Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili Masterfit Ailesi , Cumartesi tartı bildirimleri sonucunda bu hafta Mavi Takım en yüksek kilo verme ortalamasını alarak şampiyon olmuştur. @serap911 kaptanımızı ve ekibini tebrik ederiz. Başarılarınız daim olsun. Mthn83 kaptanım ve takım arkadaşlarını gösterdikleri gayretten dolayı da tebrik ederiz. Bireyselde uranus35 en yüksek kilo verme yüzdesini alarak yeni etabımızın Kırmızı Takım Kaptanı olmuştur. Başarıların daim olsun kaptanım. Yeni etapta yeni heyecanlarla buluşma ümidiyle.
Sevgili Masterfit Ailesi , Cumartesi tartı bildirimleri sonucunda bu hafta Mavi Takım en yüksek kilo verme ortalamasını alarak şampiyon olmuştur. @serap911 kaptanımızı ve ekibini tebrik ederiz. Başarılarınız daim olsun. Mthn83 kaptanım ve takım arkadaşlarını gösterdikleri gayretten dolayı da tebrik ederiz. Bireyselde uranus35 en yüksek kilo verme yüzdesini alarak yeni etabımızın Kırmızı Takım Kaptanı olmuştur. Başarıların daim olsun kaptanım. Yeni etapta yeni heyecanlarla buluşma ümidiyle.
Kaptanlarım ben annemdeyım bıkere daha denk gelmıstı annemle tartım aynı cıkıyor sanırım o yuzden annemın tartısını bugünü baz alıyorum yıne kendı tartımıda ekledim yinede Cumartesı 64.50 Bugün 63.70 Fark -800
Evet buğün regl oldum üstüne tartıldım 67 66 bekler Ken yine aynı aamaa aynadan inceldigimi görüyorum o yüzden üzülmüyorum Cumartesi 68.400 Bugün 68.600 +200 6 günlük oruçla ne alaka ysa ElhanMthn83Cordelia
Geçen hafta 61.50 Bu hafta. 62.85 Fark 1.35 Sahur yapmıyorum iftarda biraz abartıyorum suyu az içiyorum 5 gün spora gidiyorum 3 aletli pilates 2 Ems belki ondan bilmiyorum çok üzgünüm Mthn83 kaptanım Elhan Kendimi toparlıyorum hemen inşallah
Selamlarr herkese tam izne ayrılırken eksime bakarmisiniz daha önceleri nerelerdeydin sarkisini armağan ediyorum kendime
Geçen hafta 66.3 Bu hafta 64.9 Eksi. 1.400 ElhanMthn83@corde Elhan kaptanım izine ayrılmak istiyoruz mayıs ayında yine sahalara dönmeye niyetliyim ama yine buralarda gezinecegim fırsat buldukça Hepinize çok teşekkürler emeklerinize yureklerinize sağlık
Merhaba kizlar bir kaç saat önce regl oldum ve tartima da yansımış . Geçen hafta 73,7 Bu hafta 72,5 Fark -1,2 ( eksi çok güzel ama birkaç gün önceki gördüğüm eksiye göre mutlu etmedi beni maalesef) Elhanserap911
Elhan kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum, menülerimi düzenlemeliyim, iştah neden arttı bulmalıyım, troid ilacını bıraktım diye mi kilo veremiyorum bulmalıyım. Sadece tartı bildirmek istiyorum, kilo artmadan tekrar dönebilirim inşaAllah Mthn83 kaptanım, çok üzgünüm, kendimden çok takıma zarar verdiğim için
İyi akşamlar kaptanım bu ara iyi hissetmiyorum yorgunluk uykusuzluk var tamamen unutmuşum burayı çok özür diliyorum tartıldım iftar öncesi hemen Geçen cumartesi 65.90 Bugün 64.75 Fark - 1.15 kg Elhan
İyi akşamlar kaptanım bu ara iyi hissetmiyorum yorgunluk uykusuzluk var tamamen unutmuşum burayı çok özür diliyorum tartıldım iftar öncesi hemen Eki Görüntüle 3401817 Geçen cumartesi 65.90 Bugün 64.75 Fark - 1.15 kg Elhan