- 26 Temmuz 2017
- 4.205
- 8.839
- 158
- 31
Regl olmaya rağmen eksi maşallah canım
Saol canımTebrik ederim canım herşeye ve herkese inat eksiyim diyorsun
Harikasın canım
Harika gidiyorsun canım gelsin 8 ler
Sıkma canını oluyor öyle
Tebrik ederim canım
Canım kaslarda şişkinlik olmuş olabilir
Alışması için zaman ver
Benimde karnım agiriyor olcakmia gibi ama olmuyorumRegl olmaya rağmen eksi maşallah canım
Saol canımTebrik ederim harika bir eksi
Maşallah
Harikatebrik ederim
Tebrik ederim
Vuhuuu dün sonuç vermiş harika tebrik ederim
Tebrik ederim
Ellerine sağlık kaptanım, benim zaten 1 gün vardı sadece onu da menüyle birlikte dün akşam yazmıştım.Hayırlı Cumalar
Sporlarında bildirim yapmadıklarınız varsa bildirmenizi rica ederim.
Mthn83 Kırmızı Kaptan @deli bir dombili transfer Kırmızı Nergis 35 Kırmızı arke Kırmızı @Papatyamaviss Kırmızı @gezegenfeza Kırmızı LenaG Kırmızı yazarhanim35 Kırmızı @badem000 Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @pastelfit Kırmızı @trueliving_ Kırmızı @Lavinia_98 Kırmızı @Mutlu1anne Kırmızı @aypare ackerman Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @HuzuRRR Kırmızı @kumsal68 Kırmızı @Ece Didem Kırmızı serap911 Mavi Kaptan Elhan Mavi @Busra196 Mavi @uranus35 Mavi @74FRIDA Mavi @LESA76 Mavi M Minicikfzt Mavi @sara_28 Mavi @TemelinSafinazi Mavi @WunderLost Mavi @Ceeeeeeeeeeee Mavi @Cordelia transfer Mavi @Beth18 Mavi @zeyneppk Mavi Jasminium84 Mavi @sibel_84 Mavi Ellssa Mavi @tomrs Mavi freejourney Mavi @Herseyguzelolacak38 Mavi
Yine de beklediğim değil :) neyse ki pazartesine kadar azalır ve eskisi gibi sıkıya dönerimRegl olmaya rağmen eksi maşallah canım
Güzel uygulamaymış ama bir taraftan da takip eden için zor bir iş. Menü paylaşımı yapanlar genelde aynı kişiler oluyor farkettiğim kadarıyla, yorumlayan da çok az. Kendimizi kontrol edebilmek için menü yazmak çok önemli aslında.Canım Eskiden Menü de zorunluydu sporda zorunluydu. Zorunlu derken takım olarak avantaj ya da dezavantaj oluyordu. O zaman menüler genel olarak neredeyse eksiksiz paylaşılıyordu. Ama menüleri Tutulması gerekiyor kim paylaştı kim paylaşmadı en çok menüyü düzenli paylaşan takıma artı %1 veriyordukElhan şu an yapılabilir mi bilmiyorum ama
Tebrik ederim harika sonuç
İnşallah bugün iki takım da güzel sonuçlar alır canım ama kazanan biz olalım inşallah. Diyetisyen listesini de şimdi uygulayamasan bile ramazandan sonra kullanırsın. İnmek istediğin rakamın biraz daha altına inip kendine esneklik payı bırakmış olursun.Sayın kırmızı takım arkadaşlarım
Bu ara çok dikkat etmedim. Başka bahanelerde bulurum biliyorsunuz bu konuda iyiyim
Neyse hepinize teşekkür ederim emekleriniz ve destekleriniz için.
Bir takım kaptanı ve grup üyesi olarak hatalarımı söylemek isterim.
1. Hareket eksikliği
2. Su eksikliği
3. Düzensiz beslenme
4. Bı taneden... zaten küçüktü... Neyse yemek yemeyin bari
Sürekli yorgunum bunun dışında. Genel olarak oruç olmasamda aralıklı oruca uygun beslenmeye çalıştım. Ramazanda diyetisyen kötü bir fikirmis boşa masraf gibi düşünüyorum şuan
Neyse yinede bayramda kendime 60 li rakamları hediye etmek istiyorum
Superrrr
İnşallah olursun canım yaBenimde karnım agiriyor olcakmia gibi ama olmuyorum
Afiyet olsun canım, menün güzel. Bisküviyi keşke yememiş olsaydın, tek tatlıyla kalsaydın.
Afiyet olsun canım, rahatsızlığın sebebiyle dengeli bir menü olamamış ama sen iyi ol önce.İyi akşamlar kızlar
15.03.2024
Midemden ve ağrılarımdan ötürü saçma bir gün oldu.
Sabah yok
Öğleye doğru yudum yudum yağsız süt içtim 300 ml 45 gr sarı leblebi
Sonra sütü bol kahvesi az filtre kahve 3 kupa kadar ara ara yine 1-2 leblebi attım ağzıma
Akşam 20:00 2 tane haşlanmış patates 3 yk yoğurt
Su 2 lt (çok az oldu)
2577 adım (yürüyüş yapamadım)
Elhan Mthn83 @Cordelia
Afiyet olsun canım, menün güzel, suyun az.
Börek ve baklava olmasaydı harikaydı her şey. Bunun gibi durumlarda en azından birini yemesek daha iyi olur canım, afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, diyetisyen listesi diye biliyorum. Poğaça da onun tarifiydi galiba. Suyun ve adımların çok güzel. Kimse tarif istemediyse benim için paylaşabilir misin?
Öncelikle kızın için tekrar geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşsin inşallah.Hepinize Hayırlı Akşamlar
Giremiyorum fazla buraya
Geçmiş olsun mesajlarınız için hepiniz
çok sağolun
Minişimle bütün gün hastanedeydik.
En son antibiyotik damar yolundan verildi.
Kanülü kaldı 3 gün antibiyotik damar
yolundan alıcak.Salı günü kontrol.
Emin ellerde çok şükür Anneannesiyle beraberler
20:00/ 08:00 Nöbetteyim
15.03.2024 Beslenme Listem
Elhan Mthn83
Sahur 05:00
2 dl.beyaz peynir
Bol yeşillik
5 yeşil zeytin
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 dl.tam buğday ekmeği
2 ceviz
5 çiğ badem
1 kupa yeşil çay
1 litre su içildi
İftar 19:17
2 bardak su (Oruç Açma)
Yarım kase mercimek çorbası
10 dakika ara verildi
Yağsız ton balığı
Yeşil
1 dl.tam buğday ekmeği
22:30 gibi ara:Bir kupa yeşil çay
10 çiğ badem
1 hurma
1.5 litre su içildi
Sahura kadar 2,5 litre tamamlanır
Spor yok @Cordelia
Afiyet olsun canım. İki gün üst üste nutella ve krem peynir yemişsin, eminim miktarları azdır ama ikisi de yağ deposu. Sürülebilir peynirler maalesef sağlıklı değilmiş (ben de çok severim).Perşembe menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta az lor peyniri domates salatalık üçgen peynir nutella
Yarım lt su
İftar 1 küçük tabak kıymalı makarna salata ayran yarım bayram kömbesi
Su 1 lt
Bugünki menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 üçgen peyniri 1 sahanda yumurta domates salatalık nutella yatım lt su
İftar 1 dolma 5 lahana sarması yoğurt
Su 1 ltElhan @Cordelia Mthn83
Canım ferritin değeri yükselmezse kilo vermek de aşırı zorlaşıyor bilgin olsun. Yıllardır asla yükseltemiyordum çünkü çok yoğun ve uzun regl kanamalarım oluyordu. İlaçlı spiral taktırdım ve kanamalarım durdu nerdeyse, şimdi değerlerim çok daha iyi. Ferritin değerini toparlamaya bak canım.Supermis tatli istegide olmazsa bende guzel yol katederim tek zaafim tatli cunku .
Bende bugun kan verdim simdi baktim sekerim yukselmis ferritinim yerlerde b12 de dusmus baya
Hahahahhh çok güldüm buna. Çünkü bugün tartı günü diye ben de dün oruçlu eşime sulu patates yemeği yedirdim, ben sevmem çünkü. Böylece irademle savaş vermek zorunda kalmadımNasıl olur sebze değil mi buu oruçlu adam benim yüzümden karnabaharla iftar yaptı
Peki sence neyden kaynaklanıyor regl filan mı çünkü 2 kilo çok fazlaEveet gelelim acı zamana maalesef takımın yüzdesini mahvettim çok üzgünüm
Geçen cumartesi 109.7
Bugün 111.7
Fark + 2
dün daha kötüydü 112 nin üstündeydi dünkü menüyle anca bu kadar gitti.
Spiral istememe rağmen doktor bana takmadı kanama miktarını daha da artıracak dedi çok şaşkınım benim de kanamam aşırı yoğun oluyor neden öyle dedi acaba bana ya ben de mi taktirsamCanım ferritin değeri yükselmezse kilo vermek de aşırı zorlaşıyor bilgin olsun. Yıllardır asla yükseltemiyordum çünkü çok yoğun ve uzun regl kanamalarım oluyordu. İlaçlı spiral taktırdım ve kanamalarım durdu nerdeyse, şimdi değerlerim çok daha iyi. Ferritin değerini toparlamaya bak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?