallahAllah tamamına erdirsin inşallah
Sınav sonucu ne zaman açıklanacakmışAmin inşallahçok zorlu süreçlerdi benim için
4 hafta dediler şuan 18 gün geçti aciklansa rahatlicam direk vizeye basvurucamSınav sonucu ne zaman açıklanacakmış
İnşanlah canım yaaBozma moralini canım ya ben inceliyorum eminim sen de inceliyosundur benim de avuntum o
Geçmiş olsun tekrardan canımkoltukta ters oturdum da ondan oldu canım. şimdi daha iyi ama artarsa kızların tavsiyelerini uygulayacağım
Hayırlısı olsun inşallah canımEvet nişanlıyımbenim yurtdışı planı var bı 4-5 ay sonrası için gittikten sonra olcak düğünümüz ikimizde turkiyedeyiz
Afiyet olsun canım
Full fıstık kaplamalı kadayıf geldiEkmek kadayıfı için diyet bozulmaz bak söyliyim sana. Şöyle baklava, fıstıklı kadayıf, Kıbrıs tatlısı vs olsa boz derdim ama cık değmez
Gayet güzel idare etmişsin canım. Afiyet olsun emziklisin sen ihtiyacın varmış demekkiİyi akşamlar kızlar , bugün neden bilmiyorum açlığımı yönetmek çok zor oldu , arada böyle hissetmek normal mi bilmiyorum
17 mart menüm
10.00 kahvaltı
4 tane yulaflı poğaça
Domates slaatalık
1 dilim yeşil elma
15.00 ara
2 tane hurma topu
Filtre kahve
19.00 akşam
2 kepçe sütlü kabak çorbası
150 gr sulu köfte
2 çorba kaşığı ıspanak
Salata
1 çatal tiramisu
1 tatlı kaşığı güllaç
4 lt su+40 dk leslie+7000 adım
Bugün böyle ufak ufak kaçamaklae çok yemiş gibi hissettirdi ama bakalım salı günü tartı ne diyecek.
Elhan zeyneppk Cordelia
Büyük bir kaçamak değil ama inş kilo vermeme engel olmazlarAfiyet olsun canımgüzel menü
Full fıstık kaplamalı kadayıf geldifistiklarindan aldım 1 çatal "ay çok yedim yemem artık" diye havami attım daha önce görseydim mesajını
Yarım kase mercimek çorbası
1 karnıyarık 2 YK pilav mezelerden aldım salatadan bu kadar
Tüm gün 2 soda 500 ml su 2 fincan türk kahvesi
Spor 30 dk bölgesel 10 dk oryantal
2500 adım
Elhan Cordelia zeyneppk arke
Gayet güzel idare etmişsin canım. Afiyet olsun emziklisin sen ihtiyacın varmış demekki
İnşallah canım sen sınavı geçince Cordi sana bir havai fişek patlatır artık4 hafta dediler şuan 18 gün geçti aciklansa rahatlicam direk vizeye basvurucam
Mis gibi menü valla17 Mart pazar
Kahvaltı: kavurmalı yumurta (1 yumurtadan)
5 zeytin, peynir, kaşar
Marul, roka
Yarım portakal
Ara: ev yapımı cevizli sucuk (işaret parmağı kadar)
2 badem
Akşam: 1 tabak kuru fasülye
1 kaşık bulgur pilavı
Az turşu, az sumaklı soğan salatası
Su: henüz 1.5 lt
Egzersiz: en az 5 saat temizlik
Elhan Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?