Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım menün güzel. Karnabahar şişkinlik yapar maalesef. Mücveri yoğurtla mı yedin bilmiyorum ama bazılarına yoğurt da yapar.15 Mart menümü yazayım
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı 11:30 3 adet galeta, peynir, 2 haşlanmış yumurta, bir dilim ananas ve roka ufak bir dilim ramazan pidesi
Akşam iftar: bir büyük tabak kıymalı karnabahar yemeği, 4 adet kabak mücver ( sonunda mücverler bitti)
Bu akşam sözde bulgur pilavı yapmadım yarına şişkinlik olmasın diye ama şu an şişim karnabahar şişkinlik yapar mı
Afiyet olsun canım, menün çok güzel.
Afiyet olsun canım menün güzel. Sosis için bir şey yazmayayım dedim zaten herkes biliyor sağlıksız olduğunu, sonra da içim rahat etmedi dönüp yazdım
Ne güzel bir menü olmuş diye okurken tatlılar biz burdayız dedi Genel olarak çok bir şey yememişsin ama sanki olmaması gerekenleri yemişsin gibi bir taraftan da. Oyumu çekimser olarak kullanıyorum kaptanımMenüm sabah yok
Öğlen yok
Saat 15 de 1 kaşık tarhana çorbası
İftarda 1 YK mantı kereviz salatası mevsim salata 2 dlm pastırma 2 tulumba tatlısı 1 baklava 1 dlm tahinli ekmek. (İftara misafir vardı ayak üstü yedim) Porsiyon kontrolü olmadı gezerek yediğim için
Su 2 lt olmak üzere
Adım 8 bin civarı
Geçmiş olsun canımGünaydınlar boğaz ağrısıyla uyandım tartilip bitki çayı içeceğim, hasta oluyorum galiba .
Hepimize bol eksili günler diliyorum. Benim bugünden çok beklentim yok bakalım
Evet aklımda iftara bulgur pilavı ile tavuk salata var bizimkiler menüyü değiştirmeseHahahahhh çok güldüm buna. Çünkü bugün tartı günü diye ben de dün oruçlu eşime sulu patates yemeği yedirdim, ben sevmem çünkü. Böylece irademle savaş vermek zorunda kalmadım Bugün güzel yemekleri hak etmiş bizimkiler canım
Çok geçmiş olsun, umarım gün içinde daha iyi hissedersin.Günaydınlar boğaz ağrısıyla uyandım tartilip bitki çayı içeceğim, hasta oluyorum galiba .
Hepimize bol eksili günler diliyorum. Benim bugünden çok beklentim yok bakalım
Afiyet olsun canım, güzel menü. Köftelerin küçük ve ince olduğunu yazmışsın, gördüm.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, karbonhidrat fazla olmuş. Sanırım sahuru 11de yapıp yatmışsın.
Afiyet olsun kaptanım, tartı öncesi kuru fasulyeye nasıl cesaret ettin.
Afiyet olsun canım, menün güzel. Kek tartı öncesi keşke olmasaymış ama sağlık olsun.
Ay maşallah çok sevindimSelamlarr herkese tam izne ayrılırken eksime bakarmisiniz daha önceleri nerelerdeydin sarkisini armağan ediyorum kendime
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 64.9
Eksi. 1.400
Elhan Mthn83 @corde
Elhan kaptanım izine ayrılmak istiyoruz mayıs ayında yine sahalara dönmeye niyetliyim ama yine buralarda gezinecegim fırsat buldukça
Hepinize çok teşekkürler emeklerinize yureklerinize sağlık
Tebrik ederim canım, bu kilolar da gayet güzel bir eksi. Spor kesinlikle çok önemli.Geçen cumartesi 66.4
Bugün 65.8
Fark :- 600 Gr
Eki Görüntüle 3401489
Daha çok spor yapmalıyım kalori açığı olusmuyo istedigum kadar
Tebrik ederim canım, güzel eksi görmüşsün.Geçen cumartesi günü : 99.4 kg
Bugün : 98.4 kg
Fark : - 1 kg
Elhan Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3401491
Harikasın, çok güzel bir eksi.
Tebrik ederim canım, yine de eksi gelmişsin. Belki biraz daha bekleyebilirdin.Günaydın kızlar aslında daha çok vermiştim kabızlık şikayetim yüzünden beklentimden fazla çıktım
Geçen cumartesi 70.85
Bugün 70.55
Fark -300
Eki Görüntüle 3401497
Elhan Cordelia serap911
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi gelmiş senden de.Günaydınlarr
Geçen cumartesi: 95.48 kg
Bugün:94.31 kg
Fark: -1.17 kg
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3401500
ağrı kesicilerle geziyorum ama olmuyor bir türlü şiştim de şiştim yani tamam ben ne zaman regl olsam 2 kg fark ederim ama daha olmadı kiiiPeki sence neyden kaynaklanıyor regl filan mı çünkü 2 kilo çok fazla
Teşekkür ederim canımTebrik ederim çok iyi
Helal sana, bugünün keyfini çıkar öyleyse.Kızlar diyetisyenden çıktım şimdi bu hafta detoks yapacaz ödem sorunu için bugün serbest günüm yarından itibaren başlıyorum bide verdiğim kilolar yağdan gitmiş
Teşekkür ederim canım mavişimTebrıkler arkecım
Kaç gündür kabızlık çekiyorum canım ya diyorum ya 70 beni asla birakmak istemiyo haftaya inşallah artık kurtulurum midem de çok bulanıyo bugün hasta olmuyorumdur inşallahTebrik ederim canım, bu kilolar da gayet güzel bir eksi. Spor kesinlikle çok önemli.
Tebrik ederim canım, güzel eksi görmüşsün.
Harikasın, çok güzel bir eksi.
Tebrik ederim canım, yine de eksi gelmişsin. Belki biraz daha bekleyebilirdin.
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi gelmiş senden de.
Canimcim 2 ila 4 arası benimde tatilasim var artıkOruçlular kaça kadar tartılıyorduçok soruldu biliyorum ama bir kez de ben sorayım dedim
Spor yapabilirsen regl şişkinliğini güzel atıyor canım.Günaydın kızlar reglim ve feci şiştim
Çok geçmiş olsun canm usuttun mu acabaKaç gündür kabızlık çekiyorum canım ya diyorum ya 70 beni asla birakmak istemiyo haftaya inşallah artık kurtulurum midem de çok bulanıyo bugün hasta olmuyorumdur inşallah
Teşekkür ederim canım.Tebrikler tatlım
Tebrikler canım
Süpersin kuzum bu azimle istediğin herşeye ulaşırsın zaten
Gider onlar bebişim İnceşmişsin ne güzel çok sevindim senim için
Tebrikler canım
Sensin harikaTebrik ederim canım herşeye ve herkese inat eksiyim diyorsun
Harikasın canım
Harika gidiyorsun canım gelsin 8 ler
Sıkma canını oluyor öyle
Tebrik ederim canım
Canım kaslarda şişkinlik olmuş olabilir
Alışması için zaman ver