Çok iyi yapmışsın. Sen kendi kendinin diyetisyeni olmuşsun heEvet doyuyorum. Daha az yemeye başladım evet ama daha az kilo veriyorum artık anlamadım. Çok uzun zamandır ilk kez tatlı yedimbı şaşırtayim dedim kendimi
Az verince motivasyonum kirilmiyor değil bazenÇok iyi yapmışsın. Sen kendi kendinin diyetisyeni olmuşsun he
Az kilo veriyorsan bu kilon kalıcı oluyor demektir yani mesela sen diyetini bozsan bile şu an bu senin oturmuş kilon bunun üstüne çıkmazsın. Dirençte bi yerde kırılıyor zaten hızlı bi şekilde düşüş görmeye başlıcaksın inşallah
Terleyip üşüttüysen tutulmuş olabilir canım boyun ağrısı kötü oluyor ne yazık kiteşekkür ederim canım.
teşekkür ederim canım. bir bakayım. sağ tarafa doğru ağrıyor.
KorktumKorktun mu
Maviş kızlar, bu hafta işi sıkı tutup ortalığın tozunu attırıyoruz tamam mıElhan kaptanım
kırmızı
uranus35
@Cordelia
serap911
@Ece Didem
@Lavinia_98
@tomrs
@minerva1988
@pastelfit
@sara_28
@HuzuRRR
@Jasminium84
@LESA76
@sibel_84
@Tesnim1903
@Kinoalihatun
@TemelinSafinazi
mavi
@zeyneppk
Mthn83
arke
@fesang
@Minicikfzt
Ellssa
@Papatyamaviss
@trueliving_
@Ceeeeeeeeeeee
@Mutlu1anne
yazarhanim35
@seyrulsefer
@aypare ackerman
@Keira-
@freejourney
Ben senin pazartesi gününden sonraki durumunu çok merakla bekliyorum canım. Bakalım yeni listenle neler olacak, şahsen ben çok umutluyum. senin için çok güzel olacak.Afiyet olsun hayret ettim şişkinlik yapmadı bu kimyon gerçekten işe yarıyor. Turşu da yiyecektim elim gitti geldi kendimi zor durdurdum
Bak canım benim tam ensendeyim. Yok öyle çöp kabı falan, bu hafta rekor gelecek senden yine. Dünü hemen unutuyoruz, bugün bomba gibi devam ediyoruz.Günaydın
Tembellik mi yorgunlukmu bilmiyorum. Sürekli yatsam hicbirsey yapmasam
Yaşlılığım kötü olur benim.
Bugün sorun yasamazsam omad yapıyorum. Dün mideme çöp kabı muamelesi yaptım çünkü
Mat ve Geometri son 2 aya bıraktım sözelleri bitirmeye çalışıyorum sırayla coğrafya tarih ve türkçe konu tekrarları bitmek üzere vatandaşlık kaldı her konudan sonra da olabildiğince soru çözmeye çalışıyorum. Her ne kadar iktisat mezunu olsam da sayısalım kötü yaAy benim de ders çalışmam lazım , nasıl planlıyorsun? O kadar uzak kalmışım ki
MisafirlikteyimMaviş kızlar, bu hafta işi sıkı tutup ortalığın tozunu attırıyoruz tamam mı
Benim büyük oğlum tarih aşığı istediğin konuyu anlatsın sanaMat ve Geometri son 2 aya bıraktım sözelleri bitirmeye çalışıyorum sırayla coğrafya tarih ve türkçe konu tekrarları bitmek üzere vatandaşlık kaldı her konudan sonra da olabildiğince soru çözmeye çalışıyorum. Her ne kadar iktisat mezunu olsam da sayısalım kötü ya
Pazartesi sabahtan bilgilerimi göndereceğim umarım aynı gün listemi verirNe zaman başlıyorsun diyetisyenle
Ben de adaçayı içiyorum regl söktürücü olarak ama biraz fazla kaynatmışım bu sefer biraz acı olduboynum ağrıyor bugün bir de kırgınlık var üzerimde. dün biraz üşüttüm galiba. akşam iftardan sonra adaçayı demleyeyim bari.
Canım afiyet olsun ama akşamki böreklerin miktarını yazmamışsın. İkisi birlikte fazla olmuş bence.Elhan
16 Mart 2024 Cumartesi
sahur;
peynirli 1 tk yulaf kepekli omlet
7 zeytin, 2,5 ceviz
domates salatalık biber
iftar;
kıymalı ıspanaklı el açması börek
peynirli su böreği
domates salatalık biber
çay
1 adet hurma fındık bitterden küp (ben yapmıştım)
wc sıkıntı diye çay faslından sonra 1 kupa açlık otu içtim.
1,5 lt su
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.Elhan 16 Mart menü
Kahvaltı 4 yk kuymak 2 dilim tbe
Ara kahve 1 avuç kuru dur
Akşam 18;50 karnabahar graten küçük servis tabağı 3 yk yoğurt
Su 1,5 litre
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.
Neyse ki aşırı kötü değil canım, başını okurken daha kötüsünü hayal ettim. Bugünden itibaren sağlıklı devam ettin mi cumartesi çok güzel sonuçlar alırsın. Bu arada Elhan, Zepnep ve spor varsa cordelia etiketliyorsun. Ama seni sıkıştırmamı istersen beni de etiketleyebilirsin tabiAyy mavi takımdayım hayırlısı bakalım. Bu hafta gelsin bol eksilerkeşke msj ları daha önce görseydim o kadar lokma tatlısı yemezdim bu hafta bol spor yapılacak kendime söz. gelelim menüye ,şimdiden özür dilerim bol cıslı menü
16 Mart cumartesi
Sahur sadece su içildi
İftar
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase mevsim salata
2 dilim çemensiz pastırma
1 kase cacık
Ara 10:00
Çayın yanına
5 adet lokma tatlısı
1 adet kıymalı börek
00:00
1 dilim ananas yanına şekersiz türk kahvesi
2 lt su spor yok
Elhan Mthn83 arke
Afiyet olsun canım, yarım ekmek döner sanırım oradaki. Eğer öyleyse sarmayla beraber karbonhidrat birazcık fazla olmuş olabilir ama adımların mükemmel.16 Mart menüElhan @Cordelia uranus35
Sahur da
Yarım kk peynir
Yarım dilim tb ekmek
Sahanda yumurta 1 adet
İftar
1 âdet Bağdat hurmasi
Yarım döner,2bucuk bardak ayran
Cin biber turşusu bolca
6 sarma ,(içinde bolsoganli havuc az pirincve bulgur ekli)
Çay yanina 2 ceviz,6 badem çok az Maraş tarhanası , greyfurt bir adet
11 bin adım 1100 puan Eki Görüntüle 3401894
Afiyet olsun canım güzel menü.
Geçmiş olsun biraz acıtır ama boynunu geriye doğru çek çok yavaşça sağa sola çevir 10 kere yap sonra da viks sürüp eşarp bağla iyi gelirboynum ağrıyor bugün bir de kırgınlık var üzerimde. dün biraz üşüttüm galiba. akşam iftardan sonra adaçayı demleyeyim bari.
süper öyleyse canım. Ben tüm kurutulanlardan zannettim.Dilimlenmiş kurutulmuş. Bikaçtane dediğim dilim sadece
Öncelikle sana ve babana geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim ikinize de. Ben aşırı spor yapamam ama güzel kilo veririm canımGeçen hafta ayağıma gaz sıkıldı. Spor yapamadım. Ramazan'a adapte olamadım şanslıydın. Üzerine bir de larenjit oldum.babamın hastane işleri falan. Bu hafta Allah'ın izniyle geçme şansın yok. @Cordelia bilir spor yapmaya başlarsam tozunu attırırım buraların. Yani bu hafta tadını çıkar bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?