- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Tebrikler tatlım
Tebrikler canım
Süpersin kuzum bu azimle istediğin herşeye ulaşırsın zatenKızlar diyetisyenden çıktım şimdi bu hafta detoks yapacaz ödem sorunu için bugün serbest günüm yarından itibaren başlıyorum bide verdiğim kilolar yağdan gitmiş
Gider onlar bebişim
Tebrikler canım
Teşekkürler canım ama regl günü tamda tartı gününe denk gelmesi berbatTebrikler tatlım
Tebrikler canım
Süpersin kuzum bu azimle istediğin herşeye ulaşırsın zaten
Gider onlar bebişimİnceşmişsin ne güzel çok sevindim senim için
Tebrikler canım
Olsun haftaya avantaj sende oldu bu şekildeTeşekkürler canım ama regl günü tamda tartı gününe denk gelmesi berbat
İnşanlahOlsun haftaya avantaj sende oldu bu şekildeBol eksi gelecek haftaya senden
İnşallah canım bir umudum yeşerdi sayfasına bakıncaAy canım çok sevindim inşallah hayırlı olur
Saol canımTebrikler tatlım
Tebrikler canım
Süpersin kuzum bu azimle istediğin herşeye ulaşırsın zaten
Gider onlar bebişimİnceşmişsin ne güzel çok sevindim senim için
Tebrikler canım
Evet canım o niyetle az yedim. Bir haftadır spor yapamadım, üstüne regl şişkinliği derken 1 kilodan fazla artı görüyordum. Çok şükür dünkü yaptıklarım hemen tartıyı düzeltti.Afiyet olsuncumartesi hazırlığı menüsü olmuş ama aşırı az sanki o kadar da spor yapmışsın
Sporların muhteşem canım belki de kasların şişiyordur ondan olabilir mi tartıya da yansır en kısa zamanda inşallah canımGeçen hafta 61.50
Bu hafta. 62.85
Fark 1.35
Sahur yapmıyorum iftarda biraz abartıyorum suyu az içiyorum 5 gün spora gidiyorum 3 aletli pilates 2 Ems belki ondan bilmiyorum çok üzgünümMthn83 kaptanım Elhan
Kendimi toparlıyorum hemen inşallah
Eki Görüntüle 3401539
Tamam canım insallah bu sabah güzel bir rakam görmüşsündür.Yok canım olmadım. Sabah 2 tane 3 kg luk dambılım var önce onları tartıp öyle bakacağım
Tebrik ederim canım herşeye ve herkese inat eksiyim diyorsun
Harikasın canım
Harika gidiyorsun canım gelsin 8 lerTeşekkür ederim canım
Böyle giderse ay sonu hedefimi tutturacam
Sıkma canını oluyor öyle
Tebrik ederim canım
Canım kaslarda şişkinlik olmuş olabilirGeçen hafta 61.50
Bu hafta. 62.85
Fark 1.35
Sahur yapmıyorum iftarda biraz abartıyorum suyu az içiyorum 5 gün spora gidiyorum 3 aletli pilates 2 Ems belki ondan bilmiyorum çok üzgünümMthn83 kaptanım Elhan
Kendimi toparlıyorum hemen inşallah
Eki Görüntüle 3401539
Ne yaptın dün bizde yapalımEvet canım o niyetle az yedim. Bir haftadır spor yapamadım, üstüne regl şişkinliği derken 1 kilodan fazla artı görüyordum. Çok şükür dünkü yaptıklarım hemen tartıyı düzeltti.
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun. Ben diyetisyen listeleriyle çok zorlanıyorum. Şimdilik kendim halledebiliyorum bakalım.Ben konuştum kendisiyle @Leyl35 sağolsun önerdi anlaştık p.tesi yeni diyetisyenime başlıyorum hayırlısıyla inşallah
6 ya kadarOruçlular kaça kadar tartılıyorduçok soruldu biliyorum ama bir kez de ben sorayım dedim
Oooo müthişşş çok sevindim tamam canım teşekkür ettim6 ya kadar
Tebrik ederim harika bir eksiGeçen cumartesi günü : 99.4 kg
Bugün : 98.4 kg
Fark : - 1 kg
Elhan @Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3401491
Maşallah
HarikaGünaydınlarr
Geçen cumartesi: 95.48 kg
Bugün:94.31 kg
Fark: -1.17 kg
Elhan @Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3401500
Tebrik ederim
Vuhuuu dün sonuç vermiş harika tebrik ederim
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?