- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.034
- 88
- 30
Tebrik ederim harika sonuç
Çok teşekkür ederim kıslarSuperrrrçıtır çıtır
Çok şükür balımTebrik ederim canım herşeye ve herkese inat eksiyim diyorsun
Harikasın canım
Harika gidiyorsun canım gelsin 8 ler
Sıkma canını oluyor öyle
Tebrik ederim canım
Canım kaslarda şişkinlik olmuş olabilir
Alışması için zaman ver
Bana şişkinlik yapacak şeyleri yemedim öncelikle (mesela yoğurt, listem uzun aslında), uzun süreli açlık yapıp bir de yarım saat yüzdüm oldu da bitti.Ne yaptın dün bizde yapalım
Dün akşam yediğin bir şey o tadı bırakmış olabilir mi canım. Beyaz leblebi falan iyi gelebilir bence.Kızlar ağzımda çok çirkin bir tat var sabahtan beri midem de bulanıyo sabah normal kahvaltı yaptım hiç düzelme olmadı ne yiyim iciyim bilemedim sizce nasıl geçer
Afiyet olsun canım, menün güzel. Bisküviyi keşke yememiş olsaydın, tek tatlıyla kalsaydın.
Afiyet olsun canım, rahatsızlığın sebebiyle dengeli bir menü olamamış ama sen iyi ol önce.
Afiyet olsun canım, menün güzel, suyun az.
Börek ve baklava olmasaydı harikaydı her şey. Bunun gibi durumlarda en azından birini yemesek daha iyi olur canım, afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, diyetisyen listesi diye biliyorum. Poğaça da onun tarifiydi galiba. Suyun ve adımların çok güzel. Kimse tarif istemediyse benim için paylaşabilir misin?
Öncelikle kızın için tekrar geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşsin inşallah.
Menün yine her zamanki gibi çok güzel, tebrik ederim.
Afiyet olsun canım. İki gün üst üste nutella ve krem peynir yemişsin, eminim miktarları azdır ama ikisi de yağ deposu. Sürülebilir peynirler maalesef sağlıklı değilmiş (ben de çok severim).
Teşekkür ederim canım, evet sonuç verdi. Çok mutlu oldum.Tebrik ederim harika bir eksi
Maşallah
Harikatebrik ederim
Tebrik ederim
Vuhuuu dün sonuç vermiş harika tebrik ederim
Tebrik ederim
Canım benim reglim 7-8 gün ve hep yoğun oluyordu, 15 gün sadece regl olmadan geçirebiliyordum. Çoğu doktor buna normal diyordu. Sonra prof. dr.a gittim. Asla normal değil, ya sürekli doğum kontrol hapı kullanacaksın ya da spiral takacağız dedi. Bu arada normal spiral kanamayı arttırır (arkadaşım da kanaması çok çok az oluyor diye onu taktırdı mesela), benimki ilaçlı olan. İlaçlı spiral kanamayı ya çok azaltır ya da tamamen durdururmuş. Ben normal regl belirtilerini (şişkinlik, karın ağrısı) yine yaşıyorum (eskiye oranla daha hafif) ama kanamam bazen hiç olmuyor bazen de lekelenme ya da akıntı gibi oluyor. Sadece tuvaletteyken peçeteye gelecek kadar az yani. Çok detay verdim kızlar kusura bakmayın lütfen.Spiral istememe rağmen doktor bana takmadı kanama miktarını daha da artıracak dedi çok şaşkınım benim de kanamam aşırı yoğun oluyor neden öyle dedi acaba bana ya ben de mi taktirsam
İşini garantiye al, onlara sor canım. Bugün oğlum da oruç tutuyor, ben regl yüzünden tutamıyorum hala, menüyü onlar belirledi. Akşam güzel bir sofra kurulacak onlara.Evet aklımda iftara bulgur pilavı ile tavuk salata var bizimkiler menüyü değiştirmese
Canım ya keşke bir faydamız dokunsa. Doktor bunun için herhangi bir şey vermiyor mu sana.ağrı kesicilerle geziyorum ama olmuyor bir türlü şiştim de şiştim yani tamam ben ne zaman regl olsam 2 kg fark ederim ama daha olmadı kiii
Geceleri hele kıvranıyorum artık
İnşallah hasta olmazsın canım. Kabızlık için bir şeyler denedin mi.Kaç gündür kabızlık çekiyorum canım ya diyorum ya 70 beni asla birakmak istemiyo haftaya inşallah artık kurtulurum midem de çok bulanıyo bugün hasta olmuyorumdur inşallah
Çok geçmiş olsun canım, neden alerji olduğun belli mi?Kızlar birkacgundur kollarımda kaşıntı başladı ellerimde ayaklarda yüzde şişme kizarti var alerji ilacı jel kullanıyorum faydası göremedim önümüzdeki hafta cildiye gideceğim , ilk kez başıma geliyor modum düşük ve kafaya takıyorum kötü sekilde ve odem de yapmistr
Teşekkür ederim canım, zahmet oldu. Önceki sayfalarda paylaştığını da gördüm kaydettim. Mutlaka yaparım ben bunu.Tabikii ablacım
• 3-4 tane YULAF POĞAÇA
Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayıp karıştıralım, yumuşak bir hamur kıvamı elde edeceğiz. Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim. 15-20 tane çıkacak. 180 derecede hafif kızarana kadar pişirelim.kahvaltıda 3-4 adet yiyebilirsin yanında 1 tane yaş meyve ile dedi. Pizza gibi oluyo çok güzel ve doyurucu
- 4 su bardağı yulaf ( blenderdan geçirip un haline getirelim, yulaf unu kullanacaksak 3 su bardağı ekleyelim)
- 2 adet yumurta
- 3 dilim peynir
- 15-20 adet zeytin
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 orta boy domates ( kurutulmuş domates de ekleyebilirsiniz )
- 1 tane biber
- 1 paket kabartma tozu
Sağol canm alerji olduğu da belli değil ilk defa oluyor yüzümde kızarıklık ve şişkinlik var mesela ara ara yanıyor gibi ellerimde de şişlik var ilk defa oluyorumÇok geçmiş olsun canım, neden alerji olduğun belli mi?
Tamam kuzum teşekkür ederimCanimcim 2 ila 4 arasıbenimde tatilasim var artık
Geçmiş olsun canımKızlar birkacgundur kollarımda kaşıntı başladı ellerimde ayaklarda yüzde şişme kizarti var alerji ilacı jel kullanıyorum faydası göremedim önümüzdeki hafta cildiye gideceğim , ilk kez başıma geliyor modum düşük ve kafaya takıyorum kötü sekilde ve odem de yapmistr
Ne güzel tarif ellerine sağlık canımTabikii ablacım
• 3-4 tane YULAF POĞAÇA
Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayıp karıştıralım, yumuşak bir hamur kıvamı elde edeceğiz. Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim. 15-20 tane çıkacak. 180 derecede hafif kızarana kadar pişirelim.kahvaltıda 3-4 adet yiyebilirsin yanında 1 tane yaş meyve ile dedi. Pizza gibi oluyo çok güzel ve doyurucu
- 4 su bardağı yulaf ( blenderdan geçirip un haline getirelim, yulaf unu kullanacaksak 3 su bardağı ekleyelim)
- 2 adet yumurta
- 3 dilim peynir
- 15-20 adet zeytin
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 orta boy domates ( kurutulmuş domates de ekleyebilirsiniz )
- 1 tane biber
- 1 paket kabartma tozu
Ben taktırdım daha önce 12 gün falan kanama oluyordu asırı yoğunlaştı alısır dıye bır sene cektım ama alışmadı en son cıkartırdım döngümde 25-28 arası temız kaldıgım gun sayısı cok azdıSpiral istememe rağmen doktor bana takmadı kanama miktarını daha da artıracak dedi çok şaşkınım benim de kanamam aşırı yoğun oluyor neden öyle dedi acaba bana ya ben de mi taktirsam
Herhangi bir doktora göründün mu, acil bir durum olmasın.Sağol canm alerji olduğu da belli değil ilk defa oluyor yüzümde kızarıklık ve şişkinlik var mesela ara ara yanıyor gibi ellerimde de şişlik var ilk defa oluyorum
Teşekkürler canm inşallahTamam kuzum teşekkür ederim
Geçmiş olsun canımrabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda geçer rahatsızlığın
Ne güzel tarif ellerine sağlık canım
Sana hangisi takıldı canım.Ben taktırdım daha önce 12 gün falan kanama oluyordu asırı yoğunlaştı alısır dıye bır sene cektım ama alışmadı en son cıkartırdım döngümde 25-28 arası temız kaldıgım gun sayısı cok azdı
Geçmiş olsunKızlar birkacgundur kollarımda kaşıntı başladı ellerimde ayaklarda yüzde şişme kizarti var alerji ilacı jel kullanıyorum faydası göremedim önümüzdeki hafta cildiye gideceğim , ilk kez başıma geliyor modum düşük ve kafaya takıyorum kötü sekilde ve odem de yapmistr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?