- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ya canım sen resmen benim yedigimin 3 te 1 ini yiyorsun, aç geziyorsunEki Görüntüle 3401764
Geçen Cumartesi: 66.55
Bugün : 66.65
Fark : +100 gr
Ramazandan bence
Açlıktan ölsem yeri ama eksi yok
serap911
Cordelia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım sen resmen benim yedigimin 3 te 1 ini yiyorsun, aç geziyorsunEki Görüntüle 3401764
Ramazandan bence
serap911
Cordelia
Sağol CanımAyyy şahane çok tebrik ediyorum
TeşekkürlerEveeeet güzel bir sonuç daha
İyiki sondaki 5 olmuşEki Görüntüle 3401764
Ramazandan bence
serap911
Cordelia
O zaman yoldan çıkarsan kim tutacak seni
Ben sahursuz tutunca hiç acıkmıyordum ama sahur hafif geçirilirse vücuda şifadırAma sahur yapmazsan da çok acıkmaz misin
Ooo bende hazırlığa gideyim o zaman menü mecburi mi oradaÇıkmadan dengeyi bulmaya çalışacağım
Bu arada sevdiğim tatlı, hamurişi yiyebilirim, çok sıktığım zaman patlama yaşıyorum, sadece takımlar etkilenmesin ve oruçlunun canı bişey çekmesin diye menü yazmak istemiyorum
Elim kolum, gözüm kulağım senin olsun
Evet, ben de utanıyorum, yazarken parmağım gitmiyorOoo bende hazırlığa gideyim o zaman menü mecburi mi orada
Neyse ben gitmeyeyim buraya yazarken utanıyorum
Yerken utansam bide
Hmm bence bir denesin eğer rahat tutabilirse o şekilde devam etsin yada sahurda hafif yesinBen sahursuz tutunca hiç acıkmıyordum ama sahur hafif geçirilirse vücuda şifadır
Ben sahur yapmiyorumHayırlı olsun canım güzel başlangıçlar güzel neticeler olsun inşallah
Yaa ben de iftar sonrası tatlı krizi için hurmalı fıstık ezmeli minik toplar yapayım her akşam 1-2 tane yerim diyodum
O zaman bu hafta sahursuz oruç challenge yapıyo muyuz ️
Hosgeldin canim bol eksilerin olsun insallah
Yokluğunda adına şiirler yazdıgim gadinnn
Hahahahah çok şükür hayatımdasınYokluğunda adına şiirler yazdıgim gadinnn
Bunları da not aldım canım sağol.Ben peynir olarak sert keçi peyniri kullandım içinde eriyip kaybolmadı çok güzel oldu tadı. Kapya ve yeşil biber birlikte kullandım afiyet şifa olsun