Afiyet olsun hayret ettim şişkinlik yapmadı bu kimyon gerçekten işe yarıyor. Turşu da yiyecektim elim gitti geldi kendimi zor durdurdumAfiyet olsun canım menü çok güzel.
Benimde canım nohut istiyor
Kuru baklagiller vermiş bu listede
Bizde bu hafta pişiricez
Çok teşekkür ederim kaptanım
Aradığım liste çok teşekkür ederim bitanemElhan kaptanım
kırmızı
@uranus35
Cordelia
serap911
Ece Didem
@Lavinia_98
@tomrs
@minerva1988
@pastelfit
@sara_28
@HuzuRRR
@Jasminium84
@LESA76
@sibel_84
@Tesnim1903
@Kinoalihatun
@TemelinSafinazi
mavi
@zeyneppk
Mthn83
@arke
@fesang
@Minicikfzt
Ellssa
@Papatyamaviss
@trueliving_
Ceeeeeeeeeeee
@Mutlu1anne
@yazarhanim35
S seyrulsefer
@aypare ackerman
@Keira-
@freejourney
Ödül günün olsun canımAyy mavi takımdayım hayırlısı bakalım. Bu hafta gelsin bol eksilerkeşke msj ları daha önce görseydim o kadar lokma tatlısı yemezdim bu hafta bol spor yapılacak kendime söz. gelelim menüye ,şimdiden özür dilerim bol cıslı menü
16 Mart cumartesi
Sahur sadece su içildi
İftar
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase mevsim salata
2 dilim çemensiz pastırma
1 kase cacık
Ara 10:00
Çayın yanına
5 adet lokma tatlısı
1 adet kıymalı börek
00:00
1 dilim ananas yanına şekersiz türk kahvesi
2 lt su spor yok
Elhan Mthn83 @arke
Teşekkür ederimÖdül günün olsun canımYarın ve diğer günleri sağlıklı yiyeceklerle geçirirsen harika eksiler gelecek. Başarılar seninle olsun.
Afiyet olsun.
Takımlara girmek istiyor musunBeni ekleyecek misiniz?
Cumartesi tartı bildirimlerimiz fotoğrafli tarih ve nick belirtilerek yapılıyor canım. İlk sayfada tartı saatlerimiz var. Bildirimlere göre seçmeler yapılıyor. Bunlara dikkat edersek sağlıklı ilerleriz.Kilom 95.1 :)
Canım cumartesi belirtilen saatlerde Lig tablosunu, tartı bildirimlerini paylaşan üyelerin son kilolarini Masterfit sonuç tablosuna göre hazırlıyorum .Takimlardaki yarışmacılar bir de hazirliktakileri kapsıyor. O yüzden lig tablosunda yoksun.tamam canım yarın öğleden sonra atarım. Lig tablosundan çıkarmışsın beni
Allah azmini direncini kuvvetlendirsin.Burada sizlerde varsınız sorumluluklarım
Var benim
NiyekiHerkese iyi akşamlar . Ben ramazanda yokum arkadaşlar bilginiz olsun . Sağlıkla kalın
Teşekkürler kaptanımHello canim ben gelir gelmez aldim seni
Vaovv super menu afiyet olsun canim
Teşekkürler canım benimAfiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü. Sporunu da gördük maşallah.
Afiyet olsun canım, yine çok güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü. İnşallah hastalanmazsın.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü. Sporun da çok iyi.
Afiyet olsun canım güzel menü. Cennet meyvesi şeker açısından fazla olmuş sanki.
Kaçamaklar bence kaçamak bile sayılmaz canım. Menün güzel, sporların çok iyi.
O da ayrı dertEvet ya. Bi tık olsada kıpraştı kilom. Yinede şükrediyorum tabi. Karaciğer temizliği sonrası kilo alsaydım duraklama yerine.
O yazdıklarını bizde 3 erkek anca yer( tatlı hariç, onu yemezler)Valla benim ki alıyor ama hakikaten çok yiyor mesela kahvaltı 4 tost olmadı 5 yumurta falan gibi yarım kg su böreğini tek seferde yer 1 kg şekerpareleri mideye indirir hoş yine de bende 5 kg zayıf
Amin canım HepimizinkiniAllah azmini direncini kuvvetlendirsin.
Annemden öğrendim tüm yemeklere çay kaşığının ucuyla kimyon koyarAfiyet olsun hayret ettim şişkinlik yapmadı bu kimyon gerçekten işe yarıyor. Turşu da yiyecektim elim gitti geldi kendimi zor durdurdum
Hoşgeldinİyi yaptın canım seni bu hafta ihya edicem
Senin ellerine sağlık canımAradığım liste çok teşekkür ederim bitanemEllerine sağlık.
Est. karşılıklı rica edelim o zamanSenin ellerine sağlık canımo kadar uğraşıyorsun. Bizimkisi birkaç kırıntı tuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?