- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkürlerİkiside olur hiç d fark etmez
Sağol canım teşekkürler bunlar belli bir yaş sonrası olması gereken genel tekikler diyebiliriiz ben biraz ihmal ettim ne zaman sıkıntılarım başladı o zaman Dr. Gitmeye başladımAnladım canım , çok geçmiş olsun . Asidan sonra kalple ilgili çok sıkıntı görüyorum çevremde (
Menopoz işi de zorlayici biraz
İnşallah hepsi şifa olur hemencecik geçer .
Hazir yogurtla mayalayinca oyle oluyor sutculerde mayada oluyor geneldeBenim kendi sütçüm daha iyidi belki o jersey süt satıyordur bilemiyorum sorucam. o gelmeyince komşumun sütçüsünden aldım yoğurdum tuttu ama uzuyor tadıda güzel değil
Stresi zaten sorma yaklaşık 15 gün kadar önce tansiyon yüksekliğinden acillik oldum. Ayın 22 sinde kardiolojiye randevü aldım o zaman kadar tansiyon takibi yapacağım ve bu sabah ensemde bir ağrı ile uyandım şu an limonlu su içiyorum. Mağlesef kendi ailemle yaşadığım bir sıkıntı var kendimi geri çektim evdeyim çalışıyorum fakat evden çalışıyorum işe gitmiyorum ancak önemli bir iş görüşmem olursa gidip toplantımı yapıp çıkıyorum.
Dünkü listen iyidi listene göre sahurda da az yiyorsun iyi gidiyorsun iyi ramazanda olmana rağmen dikkat ediyorsun baksana
Özel nedeni yok canım. Önce özelde çalıştım sonra sağlık ocağında. Şimdide hastanede. Nerede ihtiyaç var orada çalıştım. Yaklaşık 8 senedir aynı birimdeyim.Özel bir nedeni var mı , keyifli bir meslek gibi geliyor. Bence ebelik yeterince kıymet görmeyen bir alan . Çok farklı bir bağa şahit olmak vs heycanli
Geçmiş olsun canım Takip önemli en iyisini yapıyorsun Güzel sonuçların olsun inşallahSağol Yaklaşık 15 gün önce tansiyon yüksekliğinden acile gitmek zorunda kaldım. Kardiyoloji yaşa bağlı genel konturolde diyebiliriz. ailede kalp sıkıntısı var zaten bu sabahta tansiyonum yüksek yine …
Kadın hastalıklarından da bu ara takip amaçlı Dr. Gidiyorum rahmimden parça alıp patolojiye gönderdiler sonuç bekliyoruz menopoza giriyorum herhalde memografiye ve simir e de gideceğim randevü almak zor 2024 bakımlarımı yaptırıyorum aslında
Tamam canım sağol
Stres dışında bişey yok aslında, ağır bişeyde yemedim geçtiğimiz hafta özelikle çok dikkat ettim gel görkü artıyım tekrar tartılıp tartı görüntüsü atacağım
Tartini goremedimTamam teşekkürler
Teşekkür ederim kaptanımSuperrrr
Teşekkür ederim canımTebrik ederim tatlım yine harika eksi getirmişsin
Tebrikler canım eksin harika
Tebrikler canım
Eksin harika canım tebrikler
Çok çok geçmiş olsun stres herşey yaptırıyor vücudaBenim kendi sütçüm daha iyidi belki o jersey süt satıyordur bilemiyorum sorucam. o gelmeyince komşumun sütçüsünden aldım yoğurdum tuttu ama uzuyor tadıda güzel değil
Stresi zaten sorma yaklaşık 15 gün kadar önce tansiyon yüksekliğinden acillik oldum. Ayın 22 sinde kardiolojiye randevü aldım o zaman kadar tansiyon takibi yapacağım ve bu sabah ensemde bir ağrı ile uyandım şu an limonlu su içiyorum. Mağlesef kendi ailemle yaşadığım bir sıkıntı var kendimi geri çektim evdeyim çalışıyorum fakat evden çalışıyorum işe gitmiyorum ancak önemli bir iş görüşmem olursa gidip toplantımı yapıp çıkıyorum.
Dünkü listen iyidi listene göre sahurda da az yiyorsun iyi gidiyorsun iyi ramazanda olmana rağmen dikkat ediyorsun baksana
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım benim bu hafta biraz pasif geçti. Çarşamba vardir da çok önemli değil
Ooo afiyet olsun tereyağı da yaptın mı
Çerkez yemeği
Hadi inşallah
Demiştim diyim mi
En son hedefin kaç kuzum senin bu kadar canını sıkıyorsun. Vücut alirmaya çalışıyor
Tebrik ederim canım inan mesajını görünce yüzümde kocaman bir gülümseme oldu
Daim olsun