- 31 Ekim 2013
- 21.343
- 71.549
- 798
- 40
Ayyyy ben buna cevap yazmamışım yaa, alıntımda kalmışOyyy sorma kuzumm
2 haftadır hastayım aşırı üşütmüşümm sonra kızıma gecti benden zor toparlandımhayatımda hiç böyle hastalanmamıştım ama çok sükür toparlandım artık bebegimm.sen nasılsınn
Ada çayı dediler onu içiyorum şimdi bugün onunla devam edeyim. Yarın da kekik kaynatıp içerimKıyamam sana. Eminim bilinen tüm yöntemleri denemissindir ama aklıma gelen ve iyi etkileri olan iki şey söyleyeyim. Kekik kaynatıp içebilirsin ciddi anlamda ağrıyı kesiyor, sıcak su torbası da iyi gelebilir.
Binamızın girinde var ama herzaman yanında otururuzÇam ağacı olan açık bir alanda bulundun mu canım.
Tam olarak böyle değil kasintiyla başlayan bir durum birde yüzümde kırmızımsı renk değişikliği diyeyim yanma oluyor aradaEki Görüntüle 3401590
Bunun gibi mi görünüyor
Cok geçmiş olsunSelamlar kizlar
Ben hala toparlanamadim,kortizonlu ilaç tedavisine başladım.Hem alerjik hem de mikrobik mis.Bakalim hayırlısı ilaclari düzenli olarak kullanıp istirahat ediyorum.Rabbim şifa versin inşallah
Buraya da gelemedim teli elime alınca kisa sürede bas dönmesi oluyor ,geçecek inşallah.
Kilo bildirimi yapayım,
Elhan serap911
Geçen hafta:74. Kg
Bu gün:74.2 Kg
Fark:0.2 Kg
Elhan kaptanım iyileşene kadar izne ayrilmak istiyorum
YaaaEki Görüntüle 3401600
Geçen cumartesi 73.40 mış
Bugün 73.50
+0.10 Gr
Salı günü 74.15 tim bu arada.
serap911 Elhan Cordelia
Herkese çok teşekkür ederim sizleri tanımak güzeldi benim için bugün sondu sizlere bol eksili günler dilerimben motivasyon olarak biraz sıkıntı yaşıyorum o yüzden burayı da olumsuz etkilemek istemediğim için ayrılıyorum
Regl iken spor yaptığımda parça parça geliyor benden canımSpor yapabilirsen regl şişkinliğini güzel atıyor canım.
Yaa cok geçmiş olsun canımSağol canm alerji olduğu da belli değil ilk defa oluyor yüzümde kızarıklık ve şişkinlik var mesela ara ara yanıyor gibi ellerimde de şişlik var ilk defa oluyorum
Çok güzel
Canısı geçmiş olsun daha iyi olmana sevindimSelamlar kizlar
Ben hala toparlanamadim,kortizonlu ilaç tedavisine başladım.Hem alerjik hem de mikrobik mis.Bakalim hayırlısı ilaclari düzenli olarak kullanıp istirahat ediyorum.Rabbim şifa versin inşallah
Buraya da gelemedim teli elime alınca kisa sürede bas dönmesi oluyor ,geçecek inşallah.
Kilo bildirimi yapayım,
Elhan serap911
Geçen hafta:74. Kg
Bu gün:74.2 Kg
Fark:0.2 Kg
Elhan kaptanım iyileşene kadar izne ayrilmak istiyorum
İyi olur inşallah gerçekten anlattigin şekilde yaşıyorsan çok yorucu senin içinDiyetisyeni değiştirdim canım kısmetse pazartesi başlıyoruz. Leyla cım sağolsun kendi diyetisyenini önerdi onunla konuştum.
Kantaron yağı dene bide canımTam olarak böyle değil kasintiyla başlayan bir durum birde yüzümde kırmızımsı renk değişikliği diyeyim yanma oluyor arada
Kırdık mi bilmiyorum ama senin yazılarını arıyor gözlerim. Ciddi bir diyet menün olmasada hoş sempatik bir hava katiyorsun ortama. Diyet yapmadan da gelEki Görüntüle 3401600
Geçen cumartesi 73.40 mış
Bugün 73.50
+0.10 Gr
Salı günü 74.15 tim bu arada.
serap911 Elhan Cordelia
Herkese çok teşekkür ederim sizleri tanımak güzeldi benim için bugün sondu sizlere bol eksili günler dilerimben motivasyon olarak biraz sıkıntı yaşıyorum o yüzden burayı da olumsuz etkilemek istemediğim için ayrılıyorum
Eridin maşallahGeçen cumartesi: 60,00
Bugün: 59,50
Fark: -500
Yüzde: 0,83
Eki Görüntüle 3401608
Cordelia Elhan serap911
Normal olan kuzum sonrasında hormonlu takalım o zaman dedim yaşım 30 dan küçük olduğu için takamam dedi adetin komple kesılırSana hangisi takıldı canım.
Ya canım tedirgin etmek istemem ama menapoz sadece regl kesilmesi değil başka hormanel zorlanmalara da neden oluyorYok canım “regl ağrısı bu sizinki biraz şiddetli ağrı kesici verelim” artık bu cümleyi duymaktan bıkmıştım. Ne yalan söyleyeyim artık menapoz duyunca sevindim ağrı çekmeyeceğim diye ama 2 ay ol 4 ay olma daha kötü oldu
Unutma ama mutlaka dene.Ada çayı dediler onu içiyorum şimdi bugün onunla devam edeyim. Yarın da kekik kaynatıp içerim
Online mi peki canımDiyetisyeni değiştirdim canım kısmetse pazartesi başlıyoruz. Leyla cım sağolsun kendi diyetisyenini önerdi onunla konuştum.
Şu anda bahar ayına girdik alerjik biriyim ben martla birlikte ilaca başlıyorumBinamızın girinde var ama herzaman yanında otururuz
Canım bu dönemlerde çam kese tırtılı ya da böceği isimli bir hayvanın tüyleri insanlarda bu belirtiyi yapıyor. Bazı seneler popülasyonu artıyor, her yeri sariyorlar. Daha önce olmamış olabilir ama ağaca da dikkat edin bence. Herkeste de aynı etkiyi yapmıyor.Binamızın girinde var ama herzaman yanında otururuz
Vayy bizi birakip 50 kiler ligine gectinGeçen cumartesi: 60,00
Bugün: 59,50
Fark: -500
Yüzde: 0,83
Eki Görüntüle 3401608
Cordelia Elhan serap911
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?